سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۰ ببخشید کسی منو این دور و برا ندیده ؟ لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۰ تق تق! یکی بره درو وا کنه! دارن زنگ میزنن! لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۰ تق تق!یکی بره درو وا کنه! دارن زنگ میزنن! خو پاتو از روش بردار 1 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۰ خو پاتو از روش بردار دستم تو دهنم ولی بازم داره زنگ میزنه! 1 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۰ یه تازشو بی زحمت .... قبلی مونده بود رودل کردم .. یه روغن موتور خانواده هم باهاش میفرستم. 3 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۰ ای کاش همه دیووانه بودیم .......... بر سر هیچ ویرانه نبودیم دوست داشتیم زندگی را .......... در مسلک عشق ، عاشقی رندانه بودیم چون به دام مشکلات رفیق را دیدی ......... در مکتب دوستی بیگانه نبودی تقدیم به شما از طرف مسعود ( هرچند وقت نداشتم زیاد فکر کنم روش ، داغون شد ! بعدا یه شعر توپ واسه دیوونگی میگم اخه مکتب منه ) لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۰ یه روغن موتور خانواده هم باهاش میفرستم. شما خدمات آپاراتی ام دارین ؟ ... قربونت یه دست به باد مام بزن ... 2 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۰ شما خدمات آپاراتی ام دارین ؟ ... قربونت یه دست به باد مام بزن ... 1 لینک به دیدگاه
hakan_68 2446 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۰ نمایشگاه کتاب ازین وره؟؟؟؟؟؟؟؟ لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۰ خوب دیگه...سارا....وقت هوا خوریت تموم شده....بدّو برو سلولت... پاهامو پری قرض گرفت هنوپس نیاورده لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۰ دستم تو دهنم ولی بازم داره زنگ میزنه! خب به 110 بگو بیاد 1 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۰ خب به 110 بگو بیاد 220 تماس گرفتم خانومه گوشیو برداشت گفت موجود نمی باشیههه! قطع کرد. فک کنم فشارش افتاده باشه! لینک به دیدگاه
hakan_68 2446 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۰ خب به 110 بگو بیاد 115 مخیواد!!!!!! لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۰ نمایشگاه کتاب ازین وره؟؟؟؟؟؟؟؟ اینجا صف گوشته برو ته صف من خودم دو تا خاشخاشی میخوام لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۰ شما خدمات آپاراتی ام دارین ؟ ... قربونت یه دست به باد مام بزن ... همین فرمونو دنده عقب بیا ... 1 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۰ :w00: برو بچ صاحبش اومد،خیس گیته لینک به دیدگاه
asal sadra 3752 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۰ :w00:برو بچ صاحبش اومد،خیس گیته خیس گیت ینی چی؟؟؟ (وضعیت مون خیس گیت میشه تو رو با یکی میبینه میگه کیت میشه) لینک به دیدگاه
hakan_68 2446 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۰ اینا که گفتین شمارشون چنده؟با کارت سارا میشه زنگ زد؟:JC_thinking: نه با کارت نامحرم نمیگیره:icon_pf (34): لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۰ خیس گیت ینی چی؟؟؟(وضعیت مون خیس گیت میشه تو رو با یکی میبینه میگه کیت میشه) خب توضیحش سخته کلا یعنی در رو 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده