مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۲ یه مجید جدید اومده تو دیوونه خونه دیدم فکر کنمم خیلی شاخ باشه یواشکی میاد و زود در میره مگر دستم بهش نرسه:vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۲ :cry2::cry2: فکر کنم ناراحت شدی رفتی :cry2::cry2: نه چرا ناراحت شم 1 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۲ افشین جان اون نسفیه پپسی موقیه که تشکر می کنیه نسفیه نمی دونم چیه 2 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۲ یه مجید جدید اومده تو دیوونه خونه اوکی 2 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۲ اینم دلیل دیونگی من از رفتگر محله عیدی بگیرید. گربه تون رو مدام از پشت بام به پایین پرت کنید تا پرواز کردن یاد بگیره. سی دی قفل دار رو بشکنین تا قفلش باز بشه. جوراب های کثیف رو به پره های پنکه ببندید و پنکه را روشن کنید. با هندوانه یه قل دو قل بازی کنین ! به دوست دکترتون بگین : مرض جدید چی داری ؟ ! به عنوان آخرین نفر در صندوق رأی حضور پیدا کنید و یک کبریت افروخته داخلش بیندازید. نصف شب زنگ بزنید به اورژانس و بگویید : من مرض دارم ، بیاین منو ببرید ! روز بازی پرسپولیس با استقلال ، وسط تماشاچی ها بنشینید و با صدای بلند ، ابومسلم را تشویق کنید ! هفت تیری بذارید رو شقیقه راننده مترو و بگید یالا برو دبی . پیراهن را روی کت بپوشید. دقت کنید وقتی در مهمونی براتون نوشیدنی آوردند همه را اندازه بگیرید و بزرگترین رو انتخاب کنید تا کلاه سرتون نره. ماست را با چنگال بخورید. با موتور گازی تک جفپا رو زین بزنید ! زنگ در خونه ها رو بزنین بعد وایسین ببینید چی میشه. سر جلسه کنکور بهترین وقت برای تخمه شکستنه. برای روز اول دانشگاه روپوش مدرسه بپوشید و کیف جومونگ به پشتتون آویزان کنید. سرتون رو به جای شامپو با سنگ پا بشورین تا خوب تمیز بشه. جزوه های کلاسیتون رو با دوات و قلم نی بنویسید. شب سال نو موهایتان را بفروشید و برای نامزدتان بند ساعت بخرید. ریشتان را آتش بزنید تا کوتاه شود. داخل خیابان بلندگو دستی بگیرید و بگید “پژو بزن کنار وگرنه گازت می گیرم” دم در ورودی دانشگاه چند قالب صابون بذارید. جهت اعتراض به استادی که شما رو انداخته کتابشو آتیش بزنید. 3 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۲ نسفیه نمی دونم چیه همون که نصفش می کنن 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۲ دیدم فکر کنمم خیلی شاخ باشه یواشکی میاد و زود در میره مگر دستم بهش نرسه:vahidrk: ادم نباید شاخ باشه که یه روز شکسته بشه ادم باید سنگ باشه که فقط بشکونه نه چرا ناراحت شم چون کوچولو موچولی 3 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۲ نه چرا ناراحت شم اخه یک چند دقیقه نبودی گفتم ناراحت شدی 3 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۲ ادم نباید شاخ باشه که یه روز شکسته بشهادم باید سنگ باشه که فقط بشکونه چون کوچولو موچولی ادم باید غلطک باشه تا همه چیزو له کنه 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۲ اینم دلیل دیونگی من از رفتگر محله عیدی بگیرید. گربه تون رو مدام از پشت بام به پایین پرت کنید تا پرواز کردن یاد بگیره. سی دی قفل دار رو بشکنین تا قفلش باز بشه. جوراب های کثیف رو به پره های پنکه ببندید و پنکه را روشن کنید. با هندوانه یه قل دو قل بازی کنین ! به دوست دکترتون بگین : مرض جدید چی داری ؟ ! به عنوان آخرین نفر در صندوق رأی حضور پیدا کنید و یک کبریت افروخته داخلش بیندازید. نصف شب زنگ بزنید به اورژانس و بگویید : من مرض دارم ، بیاین منو ببرید ! روز بازی پرسپولیس با استقلال ، وسط تماشاچی ها بنشینید و با صدای بلند ، ابومسلم را تشویق کنید ! هفت تیری بذارید رو شقیقه راننده مترو و بگید یالا برو دبی . پیراهن را روی کت بپوشید. دقت کنید وقتی در مهمونی براتون نوشیدنی آوردند همه را اندازه بگیرید و بزرگترین رو انتخاب کنید تا کلاه سرتون نره. ماست را با چنگال بخورید. با موتور گازی تک جفپا رو زین بزنید ! زنگ در خونه ها رو بزنین بعد وایسین ببینید چی میشه. سر جلسه کنکور بهترین وقت برای تخمه شکستنه. برای روز اول دانشگاه روپوش مدرسه بپوشید و کیف جومونگ به پشتتون آویزان کنید. سرتون رو به جای شامپو با سنگ پا بشورین تا خوب تمیز بشه. جزوه های کلاسیتون رو با دوات و قلم نی بنویسید. شب سال نو موهایتان را بفروشید و برای نامزدتان بند ساعت بخرید. ریشتان را آتش بزنید تا کوتاه شود. داخل خیابان بلندگو دستی بگیرید و بگید “پژو بزن کنار وگرنه گازت می گیرم” دم در ورودی دانشگاه چند قالب صابون بذارید. جهت اعتراض به استادی که شما رو انداخته کتابشو آتیش بزنید. به خودت افتخار کن یه چندتاییش برام تکراری نبود 1 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۲ ادم نباید شاخ باشه که یه روز شکسته بشهادم باید سنگ باشه که فقط بشکونه چون کوچولو موچولی چرا همچین فکری میکنین اخه یک چند دقیقه نبودی گفتم ناراحت شدی نه بابا دیگه انقدرا هم بی جنبه نیستم 1 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۲ به خودت افتخار کن یه چندتاییش برام تکراری نبود :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۲ چرا همچین فکری میکنین نه بابا دیگه انقدرا هم بی جنبه نیستم 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۲ چرا همچین فکری میکنین نه بابا دیگه انقدرا هم بی جنبه نیستم اخه از من کوچولو تری(همیشه از همه کوچیکتر بودم اینقدر بهم گفتن بچه دوست دارم به همه بگم بچه) 1 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۲ اخه از من کوچولو تری(همیشه از همه کوچیکتر بودم اینقدر بهم گفتن بچه دوست دارم به همه بگم بچه) یادم نبود توو تاپیک خردادی ها خودمو لو دادم من بچه نیستما 1 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۲ به نظرتون نیاییم درجه بندی کنیم مثلا مجنون قاطی روانی بی اعصاب وحشی و ... 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۲ یادم نبود توو تاپیک خردادی ها خودمو لو دادممن بچه نیستما تو پروفت هم هست هستی یکی از نشونه هاش اینه هنوز زبون درمیاری 2 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۲ تو پروفت هم هستهستی یکی از نشونه هاش اینه هنوز زبون درمیاری یاد اون بودم ولی فک نمیکردم کسی دیده باشتش 1 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۲ به نظرتون نیاییم درجه بندی کنیممثلا مجنون قاطی روانی بی اعصاب وحشی و ... من میشم مجنون باشه 2 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۲ به نظرتون نیاییم درجه بندی کنیممثلا مجنون قاطی روانی بی اعصاب وحشی و ... من>>> بی اعصاب 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده