afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۲ ببینینباز من دو دقیقه نبودم دیوونه خونمو چیکار کردین!!! من به عنوان رئیس این دیوونه ها عذر میخوام رئیس دیوونه خونه عذر نمی خواد تمیزی توالتا رو می خواد چشم من چیزی نگفتم که کی بود می خواست اینجا رو بفرسته هوا 4 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۲ تا حالا کسی رو فرستادی هوا؟ چرا؟ دیوونه که مال تو نیست بچه اصلا توالتا رو شستی نه... 5 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۲ خو وقتی میری در اینجا رو قفل کن دیگه قفلش دست مسئول تالار روانشناسیه عاخه!! من فقط میتونم بگم بهشون چخهههه!!!! مثل اینکه دیوونه خونه اسا! نمیفهمن که 4 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۲ پس دیگه نگو ... افرین پسر خوب 5 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۲ نه... خدا رو شکر ترسیدم یه لحظه 4 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۲ پس دیگه نگو ... افرین پسر خوب چی؟ 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۲ قفلش دست مسئول تالار روانشناسیه عاخه!!من فقط میتونم بگم بهشون چخهههه!!!! مثل اینکه دیوونه خونه اسا! نمیفهمن که پیشته 3 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۲ رئیس دیوونه خونه عذر نمی خواد تمیزی توالتا رو می خواد کی بود می خواست اینجا رو بفرسته هوا قفلش دست مسئول تالار روانشناسیه عاخه!!من فقط میتونم بگم بهشون چخهههه!!!! مثل اینکه دیوونه خونه اسا! نمیفهمن که پیشته میگم از حرفا و کلماتی که در شان شما نیست استفاده نکنید:vahidrk: اینجا خونواده رد میشن :vahidrk: 4 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۲ میگم از حرفا و کلماتی که در شان شما نیست استفاده نکنید:vahidrk: اینجا خونواده رد میشن :vahidrk: طرحش و میدم به کمیسیون مربوطه اگه تو مجلس دیوانگان رای آورد باشه 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۲ میگم از حرفا و کلماتی که در شان شما نیست استفاده نکنید:vahidrk: اینجا خونواده رد میشن :vahidrk: همین که اومدی همه در رفتند بیا به عنوان پرستار اینجا مشغول به کار شو 4 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۲ اسپاسم روانیت گرفتین شما؟؟؟ این چه وضیه؟دیوونه خونمو خراب نکنین خب ذاش علی خودم فردا حسابشونو میرسم 4 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۲ میگم از حرفا و کلماتی که در شان شما نیست استفاده نکنید:vahidrk: اینجا خونواده رد میشن :vahidrk: درسته کاملا 3 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۲ میبینم که خوب دارالمجانینی است خووووووب:gnugghender: 4 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۲ میبینم که خوب دارالمجانینی است خووووووب:gnugghender: البته اگه بذارن 3 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۲ من رئیس حاکمم هستم من موندم شما چه کسی نیستی من حاکمم ...من میگم کی چی بگه کی نگه رئیس توالت میشوره و هیچیم نمیگه تقلید از آقای فاطمی نهمن رئیسم من میگم کی حاکم داره کی نداره موندم شما چیو نمیگی چقدم حرف میزنن دو دقیقه نباشی وقتی میای میبینی تاپیک 400 صفحه رفته جلو 2 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۲ من موندم شما چه کسی نیستی تقلید از آقای فاطمی موندم شما چیو نمیگی چقدم حرف میزنن دو دقیقه نباشی وقتی میای میبینی تاپیک 400 صفحه رفته جلو تقلید میکنن دیگه... اصلا من رئیسم من میگم کی تقلید کنه کی نکنه 2 لینک به دیدگاه
مجید 1357 459 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۲ :aghosh: افشین عموییییی منه! اینم مدرک ... سلام ... باید ثابت کنی ک دیونه ای؟ اینم نشونش :vahidrk: 3 لینک به دیدگاه
مجید 1357 459 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۲ من خوبم دیونه فکر کنم تو رئیسه اینجا باشی دیونه:whistles: 2 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۲ اینم نشونش :vahidrk: فکر کنم تو رئیسه اینجا باشی دیونه:whistles: به به دیوونه ی جدید من رئیسم من میگم کی دیوونه جدید باشه کی نباشه 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده