مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ من مدیر کلم رئیس هرچی رئیسه 3 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ عجب گربه ی باحالیه:) خداییش باید سر لوحه ی زندگیمون قرارش بدیم! 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ من حکم استعفاتونو امضا می کنم باز می گید حاکم برگشته تازه دوران شکوفایی ما تازه شروع شده یه عده خواستن شکوفا شن ترکیدن یهو مواظب خودتون باشین داری پست الکی میدی حاکم شی؟ 1 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ عجب گربه ی باحالیه:) خداییش باید سر لوحه ی زندگیمون قرارش بدیم! قاون سایه 1 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ قاون سایه نه من احتیاج ندارم من خودم رئیس رئیسام :vahidrk: 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ نه من احتیاج ندارم من خودم رئیس رئیسام :vahidrk: اشتباهی نقل قول گرفتی مگه علی ساقی ریست نبود؟ 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ راز نیومده چرا اخه اسپمامون به اندازه ی کافی نرسیده 2 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ اشتباهی نقل قول گرفتیمگه علی ساقی ریست نبود؟ من رئیسه رئیستون بودم یعنی من رئیسه علی اقا بودم راست میگی اشتباه شد علائم دیونگیه دیگه:icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ اخه اسپمامون به اندازه ی کافی نرسیده یعنی میخوای دوباره شروع کنی:gnugghender: 4 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ یعنی میخوای دوباره شروع کنی:gnugghender: من که شروع کردم 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ حمله است دیوانه ها بشتابید http://www.noandishaan.com/forums/member.php?u=186407&vmid=308405#vmessage308405 2 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ از افراد علی ساقیه حاکم برگشته دورانتون داره تموم می شه چقدم شبیه اون میحرفه 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ چقدم شبیه اون میحرفه نسلشون رو به انقراضه خوشبختانه 2 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ نسلشون رو به انقراضه خوشبختانه من هنوز نرفتما اینجام :vahidrk: 4 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ چقدم شبیه اون میحرفه شما پس چرا استعفا داددین وقتی می خواستین بیاین 4 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ شما پس چرا استعفا داددین وقتی می خواستین بیاین ناراحت نباش رئیس ...شما توالتا دستتونه... 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ من هنوز نرفتما اینجام :vahidrk: خره رو الان میارم دم پروفت پارک می کنم سریع سوار شو در رو تا فدایی نشدی 2 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ ناراحت نباش رئیس ...شما توالتا دستتونه... من از علی دستور می گیرم 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده