MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ خوب چون من قراره 2سال دیگه ارشد بدم برای حفظ روحیه ی من بذارید من رئیس بشم:4chsmu1: قفوله...برو توالتا رو بشورررر 3 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ مرسی ...من کتلت دوس دارم ...:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: کتلتارو خوردی وایییییییییییییییی سم توش بود دیگه رفتنی شدی :gnugghender: 4 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ جوش نزن الان رئیسم اومده من خوشحالم نمی خوام دستم به خون الوده بشه فک کنم الان دیگه باید نعره ها بکشی و ... 3 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ کتلتارو خوردی وایییییییییییییییی سم توش بود دیگه رفتنی شدی :gnugghender: سم رو لرا تاثیر نداره! 3 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ خداییش کی پایه اس که یه قراری با هم بذاریم؟ 2 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ خداییش کی پایه اس که یه قراری با هم بذاریم؟ کوجا؟!! 2 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ سم رو لرا تاثیر نداره! این سم امتحان شده هم روی لرها و هم روی ترکها از همه بهتر روی فارسها جواب داده وصیتتو بگو 3 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ خداییش کی پایه اس که یه قراری با هم بذاریم؟ کی کوجا من کجام من پایم 1 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ قفوله...برو توالتا رو بشورررر کشل 2 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ همه اعلام آمادگی کنن بعد میگم چه قراری... لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ کشل باید ببینی علی چی میگه 4 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ باشه بشین منم نمی شینم مسخره میکنید کشلللللللللللللل نوچچچچچچچچچچچچچچچ علی رئیسه:vahidrk::whistles: 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ باید ببینی علی چی میگه میگن آقا مجید باید کلاغ پر بره 3 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ این سم امتحان شده هم روی لرها و هم روی ترکها از همه بهتر روی فارسها جواب داده وصیتتو بگو اونا لرای قلابی بودن ...من لر اورجینالم 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ همه اعلام آمادگی کنن بعد میگم چه قراری... به جای این کارا پول مارو بدید 3 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ کشل اون 18 بوت نه من:icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ مسخره میکنید کشلللللللللللللل نه حقیقتو می گم 4 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ اون 18 بوت نه من:icon_pf (34): از نظر من همه کشل هستن شومام کشلین چه 18باشه چه 77باشه 3 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ به جای این کارا پول مارو بدید برید کار کنید 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ نه حقیقتو می گم نه خیرمش من رئیسم 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده