دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۲ Ali.Fatemi4رئیسه بگو خب شما چرا انقد اصرار دارین آقا علی رئیس شه اعتراف کنین 3 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۲ شما چرا انقد اصرار دارین آقا علی رئیس شهاعتراف کنین چون اون موقع علی بعد من رئیس میشه 4 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۲ شما چرا انقد اصرار دارین آقا علی رئیس شهاعتراف کنین البته نا گفته نمونه من الان معاونشم 4 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۲ قصد دارم یه تور بررررررررا همتون بذارم!!!:hapydancsmil: اگه گفتین کجا؟!!! 4 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۲ البته نا گفته نمونه من الان معاونشم منم معاون اولشونم 3 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۲ قصد دارم یه تور بررررررررا همتون بذارم!!!:hapydancsmil:اگه گفتین کجا؟!!! ؟؟ 2 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۲ قصد دارم یه تور بررررررررا همتون بذارم!!!:hapydancsmil:اگه گفتین کجا؟!!! هماهنگ نکردی ریس حالا کجا بوجشو از کجا می خوای تامین کنی 4 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۲ منم معاون اولشونم شما چرا بر علیهشونی اصلان می خوای یک شورش بکنیم شما بشی ریس 4 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۲ شما چرا بر علیهشونی اصلان می خوای یک شورش بکنیم شما بشی ریس نه من علیهشون نیستم جام خوبه 3 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۲ نه من علیهشون نیستمجام خوبه پس Ali.Fatemi4 رئیسه:hapydancsmil: 4 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۲ پس Ali.Fatemi4 رئیسه:hapydancsmil: باشه 4 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۲ باشه Ali.Fatemi4 من دوباره اعلام میکنم از این به بحد رئیسی عاغا مبارکه کی هیت ریسه را اغلام می کنی 5 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۲ اقای رئیس پس چرا سر کارت حاصر نشدی :vahidrk: 5 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۲ رئیس حالش زیاد خوب نیست... یه چند روزی اداره ی اینجا رو به معاونین خوبم میسپارم 3 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۲ رئیس حالش زیاد خوب نیست... یه چند روزی اداره ی اینجا رو به معاونین خوبم میسپارم خدا بد نده رئیس چی شده 4 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۲ خدا بد نده رئیس چی شده خدا هیچ وقت به هیچ کس بد نمیده فکر کنم مجنونیت حاد شده باس برم تیمارستان یه دورۀ نقاحت تی بکشم 4 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۲ خدا هیچ وقت به هیچ کس بد نمیدهفکر کنم مجنونیت حاد شده باس برم تیمارستان یه دورۀ نقاحت تی بکشم رئیس ناراحت شدم می خوای من برم جات تی بکشم:vahidrk: 3 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۲ رئیس ناراحت شدم می خوای من برم جات تی بکشم:vahidrk: نه لازم نیست تو زندگی جاهایی هست که فقط یه نفر خاص باید تی بکشه تا درست بشه 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده