مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۲ نه لازم نیستتو زندگی جاهایی هست که فقط یه نفر خاص باید تی بکشه تا درست بشه اون وقت خاص برای کییییییییییییییی رئیس داشتیم 4 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۲ اون وقت خاص برای کیییییییییییییییرئیس داشتیم رئیس داریم هنوزم! من که نمردم که! دارم میرم یه دوره ی نقاحت تی بکشم همین 3 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۲ رئیس داریم هنوزم!من که نمردم که! دارم میرم یه دوره ی نقاحت تی بکشم همین رئیس اون وقت معاون کیه خدا نکعه ما شما رو هنوز احتیاج داریم 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۲ اینجا هنوز دایره ؟ سلوم نه از وقتی من اومدم مستطیل شده 2 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۲ سلومنه از وقتی من اومدم مستطیل شده دروغ نگو مثلثه 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۲ دروغ نگومثلثه نه خیرمش میگم مستطیله بگو خب:53tnkbetm2eof1u84pj 2 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۲ نه خیرمش میگم مستطیله بگو خب:53tnkbetm2eof1u84pj مثلا الان مظلومی و انقد زور میگی 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۲ مثلا الان مظلومی و انقد زور میگی یشه چرا تو حرف گوش نمیدی هانننننننننننننننننن:w888: 2 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۲ یشه چرا تو حرف گوش نمیدی هانننننننننننننننننن:w888: نه بابا شایعس 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۲ نه بابا شایعس پیییی یکککککککککک شایعه ای نشونت بدم که سومی نداشته باشه:gnugghender: 3 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۲ پیییی یکککککککککک شایعه ای نشونت بدم که سومی نداشته باشه:gnugghender: به چراغ خاموشم رحم کن 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۲ به چراغ خاموشم رحم کن اصلا اینو که گفتی دلم آشوب شد باشه رحم میکنممن سرما خورده ام با فاصله ی 2متری بایستید که ویروسی نشید 3 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۲ اصلا اینو که گفتی دلم آشوب شد باشه رحم میکنممن سرما خورده ام با فاصله ی 2متری بایستید که ویروسی نشید ویروسی 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۲ ویروسی جانم الان یک دانه ی خوشگل برات میفرستم 3 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۲ جانم الان یک دانه ی خوشگل برات میفرستم 3 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۲ اینجا هنوز دایره ؟ سلومنه از وقتی من اومدم مستطیل شده دروغ نگومثلثه نه خیرمش میگم مستطیله بگو خب:53tnkbetm2eof1u84pj مثلا الان مظلومی و انقد زور میگی یشه چرا تو حرف گوش نمیدی هانننننننننننننننننن:w888: نه بابا شایعس پیییی یکککککککککک شایعه ای نشونت بدم که سومی نداشته باشه:gnugghender: به چراغ خاموشم رحم کن اصلا اینو که گفتی دلم آشوب شد باشه رحم میکنممن سرما خورده ام با فاصله ی 2متری بایستید که ویروسی نشید ویروسی من رئیسم من میگم اینجا دایره اس یا مربعه یا مستطیله یا مثلثه یا شش ضلعی منتظمه یا مخروط مستدیر غیر قائمه یا متوازی الاضلاعه من رئیسم من میگم کی دروغ بگه کی نگه من رئیسم من میگم کی بگه خب کی نگه من میگم کی مظلومه کی نیست من میگم چی شایعه اس چی نیس من میگم که شایعه نشون بده کی نده من میگم چراغ کی خاموشه چراغ کی خاموش نیس من میگم دل کی آشوب بشه کی نشه من میگم کی عقب وایسه که عقب واینسه من میگم کی ویروسی میشه کی نمیشه من میگم که ویروسیه کی نیس:whistles::whistles::whistles: 3 لینک به دیدگاه
elh@m_arch 1548 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۲ سلام به دوستای گللللللللللللللللللللل:hapydancsmil: 4 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۲ m_a[/MENTION]rch;1303589]سلام به دوستای گللللللللللللللللللللل:hapydancsmil: سلام 1 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۲ من رئیسممن میگم اینجا دایره اس یا مربعه یا مستطیله یا مثلثه یا شش ضلعی منتظمه یا مخروط مستدیر غیر قائمه یا متوازی الاضلاعه من رئیسم من میگم کی دروغ بگه کی نگه من رئیسم من میگم کی بگه خب کی نگه من میگم کی مظلومه کی نیست من میگم چی شایعه اس چی نیس من میگم که شایعه نشون بده کی نده من میگم چراغ کی خاموشه چراغ کی خاموش نیس من میگم دل کی آشوب بشه کی نشه من میگم کی عقب وایسه که عقب واینسه من میگم کی ویروسی میشه کی نمیشه من میگم که ویروسیه کی نیس:whistles::whistles::whistles: به جون خودم میدونستم الان میگین من رئیسم و فلان m_a[/MENTION]rch;1303589]سلام به دوستای گللللللللللللللللللللل:hapydancsmil: سلام نـــــانـــــــاز:girlhi: 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده