MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۲ نهمن گفتم من رئیس حاکم هم هستم بعد تو گفتی رئیس توالت طبق اصول ریاضی الان در اینجا رئیس+حاکم=رئیس+توالت پس حاکم=توالت حاکم رئیس نداره رئیس حاکم داره تو خعلی بیجا کردی یه رئیس تولت شورو وارد ریاضی کردی:vahidrk: رئیس=تولت شور 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۲ نهمن گفتم من رئیس حاکم هم هستم بعد تو گفتی رئیس توالت طبق اصول ریاضی الان در اینجا رئیس+حاکم=رئیس+توالت پس حاکم=توالت حالا که کار رو به اینجا کشوندی قاون اساسی رو یه بار دیگه می گم رهبر(گاندی):حاکم و وظیفه اش را مشخص می کند(که وظیفه اش مشخص کردن وظایف افراد است) من مجتبی 77 را به عنوان حاکم مشخص کردم(اره پارتی بازیه مشک دارن سرتون رو بکوبین دیوار) مجتبی باید مشخص کنه کی دستشویی می شوره پس تمومته بحث نداریم هر که هم بحث کرد تبعیدش می کنم:gnugghender: صدق الله علی العظیم 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۲ هیشکی نمیتونه منو اخراج کنه بیا اینم گل عمویی ....:hapydancsmil: :w71: بدرک... مجیتو میکنیم نه رئیس = توالت گل نیار قاطی می کنم 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۲ مجیدو چه کار می کنی:jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop: رئیس منحرف:icon_razz: 3 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۲ مجیدو چه کار می کنی:jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop: رئیس 3 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۲ حالا که کار رو به اینجا کشوندی قاون اساسی رو یه بار دیگه می گمرهبر(گاندی):حاکم و وظیفه اش را مشخص می کند(که وظیفه اش مشخص کردن وظایف افراد است) من مجتبی 77 را به عنوان حاکم مشخص کردم(اره پارتی بازیه مشک دارن سرتون رو بکوبین دیوار) مجتبی باید مشخص کنه کی دستشویی می شوره پس تمومته بحث نداریم هر که هم بحث کرد تبعیدش می کنم:gnugghender: صدق الله علی العظ یم 3 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۲ رئیسمنحرف:icon_razz: من هیج موقع به علی خیانت نمی کنم 4 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۲ علیک سلام ننه... ننه اینجا درو پیکر دارهاااا گل نیار قاطی می کنم باوشه عمووووویی.... 3 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۲ عمووووو افشین این مامان دومته ....:icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۲ من هیج موقع به علی خیانت نمی کنم پس کارت تمومه:gnugghender: 3 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۲ پس کارت تمومه:gnugghender: ریز می بینمت پیشته 3 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۲ علیک سلام ننه... ننه اینجا درو پیکر دارهاااا سلام وروجک:(87): منظور؟ من هر وقت بخوام میام بهت سر میزنم ، چه در داشته باشه چه نداشته باشه اینجا چیکار میکنین ، اینا چیه از بچه های بد یاد گرفتی؟ 4 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۲ ریز می بینمت پیشته با نوه ی منی؟ 4 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۲ با نوه ی منی؟ بله ننه با نوتم 3 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۲ بله ننه با نوتم پس تقدیم به شما :vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۲ پس تقدیم به شما :vahidrk: 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده