مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۲ حسودیت میشه:icon_razz:تو هم می خوای؟ اقا افشین نوشابه را شما باز کن 3 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۲ حسودیت میشه:icon_razz:تو هم می خوای؟ نه ما باهم اول از همه دوستیم بعد دشمناصلان شما نفهمیدم منظورتونو اصلان شما یعنی چی 2 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۲ نه نفهمیدم منظورتونو اصلان شما یعنی چی یعنی یک جفت دیونه توپ 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۲ ما باهم اول از همه دوستیم بعد دشمناصلان شما بله به این می گن اتحاد به شیوه ی لری:همه ی افراد با هم دشمنن ولی تو و کناریت با هم متحد می شوی بر علیه دشمن مشترک و همین جور بالا میره برا همین کل لرا با هم متحد میشن (البته فکر نکنم مجتبی لر باشه) اقا افشین نوشابه را شما باز کن زرد یا مشکی؟ نه نفهمیدم منظورتونو اصلان شما یعنی چی پسپیه از دست نده 2 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۲ بله به این می گن اتحاد به شیوه ی لری:همه ی افراد با هم دشمنن ولی تو و کناریت با هم متحد می شوی بر علیه دشمن مشترک و همین جور بالا میره برا همین کل لرا با هم متحد میشن (البته فکر نکنم مجتبی لر باشه) زرد یا مشکی؟ پسپیه از دست نده مجتی که می گفت لر هستم من مشکی دوست دارم مشکی رنگه عشقه 3 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۲ آها حالا متوجه شدین دشمن مشترک 2 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۲ نه مرسی حالا ایندفو یک بار 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۲ مجتی که می گفت لر هستم من مشکی دوست دارم مشکی رنگه عشقه منظورم از مجتبی مجید بود تا الان فکر می کردم اسم هر دوتاتون یکیه برا همین گفتم 3 تا مجید 2 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۲ منظورم از مجتبی مجید بودتا الان فکر می کردم اسم هر دوتاتون یکیه برا همین گفتم 3 تا مجید :ws47::ws47::ws47::ws47::ws47::ws47::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: :ws47::ws47::ws47::ws47::ws46::ws46::ws46::ws46::ws46: 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۲ نه مرسی تو لیاقت پپسی رو نداری دیوونه ای که پپسی نخوره رو باید دار زد:hrqr6zeqheyjho1f9mx 2 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۲ تو لیاقت پپسی رو نداری دیوونه ای که پپسی نخوره رو باید دار زد:hrqr6zeqheyjho1f9mx افشین جان اون مرسیه نه پپسی 3 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۲ منظورم از مجتبی مجید بودتا الان فکر می کردم اسم هر دوتاتون یکیه برا همین گفتم 3 تا مجید لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۲ افشین جان اون مرسیه نه پپسی مجید دلبندم مرسی رو موقعی میگن تشکر کنن پپسی درسته 1 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۲ یه مجید جدید اومده تو دیوونه خونه لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۲ :cry2::cry2: فکر کنم ناراحت شدی رفتی :cry2::cry2: 3 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۲ مجید دلبندم مرسی رو موقعی میگن تشکر کنن پپسی درسته افشین جان اون نسفیه پپسی موقیه که تشکر می کنیه 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده