Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۲ فعلا یه کم جولان بدین فردا همه تون رو از دم تیغ می گذرونم دوتا انتخاب داری: 1- یا مثل آدم میای اعدام میشی 2- یا مثل آدم اعدامت میکنیم 2 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۲ به این میگن معاون اول ممنون:TAEL_SmileyCente: 2 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۲ چطوری آجیه خودم خوبم...معاون اول شدم تو خوبی خانمی؟ 2 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۲ خوبم...معاون اول شدمتو خوبی خانمی؟ من رئیسم من میگم کی خوب باشه کی نباشه 3 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۲ من رئیسممن میگم کی خوب باشه کی نباشه تف به این حافظه که یادش میره شما همه چیو تعیین میکنی 3 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۲ تف به این حافظه که یادش میره شما همه چیو تعیین میکنی تو این دیوونه خونه حکم حکم منه فقط من دیکتاتوری رو حال میکنی 3 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۲ تو این دیوونه خونه حکم حکم منهفقط من دیکتاتوری رو حال میکنی حال نکنیم چکار کنیم:banel_smiley_52: البته همه چیو شما تعیین میکنین 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۲ خوبم...معاون اول شدمتو خوبی خانمی؟ مبارکت باشه منم بدک نیستم شکر 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۲ حال نکنیم چکار کنیم:banel_smiley_52:البته همه چیو شما تعیین میکنین تو کار ما ترس لرز نیستا 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۲ به شمام که به جمع آشفتگان اضافه شدین ننجون 4 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۲ تو کار ما ترس لرز نیستا من رئیسم من میگم کی بترسه کی نترسه 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۲ دوتا انتخاب داری:1- یا مثل آدم میای اعدام میشی 2- یا مثل آدم اعدامت میکنیم تو الن زندانی منی نباید حرف بزنی اگه حرف بزنی به صلیبت می کشم من رئیسممن میگم کی بترسه کی نترسه پیشته 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده