مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ صوبت نمیکنم ... یعنی می خوای به نفع علی بکش کنار:gnugghender: 2 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ در تصویر زیر چند نقطه ی سیاه می بینید؟!! یه چن تایی میبینم ... 1 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ فعلا علی رئیسه میدونه شترو کجا بخوابونه فقط علی جووووووووووووووووووووووووووووووننننننننننننننننننننننننننننننننننننن سروره وگرنه میگم تو مشروط نشدیا اخه مشروط نشدی چون جزو اونای بودی که می گفتی اااااااااااااااااسسسسسسسسسسسسسسسسسستتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتاااااااااااااااااااااااااااااااااادددددددددد اونا اصلا دانشجو هم نیستن 2 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ اونا اصلا دانشجو هم نیستن باشه می گیگی هنوز اسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسستتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتاد یانه:vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ یعنی می خوای به نفع علی بکش کنار:gnugghender: منظورم اینه ک تو از ترجمشم چیزی درک نمیکنی ... 2 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ افشین دارم هیپنوتیزت می کنم 2 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ منظورم اینه ک تو از ترجمشم چیزی درک نمیکنی ... باشه من هم برات ترجمه نمی کنم 2 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ افشین دارم هیپنوتیزت می کنم یه لر هیپنوتزم روش اثر نداره 1 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ من برم سراغ درسا حاکم جان اگه به تبعید نرفت دارش بزن عبرت شه برا بقیه 2 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ یه لر هیپنوتزم روش اثر نداره داره داغه متوجه نشده 2 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ من برم سراغ درسا حاکم جان اگه به تبعید نرفت دارش بزن عبرت شه برا بقیه کم اوردی داری کوری فرار می خونی پیشته 2 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ من برم سراغ درسا حاکم جان اگه به تبعید نرفت دارش بزن عبرت شه برا بقیه اگه نرفت اصن خودم خفش میکنم داره داغه متوجه نشده مگه ترکه! 1 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ کم اوردی داری کوری فرار می خونی پیشته با رهبرت درس صوبت کن مرتیکه 1 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ اگه نرفت اصن خودم خفش میکنم مگه ترکه! به افشینم گفتم اگه سرم را هم ببرید من تا 9 رو زنده میمونم:icon_pf (34):وایییییییییییی اشتباه شد اون سکه تا 9 روز زنده می مئنه 2 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ با رهبرت درس صوبت کن مرتیکه رهبر دارال مجانین سیخی چنده اصلا من خودم می شم رهبر 2 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ به افشینم گفتم اگه سرم را هم ببرید من تا 9 رو زنده میمونم:icon_pf (34):وایییییییییییی اشتباه شد اون سکه تا 9 روز زنده می مئنه اصن تیکه تیکت میکنم بعد اتیشت میزنیم 1 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ رهبر دارال مجانین سیخی چنده اصلا من خودم می شم رهبر اگه رهبر نباشه تو چطوری میخای شیکمتو سیر کنی؟هاااااا؟:vahidrk: 1 لینک به دیدگاه
elh@m_arch 1548 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ سلااام به دیوونه های گل!!!! من اومدم با یه دسته گل اومدممممممم 1 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ اصن تیکه تیکت میکنم بعد اتیشت میزنیم اخه من خود اتیشم جیگر تو چه جوری می خوای من بسوزونی 2 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ اگه رهبر نباشه تو چطوری میخای شیکمتو سیر کنی؟هاااااا؟:vahidrk: خوب من اعلام رهبری کردم عاغا من رهبرم خوم غذا مو تهیه می کنم 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده