دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱ شهریور، ۱۳۹۲ مجید بهره مند گفته است: Ali.Fatemi4رئیسه بگو خب شما چرا انقد اصرار دارین آقا علی رئیس شه اعتراف کنین 3 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱ شهریور، ۱۳۹۲ دل مانده گفته است: شما چرا انقد اصرار دارین آقا علی رئیس شهاعتراف کنین چون اون موقع علی بعد من رئیس میشه 4 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱ شهریور، ۱۳۹۲ دل مانده گفته است: شما چرا انقد اصرار دارین آقا علی رئیس شهاعتراف کنین البته نا گفته نمونه من الان معاونشم 4 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱ شهریور، ۱۳۹۲ قصد دارم یه تور بررررررررا همتون بذارم!!!:hapydancsmil: اگه گفتین کجا؟!!! 4 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱ شهریور، ۱۳۹۲ مجید بهره مند گفته است: البته نا گفته نمونه من الان معاونشم منم معاون اولشونم 3 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱ شهریور، ۱۳۹۲ Ali.Fatemi۴ گفته است: قصد دارم یه تور بررررررررا همتون بذارم!!!:hapydancsmil:اگه گفتین کجا؟!!! ؟؟ 2 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱ شهریور، ۱۳۹۲ Ali.Fatemi۴ گفته است: قصد دارم یه تور بررررررررا همتون بذارم!!!:hapydancsmil:اگه گفتین کجا؟!!! هماهنگ نکردی ریس حالا کجا بوجشو از کجا می خوای تامین کنی 4 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱ شهریور، ۱۳۹۲ دل مانده گفته است: منم معاون اولشونم شما چرا بر علیهشونی اصلان می خوای یک شورش بکنیم شما بشی ریس 4 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱ شهریور، ۱۳۹۲ مجید بهره مند گفته است: شما چرا بر علیهشونی اصلان می خوای یک شورش بکنیم شما بشی ریس نه من علیهشون نیستم جام خوبه 3 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱ شهریور، ۱۳۹۲ دل مانده گفته است: نه من علیهشون نیستمجام خوبه پس Ali.Fatemi4 رئیسه:hapydancsmil: 4 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱ شهریور، ۱۳۹۲ مجید بهره مند گفته است: پس Ali.Fatemi4 رئیسه:hapydancsmil: باشه 4 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱ شهریور، ۱۳۹۲ دل مانده گفته است: باشه Ali.Fatemi4 من دوباره اعلام میکنم از این به بحد رئیسی عاغا مبارکه کی هیت ریسه را اغلام می کنی 5 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲ شهریور، ۱۳۹۲ اقای رئیس پس چرا سر کارت حاصر نشدی :vahidrk: 5 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در ۳ شهریور، ۱۳۹۲ رئیس حالش زیاد خوب نیست... یه چند روزی اداره ی اینجا رو به معاونین خوبم میسپارم 3 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در ۳ شهریور، ۱۳۹۲ Ali.Fatemi۴ گفته است: رئیس حالش زیاد خوب نیست... یه چند روزی اداره ی اینجا رو به معاونین خوبم میسپارم خدا بد نده رئیس چی شده 4 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در ۳ شهریور، ۱۳۹۲ مجید بهره مند گفته است: خدا بد نده رئیس چی شده خدا هیچ وقت به هیچ کس بد نمیده فکر کنم مجنونیت حاد شده باس برم تیمارستان یه دورۀ نقاحت تی بکشم 4 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در ۳ شهریور، ۱۳۹۲ Ali.Fatemi۴ گفته است: خدا هیچ وقت به هیچ کس بد نمیدهفکر کنم مجنونیت حاد شده باس برم تیمارستان یه دورۀ نقاحت تی بکشم رئیس ناراحت شدم می خوای من برم جات تی بکشم:vahidrk: 3 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در ۳ شهریور، ۱۳۹۲ مجید بهره مند گفته است: رئیس ناراحت شدم می خوای من برم جات تی بکشم:vahidrk: نه لازم نیست تو زندگی جاهایی هست که فقط یه نفر خاص باید تی بکشه تا درست بشه 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده