MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ نظرتون چیه که هممون یه تایم خاص بیایم اینجا؟ تایم خاص ؟!!! همه باید 77 ساعته اینجا باشن 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ 20سال قبلش:vahidrk: واس چی میزنید حالا خوب احترام میذارم دیجه 2 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ بشینید بینیم باو کشل نه بابا گناه دارن طفلک اصلان گناه نداره دو دقیقه پیش دید تو پروف یکی بود اوردمش تنبیه :vahidrk: 3 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ دوروس صوبت کن بشه پرووووو 77 نشان مخصوصه...یه معنا و مفهمومی داره ک تو درک نمیکنی 2 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ واس چی میزنید حالا خوب احترام میذارم دیجه :icon_pf (34): خوووووووووووو ببخشید اشتباه شد 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ اصلان گناه نداره دو دقیقه پیش دید تو پروف یکی بود اوردمش تنبیه :vahidrk: پس کلاغ پر بره دیگه 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ :icon_pf (34): خوووووووووووو ببخشید اشتباه شد شما دقیقا 13سال بزرگترید بفرمایید بشینید این بالا 2 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ پس کلاغ پر بره دیگه اره دیگه 3 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ شما دقیقا 13سال بزرگترید بفرمایید بشینید این بالا من کوچیک همم من جام همین پایین خوبه 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ من کوچیک همم من جام همین پایین خوبه بزرگوارید نفرمایید اینجوری بفرمایید اون بالا 1 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ بزرگوارید نفرمایید اینجوری بفرمایید اون بالا بر جای بزرگان نتوان تکیه زد به خطا خطر ناکه حسن 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ بر جای بزرگان نتوان تکیه زد به خطا خطر ناکه حسن نه بابا چند سال اینجا خالیه شوما بشینید 2 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ نه بابا چند سال اینجا خالیه شوما بشینید باید از علی اجازه بگیرم:icon_razz: 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ باید از علی اجازه بگیرم:icon_razz: مگه ایشون بزرگتر از شما هستن 2 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ مگه ایشون بزرگتر از شما هستن بحث بزرگتر و کوچیکتر نیست وگرنه من رئیسم من میگم کی بزرگتره کی کوچیکتر 1 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ مگه ایشون بزرگتر از شما هستن نه دستور اومده که از این کار صرفه نظر کنم نمی دونم فکر نکنم بزرگتر باشه 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ نه دستور اومده که از این کار صرفه نظر کنم نمی دونم فکر نکنم بزرگتر باشه کی دستور داده اگه به ترتیب سن اینجا همه جلوس کنن من دم در باید بشینمو دل مانده بیرون در 1 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ مگه ایشون بزرگتر از شما هستن ایشون رئیسه باید حرفشو گوش کنم وگرنه منم میشم رئیس 3 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ کی دستور داده اگه به ترتیب سن اینجا همه جلوس کنن من دم در باید بشینمو دل مانده بیرون در :4564::whistles:از طرف گندمی عمویی سفارش شدی دلم سوخت براتون فکرشو نک مثل خونمون می شینیم جا میشه 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ ایشون رئیسه باید حرفشو گوش کنم وگرنه منم میشم رئیس نه خیرمش اصلانم اینجوری نیست 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده