MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۲ خو طوری نوشته نشده قابل فهم باشه خعلیم قابل فهمه 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۲ خعلیم قابل فهمه توضیح بده برام که چه جوری من عموی تو ام اگه قابل فهمه 2 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۲ توضیح بده برام که چه جوری من عموی تو ام اگه قابل فهمه اقا اینجا چه خبره باز دنبال چی میگردین سنگ پاتون گم شده 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۲ اقا اینجا چه خبره باز دنبال چی میگردین سنگ پاتون گم شده 1 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۲ :viannen_38::viannen_38: 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۲ این خانومه تو آواتارت میدونم داره چی میگه!داره شعر نو میخونه! ... پول آب را باید بدهیم... پول برق جدا... یکی میزنم 2تا میرید هوا از من گفتن بودااااااااااااااااا 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۲ یکی میزنم 2تا میرید هوا از من گفتن بودااااااااااااااااا بنده خدا یه بار تو عمرش درست گفت 4 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۲ بنده خدا یه بار تو عمرش درست گفت آخه الان اواتارم یاد بدبختیاش افتاد غمش گرفتپول آب باید بده پول برق باید بده 4 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۲ آخه الان اواتارم یاد بدبختیاش افتاد غمش گرفتپول آب باید بده پول برق باید بده آواتارت رو بدش به یه آدم پولدار بتونه پولاشو بده 4 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۲ آواتارت رو بدش به یه آدم پولدار بتونه پولاشو بده نههههههههههههههههههههههههه 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۲ نههههههههههههههههههههههههه چرا مخالفت می کنی؟ زمونه عوض شده بجنب تا دیر نشده یه پولدار براش پیدا کن 4 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۲ چرا مخالفت می کنی؟زمونه عوض شده بجنب تا دیر نشده یه پولدار براش پیدا کن نه خیرمشچندتا اسب با نژاد اصیل داره اونارو میفروشه اما به نامرد جماعت رو نمیندازه 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۲ نه خیرمشچندتا اسب با نژاد اصیل داره اونارو میفروشه اما به نامرد جماعت رو نمیندازه بفروشه به نامزدش بعدا هم بتونه استفاده کنه 4 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۲ بفروشه به نامزدش بعدا هم بتونه استفاده کنه نامزد دیگه چیه بابا آغا اصلا من پول برق و آب و تلفنشو میدم پی 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده