دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۲ به من می گن عمو چون عمویی گندم 71 هستم خوب حالا چرا داد میزنین عموی واقعی یا مجازی؟ 2 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۲ چند وقتیه از دیونه خونه فراری هستیا هواسم بهت هستا کار داشتم خو 2 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۲ خوب حالا چرا داد میزنینعموی واقعی یا مجازی؟ مجازی شرمنده من اعصاب ندارم:icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۲ کار داشتم خو انشاالله کارها به خیرو خوشی تموم شد دیگه 3 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۲ مجازی شرمنده من اعصاب ندارم:icon_pf (34): خواهش.. عب نداره 2 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۲ انشاالله کارها به خیرو خوشی تموم شد دیگه نه 2 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۲ چرا ابر و باد و مه و خورشید و فلک لج کردن 2 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۲ ابر و باد و مه و خورشید و فلک لج کردن درست میشه سختیش 100 ساله اوله 3 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۲ درست میشه سختیش 100 ساله اوله مطمئنم اگه 101 سالم هم بشه وضع همینه و تازه بدتر 1 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۲ مطمئنم اگه 101 سالم هم بشه وضع همینه و تازه بدتر چرا اینقدر نا امید من یک اینو تجربه کردم دنیارو هر جور بگیری اونم تو رو همونجور می گیره 4 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۲ چرا اینقدر نا امید من یک اینو تجربه کردم دنیارو هر جور بگیری اونم تو رو همونجور می گیره دنیا نامرده من چکار دارم بهش 3 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۲ دنیا نامرده من چکار دارم بهش قانون دنیا همینه باید بهش احترام گذاشت 4 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۲ قانون دنیا همینه باید بهش احترام گذاشت همیشه یادت باشه که با یکی باشی بگو خوب ربطی نداشت ولی گفتم بگم 3 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۲ حقا که به عموت رفتی :aghosh: عموش مگه چشه تا چشات در اد عاغا یه سوال...کی عموی کیه؟ افشین عموییییی منه! اینم مدرک ... سلام منم دیونم چطورید دیونههههههههههههههههههها سلام ... باید ثابت کنی ک دیونه ای؟ 2 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۲ همیشه یادت باشه که با یکی باشی بگو خوب ربطی نداشت ولی گفتم بگم :icon_razz: 4 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۲ همیشه یادت باشه که با یکی باشی بگو خوب ربطی نداشت ولی گفتم بگم سعی نکن متفاوت باشی ! فقط خوب باش !... این روزها "خوب بودن" به اندازه کافی "متفاوت" است.... 3 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۲ افشین عموییییی منه! اینم مدرک ... پس اینجا دوتا عمو داریم آقای بهرمند هم عموی گندمن 3 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۲ شما بچه ها رو بر اساس آواتارشون میشناسیحالا الهام @ داشت...ماها که اسممون معمولی نوشته میشه اگه آواتارمونو عوض کنیم لابد دیگه نمیشناسین مارو پس باید با چی بشناسیم؟ 3 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۲ سعی نکن متفاوت باشی !فقط خوب باش !... این روزها "خوب بودن" به اندازه کافی "متفاوت" است.... 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده