مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۲ یاد اون بودم ولی فک نمیکردم کسی دیده باشتش ارتاش هم گفته بو که اگه قرار باشه به ترتیب سن توی جایگاه قرار بگیریم خود ارتاش دم در باید بشینه دل مانده باید توی حیاط 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۲ یاد اون بودم ولی فک نمیکردم کسی دیده باشتش اولین چیزی که تو پروف خونده میشه درباره ی من هستش من میشم مجنون باشه من می خواستم مجنون بشم من>>> بی اعصاب بهت نمی آد 2 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۲ اولین چیزی که تو پروف خونده میشه درباره ی من هستش من می خواستم مجنون بشم بهت نمی آد قبول کن دیگه من بشم مجنون 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۲ قبول کن دیگه من بشم مجنون به عنوان بزرگترین زنجیری جهان قبول می کنم 1 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۲ ارتاش هم گفته بو که اگه قرار باشه به ترتیب سن توی جایگاه قرار بگیریم خود ارتاش دم در باید بشینه دل مانده باید توی حیاط خودت کجا میشینی؟ 2 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۲ به عنوان بزرگترین زنجیری جهان قبول می کنم من هم به عنوان بزرگترین مجنون از شما تشکر می کنم بزرگترین زنجیری جهان:hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۲ خودت کجا میشینی؟ من روی منبر فکر کنم سنم از همتون بیشتر باشه 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۲ من روی منبر فکر کنم سنم از همتون بیشتر باشه پیری جون کمردردت بهتر شد به بقیه هم اعلام کنید که بقیه هم لقب انتخاب کنن 2 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۲ پیری جون کمردردت بهتر شدبه بقیه هم اعلام کنید که بقیه هم لقب انتخاب کنن توی صفحه انجمن اعلام عمومی بشه فقط عناوین ما باید تک باشه کسی دیگه نتونه اونو داشته باشه کمر دردم بله خوب شده 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۲ توی صفحه انجمن اعلام عمومی بشه فقط عناوین ما باید تک باشه کسی دیگه نتونه اونو داشته باشه کمر دردم بله خوب شده اره دیگه تکراری که نمیشه هر کس به ابتکار خودش یه لقب بسازه 4 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۲ اره دیگه تکراری که نمیشههر کس به ابتکار خودش یه لقب بسازه پس اعلام عمومیش با شما 4 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۲ پس اعلام عمومیش با شما نه فقط برا کسایی که میان اینجا هر که رو می شناسی رو بهش خبر بده 4 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۲ نه فقط برا کسایی که میان اینجا هر که رو می شناسی رو بهش خبر بده باشه شرو می کنیم 4 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۲ ارتاش هم گفته بو که اگه قرار باشه به ترتیب سن توی جایگاه قرار بگیریم خود ارتاش دم در باید بشینه دل مانده باید توی حیاط جدی میگین؟ اولین چیزی که تو پروف خونده میشه درباره ی من هستش من می خواستم مجنون بشم بهت نمی آد آخه الان که "درباره من "هیچی نداره...مث قدیما نیس که اسم و اینا داشته باشه چرا بهم نمیاد 3 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۲ جدی میگین؟ آخه الان که "درباره من "هیچی نداره...مث قدیما نیس که اسم و اینا داشته باشه چرا بهم نمیاد بله که جدی می گماااااااااامی دونی که من بزرگترین مجنونم 4 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۲ سلامچطورین دیوونه ها؟ سلام علی اقا چه عجب 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده