MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ مجیت علی رئیس توالت شوراس ... 2 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ این ک خر گاندیه سوار اینش کن ... نمیرم هماهنگ کردم دیدم علی تنهاست گفتم تنهاست نرفتم اونم باشه برای خودتون می خواید برید پیاده نرید 3 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ علی فعلا داره توالتا رو می شوره وقتی اومد بهش بگو گاندی رفته نهار بخوره التماسنامه بنویسه شاید کاریت نداشتم ببخشید تا اونجا که من میدونم شما ادعای ریاست می کنید پس وظیفه شماست اگه داره این کارو می کنه من خودم تنبیهش می کنم 3 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ مجیت علی رئیس توالت شوراس ... شما دارین ادعای ریاست می کنید پس وظیفه شماست 3 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ نمیرم هماهنگ کردم دیدم علی تنهاست گفتم تنهاست نرفتم اونم باشه برای خودتون می خواید برید پیاده نرید همیشه یادت باشه که با یکی باشی بگو خوب 1 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ شما دارین ادعای ریاست می کنید پس وظیفه شماست من رئیس نیستم حاکمم ...اوشونم رهبرن 1 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ خوب این یعنی چی این معنا و مفهوم خاصی داره ک تو نمیتونی بفهمی ... 2 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ من رئیس نیستم حاکمم ...اوشونم رهبرن حاکم با رهبر فرقی نداره همشون رئیسن بگو خوب:whistles: 3 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ این معنا و مفهوم خاصی داره ک تو نمیتونی بفهمی ... 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ حاکم با رهبر فرقی نداره همشون رئیسن بگو خوب:whistles: نخیرم رهبر وظیفه اش هدایت و اعمال نفوذه حاکم عزل و نصب می کنه رئیس توالت می شوره 2 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ من هم چون دیدم معنیشو متوجه می شین گفتم برام ترجمه کنید 3 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ حاکم با رهبر فرقی نداره همشون رئیسن بگو خوب:whistles: فرقشو تو نمیتونی بگی ... خعلیممممم فرخ دارن ... 2 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ نخیرم رهبر وظیفه اش هدایت و اعمال نفوذه حاکم عزل و نصب می کنه رئیس توالت می شوره همشون وظیفشون یکیه اینجا فقط معاونها اعمال نفوذ می کنند 3 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ این خعلی معنا و مفهوم داره هااااااا 2 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ فرقشو تو نمیتونی بگی ... خعلیممممم فرخ دارن ... به ترتیب توالتهای دیونهای زنجیری به پایین 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ فعلا علی رئیسه میدونه شترو کجا بخوابونه سرت شیره مالیده لاف زده برات فقط علی جووووووووووووووووووووووووووووووننننننننننننننننننننننننننننننننننننن سروره وگرنه میگم تو مشروط نشدیا مشروطی که عیب نیست زینت دانشجو هستش 2 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ من هم چون دیدم معنیشو متوجه می شین گفتم برام ترجمه کنید صوبت نمیکنم ... 1 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ در تصویر زیر چند نقطه ی سیاه می بینید؟!! 2 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ سرت شیره مالیده لاف زده برات مشروطی که عیب نیست زینت دانشجو هستش اخه مشروط نشدی چون جزو اونای بودی که می گفتی اااااااااااااااااسسسسسسسسسسسسسسسسسستتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتاااااااااااااااااااااااااااااااااادددددددددد 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده