آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ :4564::whistles:دلم سوخت براتون فکرشو نک مثل خونمون می شینیم جا میشه دم در خوبه همینجا جلوس میکنیم 2 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ نه خیرمش اصلانم اینجوری نیست چرا همینی هست که هست 2 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ دم در خوبه همینجا جلوس میکنیم باشه عمویی شاهد باش خودش خواست دم در بشینه 3 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ دم در خوبه همینجا جلوس میکنیم اهای اونایی که دم در نشستین صدا میاد چه اهنگی و براتون بخونم 3 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام هم یک اهنگ خوب 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ باشه عمویی شاهد باش خودش خواست دم در بشینه بهله خودم خواستم اهای اونایی که دم در نشستین صدا میاد چه اهنگی و براتون بخونم صدا نمیرسه یکم بلندتر برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام هم یک اهنگ خوب حالا چی هست صدا که نرسید گوش کنیم کجا رفتی همینجا:5c6ipag2mnshmsf5ju3 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ بهله خودم خواستم صدا نمیرسه یکم بلندتر حالا چی هست صدا که نرسید گوش کنیم همینجا:5c6ipag2mnshmsf5ju3 عموت رو فرستادم تبعید دیگه نمی تونه بیاد جوابت رو بده 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ عموت رو فرستادم تبعید دیگه نمی تونه بیاد جوابت رو بده دپرسم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 میزنم میرین هوا هاااااااااااااااااااا 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ دپرسم:5c6ipag2mnshmsf5ju3میزنم میرین هوا هاااااااااااااااااااا :there: . . . . . . . . 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ :there:. . . . . . . . چند نفر از دوستام رتبه شون خیلی خوب بود اما از هیچی در نیومدن اسکیس یعنی شانس نمیدونم کیا میشینن اونجا کارای بچه هارو ارزیابی میکنن بیچاره کم مونده سکته یزنن 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ چند نفر از دوستام رتبه شون خیلی خوب بود اما از هیچی در نیومدن اسکیس یعنی شانس نمیدونم کیا میشینن اونجا کارای بچه هارو ارزیابی میکنن بیچاره کم مونده سکته یزنن منم مردود شدم(خوشحالم البته) یکی از بچه ها باید قبول می شد الان زنگ زد گفت نشده وضع خیلی خرابه یه چند تا زیر 20 بودن بچه ها ترسم اینه اونا شریف نیاورده باشن 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ منم مردود شدم(خوشحالم البته) یکی از بچه ها باید قبول می شد الان زنگ زد گفت نشده وضع خیلی خرابه یه چند تا زیر 20 بودن بچه ها ترسم اینه اونا شریف نیاورده باشن اصلا وحشتناکه واقعا با رتبه ی 11از یه جای چرت در اومدهطرف 200آورده 130آورده از غیر انتفاعی قبول شدههمشونم اسکیساشون خیلی قوی بود نمیدونم چی شدهبا این وضع تغییر رشته میدم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ اصلا وحشتناکه واقعا با رتبه ی 11از یه جای چرت در اومدهطرف 200آورده 130آورده از غیر انتفاعی قبول شدههمشونم اسکیساشون خیلی قوی بود نمیدونم چی شدهبا این وضع تغییر رشته میدم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 خودت چند بودی؟ البته رشته ی ما از این اسکیس ها نداره 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ خودت چند بودی؟البته رشته ی ما از این اسکیس ها نداره من 2سال دیگه این موقع ایشالله جواب ارشدم میاد 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ من 2سال دیگه این موقع ایشالله جواب ارشدم میاد پس خیلی بچه ای 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ پس خیلی بچه ای نه بچه نیستم ورودیه بهمن 89هستم سال اولم قبول شدم دانشگاه هنر تبریز :5c6ipag2mnshmsf5ju3فکر کنم شما سنتون کمتر از منه 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ نه بچه نیستم ورودیه بهمن 89هستم سال اولم قبول شدم دانشگاه هنر تبریز :5c6ipag2mnshmsf5ju3فکر کنم شما سنتون کمتر از منه نه بابا من امسال فرغ التحصیل شدم چطور ممکنه (فکر کنم یه سال بزرگتری) 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ نه بابا من امسال فرغ التحصیل شدم چطور ممکنه (فکر کنم یه سال بزرگتری) حتما شما نیمه ی اول 71هستید آره؟یا جهش دادید؟ من 70 نیمه ی دوم هستم اگه نمیسال دوم نبودم سال93کنکور باید میدادم اما چون ورودیه بهمنم باید سال94کنکور بدم 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده