Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۲ تو الن زندانی منی نباید حرف بزنی اگه حرف بزنی به صلیبت می کشم پیشته :w00: من رئیسم من میگم کی رو به صلیب بکشیم کی رو نکشیم 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۲ :w00:من رئیسم من میگم کی رو به صلیب بکشیم کی رو نکشیم دو صد گفته چون نیم کردار نیست من نمی گم به صلیبت بکشن خودم به صلیبت می کشم 3 لینک به دیدگاه
سنا سادات 2449 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۲ چند تا ماهی گرفتی؟ ماهی چیه دارم پسرا رو میگیرم 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۲ ماهی چیه دارم پسرا رو میگیرم والا پری دریایی شنیده بودم ولی چنگیز دریایی نه 3 لینک به دیدگاه
سنا سادات 2449 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۲ والا پری دریایی شنیده بودم ولی چنگیز دریایی نه کوسه دریایی که شنیدی 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۲ کوسه دریایی که شنیدی شنیدم خب؟ 3 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۲ خب که خب شما کوسه ی دریایی هستین؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
سنا سادات 2449 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۲ شما کوسه ی دریایی هستین؟؟؟ من پری دریا هستم 3 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۲ کوسه دریایی که شنیدی من پری دریا هستم خودتون گفتین؟؟ 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۲ خب که خب ربط کوسه به چنگیز چیه؟ 3 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۲ دوباره من نبودم شلوغش کردین یالا همه برین بالای برج میلاد شیرجه بزنید توی خلیج فارس یالا همه تنبیهند:vahidrk: 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۲ من رئیسممن میگم کی بترسه کی نترسه بشه بشینین بینیم باوشما تو خواب هستین بابابذارید یکی بزنم از خواب پاشید:vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۲ ماهی چیه دارم پسرا رو میگیرم ننجون همون ماهی رو بگیر 3 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۲ بشه بشینین بینیم باوشما تو خواب هستین بابابذارید یکی بزنم از خواب پاشید:vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۲ بشه بشینین بینیم باوشما تو خواب هستین بابابذارید یکی بزنم از خواب پاشید:vahidrk: رئیس قبلی هنوز رئیسه همه کاره ست رئیس رئیسه علی رئیسه 2 لینک به دیدگاه
elh@m_arch 1548 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۲ بچه ها اجازتونو گرفتم بریم یه جای توپ!!! 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۲ ماشالله چه زبون درازی بزنم به تخته 1 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۲ رئیس قبلی هنوز رئیسه همه کاره ست رئیس رئیسه علی رئیسه نوچ نیستن لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده