afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۲ نامزد دیگه چیه بابا آغا اصلا من پول برق و آب و تلفنشو میدم پی از کجا می خوای بیاری 4 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۲ از کجا می خوای بیاری حقوقی که از اینجا میگرمو بهش میدم 4 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۲ حقوقی که از اینجا میگرمو بهش میدم علی که زده زیر همه چی و همه ی پولا رو اختلاس کرده 4 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۲ علی که زده زیر همه چی و همه ی پولا رو اختلاس کرده من نسبت به این کلمه حساسیت دارما دیدن یهو زدم تاپیک رفت هوا دیگه نیومد پایین 4 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۲ حالا که کار رو به اینجا کشوندی قاون اساسی رو یه بار دیگه می گمرهبر(گاندی):حاکم و وظیفه اش را مشخص می کند(که وظیفه اش مشخص کردن وظایف افراد است) من مجتبی 77 را به عنوان حاکم مشخص کردم(اره پارتی بازیه مشک دارن سرتون رو بکوبین دیوار) مجتبی باید مشخص کنه کی دستشویی می شوره پس تمومته بحث نداریم هر که هم بحث کرد تبعیدش می کنم:gnugghender: صدق الله علی العظیم من رئیسم قانون منم 4 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۲ من نسبت به این کلمه حساسیت دارما دیدن یهو زدم تاپیک رفت هوا دیگه نیومد پایین برداشته برا خودش فرق هوا با فضا چیه؟ 4 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۲ من رئیسم قانون منم قانون گاندیه اینم قانون جدید اینجا 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۲ قانون گاندیهاینم قانون جدید اینجا من حجابو دوس دارم اما این حرف چرته البته چرت نیست مزخرفه 3 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۲ حاکم رئیس نداره رئیس حاکم داره تو خعلی بیجا کردی یه رئیس تولت شورو وارد ریاضی کردی:vahidrk: رئیس=تولت شور اثبات ریاضی بود طبق گفته ی afshin:whistles: 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۲ برداشته برا خودشفرق هوا با فضا چیه؟ فرق داره دیگه همون فرق کشل و کچل تو اینجا هم حاکمه 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۲ من حجابو دوس دارم اما این حرف چرته البته چرت نیست مزخرفه به من ربط نداره مردم خواستار کارتن یخچال شدن برا من که فرقی نداره اثبات ریاضی بود طبق گفته ی afshin:whistles: اثباتت مشکل علمی داره 5 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۲ فرق داره دیگه همون فرق کشل و کچل تو اینجا هم حاکمه اخه من شنیدم مردم قرص بخورن برن فضا ولی نشنیدم برن هوا 5 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۲ به من ربط نداره مردم خواستار کارتن یخچال شدن برا من که فرقی نداره 5 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۲ اخه من شنیدم مردم قرص بخورن برن فضا ولی نشنیدم برن هوا خوب اون قضیه اش فرق میکنه اونا قرص میخورن اما من یکی میزنم میرن هوا بله داداش اینجوریاس 5 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۲ اسپاسم روانیت گرفتین شما؟؟؟ این چه وضیه؟ دیوونه خونمو خراب نکنین خب 5 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۲ بچه ها بد نیست به عنوان تاپیک یه نیگاه بندازین سرگرمی های روانشناسی پس لطفا تو صحبتها و شوخیها دقت کنید و مسائل اخلاقی رو رعایت کنید ببینین باز من دو دقیقه نبودم دیوونه خونمو چیکار کردین!!! من به عنوان رئیس این دیوونه ها عذر میخوام 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۲ اسپاسم روانیت گرفتین شما؟؟؟ این چه وضیه؟دیوونه خونمو خراب نکنین خب چشم من چیزی نگفتم که 4 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۲ خوب اون قضیه اش فرق میکنه اونا قرص میخورن اما من یکی میزنم میرن هوا بله داداش اینجوریاس تا حالا کسی رو فرستادی هوا؟ اسپاسم روانیت گرفتین شما؟؟؟ این چه وضیه؟دیوونه خونمو خراب نکنین خب چرا؟ دیوونه که مال تو نیست بچه اصلا توالتا رو شستی 4 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۲ ببینینباز من دو دقیقه نبودم دیوونه خونمو چیکار کردین!!! من به عنوان رئیس این دیوونه ها عذر میخوام خو وقتی میری در اینجا رو قفل کن دیگه 6 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۲ تا حالا کسی رو فرستادی هوا؟ چرا؟ دیوونه که مال تو نیست بچه اصلا توالتا رو شستی باز که ... 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده