دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۲ جدییییییییییییی؟؟؟پول تو حسابتون نیومده؟؟؟؟ این روش ها دیگه قدیمی شده 3 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۲ الله اکبر پییییییییییییییییییییییییییی چرا خود زنی میکنید باوشه هست احسنت به شما این شد 4 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۲ مگه رئیس باید پول بده برید کار کنید این همه کار هست خجالت رئیس که نباید پول بده بله هر کی رئیسه باید پول بده 3 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۲ ب یو ب یالان دیرمحسابمون خالیه ما هیانه چقد ر پول می داد مگه طی تصمیمات جدید می خوایم یارانه غیر نقدی زنجیر بدیم بگو خب 3 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۲ تقصیر این سیستم حقوق دهی بانکه همینی هست که تلبیغ میکنن هیی... فردا تو حسابتونه 4 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۲ این روش ها دیگه قدیمی شده رایانه میدیم قبول 4 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۲ ما هیانه چقد ر پول می داد مگه طی تصمیمات جدید می خوایم یارانه غیر نقدی زنجیر بدیم بگو خب اینا زنجیری هنوز نشدن حقوق بگیرن 3 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۲ اینا زنجیری هنوز نشدنحقوق بگیرن مگه توی جلسه قبلی که داشتیم تصویب نکردیم یارانه غیر نقدیو 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۲ ما هیانه چقد ر پول می داد مگه طی تصمیمات جدید می خوایم یارانه غیر نقدی زنجیر بدیم بگو خب 2 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۲ باشه قبول پس علی رئیسه باشه 4 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۲ تقصیر این سیستم حقوق دهی بانکههمینی هست که تلبیغ میکنن هیی... فردا تو حسابتونه :banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4: 4 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۲ مگه توی جلسه قبلی که داشتیم تصویب نکردیم یارانه غیر نقدیو خب البته اونم میشه 4 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۲ دو باره خود زنی می کنما 5 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۲ پس علی رئیسه باشه من رئیسم من میگم کی علی باشه کی نباشه 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۲ دو باره خود زنی می کنما من خودم میزنم:vahidrk: 4 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۲ من رئیسممن میگم کی علی باشه کی نباشه :ws28:وضع شما وخیمه 4 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۲ خب البته اونم میشه عاغا یون و دخملهای گرامی از اینجا تصمیمات جدید هیت رئیسه را اعلام می کن تصمیم بر این شد که ماهیانه 20سانت زنجیر چرخ تریلی به شما تحویل بشود تبصره اگه شما همخواستید یارانتونو بفروشید باید ان زنجیر ها رو تکمیل کنید تا بش به تریلی دارها اونو بفروشید :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: هر کس هم که اعتراض داره زنگ اخر وایسته در مدرسه:vahidrk::vahidrk::vahidrk::vahidrk::vahidrk::vahidrk: 4 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۲ من خودم میزنم:vahidrk: چوپون دارم نی ذاره چوپونه من قوی تره برو کار می کون که ایز ددر بیابانت دجله 3 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۲ من رئیسممن میگم کی علی باشه کی نباشه Ali.Fatemi4رئیسه بگو خب 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده