afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۲ یک کمی عمیق شو من مردمی ترما حق بامنها اگه مردمی باشی که رای می آری و با افتخار تو دستشویی خدمت می کنی بعد رقیبت من نیستم من فقط می خوام خواسته ی مردم رو عملی کنم 2 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۲ اگه مردمی باشی که رای می آری و با افتخار تو دستشویی خدمت می کنیبعد رقیبت من نیستم من فقط می خوام خواسته ی مردم رو عملی کنم من که داشتم میرفتم قانونو عوض کنم شما نذاشتین کودتا کردین 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۲ من که داشتم میرفتم قانونو عوض کنم شما نذاشتین کودتا کردین اگه قرار باشه قانون عوض شه همون رئیس قبله بهتره هم ساقیه مواده هم محبوب تره هم ساقیه مواده 2 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۲ اگه قرار باشه قانون عوض شه همون رئیس قبله بهتره هم ساقیه مواده هم محبوب تره هم ساقیه مواده پس به نتیجه میرسیم که اول من رئیسم بعد رئیس قبلی :vahidrk: 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۲ پس به نتیجه میرسیم که اول من رئیسم بعد رئیس قبلی :vahidrk: اصلا رد صلاحیتی گمشو بیرون کسی که رهبر رو بزنه حق نداره رئیس شه 1 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۲ اصلا رد صلاحیتی گمشو بیرونکسی که رهبر رو بزنه حق نداره رئیس شه پس اونی که کودتا می کنه چی 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۲ پس اونی که کودتا می کنه چی من خودم کودتا کردم و چشم داشتی به پست ها ندارم فقط صلاح دیوونه خونه رو می خوام البته رهبر هستم الان 3 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۲ من خودم کودتا کردم و چشم داشتی به پست ها ندارم فقط صلاح دیوونه خونه رو می خوام البته رهبر هستم الان اگه به رئیس جسارت کردم کاره خوبی کردم باشه من به شما رای میدم رئیس باشی رئیس :gnugghender::vahidrk: 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۲ اگه به رئیس جسارت کردم کاره خوبی کردم باشه من به شما رای میدم رئیس باشی رئیس :gnugghender::vahidrk: من رهبرم رئیس نیستم رئیس موقت مجتبی 77 هستش 3 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۲ من رهبرم رئیس نیستمرئیس موقت مجتبی 77 هستش اهاننننننننننننننننننننن زهبر شورشیان چچن شمایی خوش بختم رهبر 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۲ اهاننننننننننننننننننننن زهبر شورشیان چچن شمایی خوش بختم رهبر نه بابا اینجا به رهبر می گن رهبر دیوونه ها گاندی 4 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۲ نه بابا اینجا به رهبر می گن رهبر دیوونه ها گاندی ها گندی یا ها گاندی 5 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۲ گاندی گاندی چه به داروالمجانین باشه شما بشو رهبر شورشیان ببخشید گاندیه داروالمجانین 5 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۲ گاندی چه به داروالمجانین باشه شما بشو رهبر شورشیان ببخشید گاندیه داروالمجانین من رهبر همه ی دیوونه هام چه شورشی چه غیر شورشی 4 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۲ من رهبر همه ی دیوونه هام چه شورشی چه غیر شورشی ببخشید یک سوا ل وظیفه رهبر توی دیوانه خونه چیه 5 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۲ ببخشید یک سوا ل وظیفه رهبر توی دیوانه خونه چیه هر کی به وظیفه اش عمل نکرد علیه اش کودتا می کنه 5 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۲ هر کی به وظیفه اش عمل نکرد علیه اش کودتا می کنه یعنی شما سربازید یا ژاندارم 5 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۲ یعنی شما سربازید یا ژاندارم همه کاره ام 5 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۲ همه کاره ام باشه قبول پس من هم میرم توی استخر خالی دایو بزن 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده