آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۲ من رئیسممن میگم اینجا دایره اس یا مربعه یا مستطیله یا مثلثه یا شش ضلعی منتظمه یا مخروط مستدیر غیر قائمه یا متوازی الاضلاعه من رئیسم من میگم کی دروغ بگه کی نگه من رئیسم من میگم کی بگه خب کی نگه من میگم کی مظلومه کی نیست من میگم چی شایعه اس چی نیس من میگم که شایعه نشون بده کی نده من میگم چراغ کی خاموشه چراغ کی خاموش نیس من میگم دل کی آشوب بشه کی نشه من میگم کی عقب وایسه که عقب واینسه من میگم کی ویروسی میشه کی نمیشه من میگم که ویروسیه کی نیس:whistles::whistles: ببینید من سرما خوردما یک دانه عسه میکنم گل بساط و دیوونه خونه مریض میشن 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۲ m_a[/MENTION]rch;1303589]سلام به دوستای گللللللللللللللللللللل:hapydancsmil: سلوم خانوم گل:girl_angel: 3 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۲ ببینید من سرما خوردما یک دانه عسه میکنم گل بساط و دیوونه خونه مریض میشن نترکی:ws28::ws28: 3 لینک به دیدگاه
elh@m_arch 1548 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۲ سلام واااااااااااا رئیس انقد بط!!! زبونتو بده تو بی تلبیت!!:3384s: 4 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۲ m_a[/MENTION]rch;1303604]واااااااااااا رئیس انقد بط!!!زبونتو بده تو بی تلبیت!!:3384s: عصبیه تازه زشت هم هس با کچل 3 لینک به دیدگاه
elh@m_arch 1548 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۲ سلوم خانوم گل:girl_angel: فداتون! خوبی؟؟؟ مرضیه گلم تو چطوری خانومی!!! 4 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۲ m_a[/MENTION]rch;1303607]فداتون!خوبی؟؟؟ مرضیه گلم تو چطوری خانومی!!! من خوبم آبجی:girl_blush2: تو چطوری 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۲ نترکی:ws28::ws28: دیگه دیر گفتی ترکیدم 3 لینک به دیدگاه
elh@m_arch 1548 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۲ من خوبم آبجی:girl_blush2:تو چطوری عالیییییییییییییییییییییییییی:hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۲ m_a[/MENTION]rch;1303607]فداتون!خوبی؟؟؟ مرضیه گلم تو چطوری خانومی!!! یاشا نازیم منم بد نیستم:5c6ipag2mnshmsf5ju3سرت خوب شده؟ 3 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۲ حال کردین آقای فاطمی رفت پشت سرشم نگا نکرد با رئیس باید همینطوری حرف زد 3 لینک به دیدگاه
elh@m_arch 1548 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۲ یاشا نازیم منم بد نیستم:5c6ipag2mnshmsf5ju3سرت خوب شده؟ اوره بابا خوبه خوبم!!!!!! عسیسم چی شده چیلا نالاحتی؟؟؟ 4 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۲ m_a[/MENTION]rch;1303624]اوره بابا خوبه خوبم!!!!!!عسیسم چی شده چیلا نالاحتی؟؟؟ راس میگی کشل نگرانت شدیماااااااااااا منم سرمارو خوردم قورتش دادم 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۲ حال کردینآقای فاطمی رفت پشت سرشم نگا نکرد با رئیس باید همینطوری حرف زد آوره راس میگی 3 لینک به دیدگاه
elh@m_arch 1548 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۲ راس میگی کشل نگرانت شدیماااااااااااامنم سرمارو خوردم قورتش دادم نوش جونت!!!می نشستی میخوردی!!!! 4 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۲ m_a[/MENTION]rch;1303634]نوش جونت!!!می نشستی میخوردی!!!! میخوای تو هم بخور آدم ساکت میشه 3 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۲ میخوای تو هم بخور آدم ساکت میشه مث تو؟ 3 لینک به دیدگاه
elh@m_arch 1548 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۲ میخوای تو هم بخور آدم ساکت میشه :mornincoffee:----------------------آرتاش!خخخخخخ 4 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۲ خوب بچه ها من برم دیگه نمیدونم چرا حالم بده همش تقصیر این آرتاش ِ ویروسیه 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده