MOJTABA 77 8304 ارسال شده در 28 آبان، 2013 نهمن گفتم من رئیس حاکم هم هستم بعد تو گفتی رئیس توالت طبق اصول ریاضی الان در اینجا رئیس+حاکم=رئیس+توالت پس حاکم=توالت حاکم رئیس نداره رئیس حاکم داره تو خعلی بیجا کردی یه رئیس تولت شورو وارد ریاضی کردی:vahidrk: رئیس=تولت شور 2
afshin18 11175 ارسال شده در 28 آبان، 2013 نهمن گفتم من رئیس حاکم هم هستم بعد تو گفتی رئیس توالت طبق اصول ریاضی الان در اینجا رئیس+حاکم=رئیس+توالت پس حاکم=توالت حالا که کار رو به اینجا کشوندی قاون اساسی رو یه بار دیگه می گم رهبر(گاندی):حاکم و وظیفه اش را مشخص می کند(که وظیفه اش مشخص کردن وظایف افراد است) من مجتبی 77 را به عنوان حاکم مشخص کردم(اره پارتی بازیه مشک دارن سرتون رو بکوبین دیوار) مجتبی باید مشخص کنه کی دستشویی می شوره پس تمومته بحث نداریم هر که هم بحث کرد تبعیدش می کنم:gnugghender: صدق الله علی العظیم 3
afshin18 11175 ارسال شده در 28 آبان، 2013 هیشکی نمیتونه منو اخراج کنه بیا اینم گل عمویی ....:hapydancsmil: :w71: بدرک... مجیتو میکنیم نه رئیس = توالت گل نیار قاطی می کنم 3
afshin18 11175 ارسال شده در 28 آبان، 2013 مجیدو چه کار می کنی:jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop: رئیس منحرف:icon_razz: 3
MOJTABA 77 8304 ارسال شده در 28 آبان، 2013 مجیدو چه کار می کنی:jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop: رئیس 3
مجید بهره مند 43111 ارسال شده در 28 آبان، 2013 حالا که کار رو به اینجا کشوندی قاون اساسی رو یه بار دیگه می گمرهبر(گاندی):حاکم و وظیفه اش را مشخص می کند(که وظیفه اش مشخص کردن وظایف افراد است) من مجتبی 77 را به عنوان حاکم مشخص کردم(اره پارتی بازیه مشک دارن سرتون رو بکوبین دیوار) مجتبی باید مشخص کنه کی دستشویی می شوره پس تمومته بحث نداریم هر که هم بحث کرد تبعیدش می کنم:gnugghender: صدق الله علی العظ یم 3
مجید بهره مند 43111 ارسال شده در 28 آبان، 2013 رئیسمنحرف:icon_razz: من هیج موقع به علی خیانت نمی کنم 4
MOJTABA 77 8304 ارسال شده در 28 آبان، 2013 علیک سلام ننه... ننه اینجا درو پیکر دارهاااا گل نیار قاطی می کنم باوشه عمووووویی.... 3
MOJTABA 77 8304 ارسال شده در 28 آبان، 2013 من هیج موقع به علی خیانت نمی کنم پس کارت تمومه:gnugghender: 3
آریودخت 43941 ارسال شده در 28 آبان، 2013 علیک سلام ننه... ننه اینجا درو پیکر دارهاااا سلام وروجک:(87): منظور؟ من هر وقت بخوام میام بهت سر میزنم ، چه در داشته باشه چه نداشته باشه اینجا چیکار میکنین ، اینا چیه از بچه های بد یاد گرفتی؟ 4
ارسال های توصیه شده