دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۲ ما برای رئیس شدن تو یه حرکت انتهاری ایشون رو از زندگی عزل کردیم مواظب خودتون باشینا من اعصاب مصاب ندارما حالا نیس من خیلی اعصاب دارم من خودم یه پا غولم شما مراقب خودتون باش 2 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۲ حالا نیس من خیلی اعصاب دارم من خودم یه پا غولم شما مراقب خودتون باش 2 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۲ این یکیو جاانداختم خوبه یادتون بود 2 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۲ این یکیو جاانداختمخوبه یادتون بود :4chsmu1: :ubhuekdv133q83a7yy7 2 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۲ امید به زندگی ندارم خو مگه چیه اینجا گفتم تا اونجا اسپم نشه 2 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۲ :4chsmu1: :ubhuekdv133q83a7yy7 چرا میزنین؟ 2 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۲ امید به زندگی ندارم خو مگه چیهاینجا گفتم تا اونجا اسپم نشه چرا میزنین؟ میزنم تا امید به زندگی پیدا کنین 2 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ سلام دیفونه ها ... خوبیت؟؟؟؟این مدت ک نبودم گند زدین به اینجا ... 3 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ سلام دیفونه ها ... خوبیت؟؟؟؟این مدت ک نبودم گند زدین به اینجا ... هیسسسسسسس دیوونه ها خوابن:vahidrk: 4 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ هیسسسسسسسدیوونه ها خوابن:vahidrk: صوبت نباشه ... الان باید همه بصورت آماده باش باشن 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ (اگه تونستی منظور شکلکه رو بفهمی ) الله اکبر رهبر کبیر کوجا بود آغا تا دارت زدم می فهمی کوجا بود شما خودتون جعل کردین گفتین رئیسینمن از شما عصبی ترم هاااااااااااااااا ما جعل نکردیم ما گفتیم شما تقلب کردین حقتون نیست شما گرفتین ما رو تبعید کردن گفتین اغتشاشگرین الان اینم اسناد اینکه با تقلب رئیس شدی ما برای رئیس شدن تو یه حرکت انتهاری ایشون رو از زندگی عزل کردیم مواظب خودتون باشینا من اعصاب مصاب ندارما دوست داری یه بار دیگه به صلیبت بکشم 5 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ حالا نیس من خیلی اعصاب دارم من خودم یه پا غولم شما مراقب خودتون باش وقتی مدیر مسئولیت پذیر نباشه حقوق دیوونه ها رو نده دیوونه ها عصبی میشن دیگه 4 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ وقتی مدیر مسئولیت پذیر نباشه حقوق دیوونه ها رو نده دیوونه ها عصبی میشن دیگه دوباره من نبودم شما ها شلوغ کردین 5 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ دوباره من نبودم شما ها شلوغ کردین تو دیفونه جدیدی ...:hapydancsmil: 4 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ تو دیفونه جدیدی ...:hapydancsmil: من مدیر کل دیوونه هام 4 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ تو دیفونه جدیدی ...:hapydancsmil: شما که استعفا کردو بودین منم قبول کردم چی شد دوباره تشریف اوردین نکنه می خی خواید شورش به پا کنید 4 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ تو دیفونه جدیدی ...:hapydancsmil: از افراد علی ساقیه دوباره من نبودم شما ها شلوغ کردین حاکم برگشته دورانتون داره تموم می شه 2 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ از افراد علی ساقیه حاکم برگشته دورانتون داره تموم می شه من حکم استعفاتونو امضا می کنم باز می گید حاکم برگشته تازه دوران شکوفایی ما تازه شروع شده 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده