دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۲ شبیه دستشویی شورها بله :ubhuekdv133q83a7yy7 در نبود من دل مانده معاون اول من هست و اطاعت از ایشون اطاعت از من هست شما هم برو دنبال ساقی بگرد الان من در پوست خودم نمیگنجم خبپس شما را به صورت عکس زیر تنبیه میکنیم::: معاون اولمان این کار را میکند معذرت میخوام اما من نمیتونم خودت و معاونت فعلا زوج وفرد کنین روزای زوج یکیتون روزای فرد اون یکی دستشویی ها رو بشورین بعدش بیا به دعوامون برسیم من معاون اولم من میگم کی زوج و فرد کنیم کی زوج و فرد نکنیم من رئیسممن میگم کی به دعواش برسه کی نرسه من زیر دست شما چیزی نذاشتمنکنه خزانه رو دزدیدی رفتی باهاش شیشه خریدی؟؟؟؟؟؟؟ من رئیسم من میگم کی دستور بده کی نده اگه غیر ازین جمله ها رو میگفتین تعجب میکردم خیر، این برای تاکید بیشتر نیست بلکه یکی از تکنیکهای من در ساختار نوشتاری و یک نوع ادبیات سلیس( صلیس-سلیص-ثلیص-ثلیس-صلیص-صلیث-سلیث-ثلیث) که ویژه متخصصین در این زمینه است میباشد. والا من بعید میدونم که جنابعالی قدرت تفکر و تامل داشته باشید... پ ن:البته آرزو بر جوانان عیب نیست نه بابا ریز میبینمتون آقای متخصص اصن شما میدونی "پ ن" یعنی چی 4 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۲ اینجا به رهبر دیوونه خونه چی میگن؟اصلا اینجا رهبر داره؟ اره من رهبرم بهم می گن گاندی 5 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۲ اره من رهبرم بهم می گن گاندی من رئیسم من میگم به کی میگن گاندی به کی نمیگن 5 لینک به دیدگاه
FARHUD 3117 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۲ اره من رهبرم بهم می گن گاندی سلام گاندی،چطوری؟ 3 لینک به دیدگاه
FARHUD 3117 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۲ رهبر مهبر نداریمیه رئیس داره که اونم منم پس گاندی چی؟یه لقب واسه خودت بذار که ملت بگرخن جواب میده 3 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۲ پس گاندی چی؟یه لقب واسه خودت بذار که ملت بگرخن جواب میده افشین رو باید بفرستیم تیمارستان های هندوستان دچار خود گاندی بینی شده 2 لینک به دیدگاه
FARHUD 3117 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۲ افشین رو باید بفرستیم تیمارستان های هندوستاندچار خود گاندی بینی شده میگن هند تخت بیمارستانی کم داره بیمارهاشونو تو تیمارستان بستری میکنن،شاید افشینم اشتباهی رفته تیمارستان 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۲ من رئیسممن میگم به کی میگن گاندی به کی نمیگن من رهبرم باید حکم تو رو امضا کنم عشقم کاری نکن خلعت کنم افشین رو باید بفرستیم تیمارستان های هندوستاندچار خود گاندی بینی شده اونجا استالین دارن گااندی ندارن 1 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۲ سلام گاندی،چطوری؟ شکر خدا تو چه طوری؟ 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۲ از همین جا اعلام کودتا می کنم :gnugghender: به دلیل سربار زدن رئیس دیوونه (علی ساقی) خونه از مسئولیت های خویش از این لحظه ایشون هیچ مسئولیتی نداره و تا زمان انتخابات به صورت موقت اداره ی اینجا رو به 77 می سپارم ارتش با مخالفان با شدن برخورد می کند:icon_pf (95): :banel_smiley_90::banel_smiley_90::banel_smiley_90::banel_smiley_90::banel_smiley_90::banel_smiley_90: :banel_smiley_90::banel_smiley_90::banel_smiley_90::banel_smiley_90::banel_smiley_90::banel_smiley_90: :banel_smiley_90::banel_smiley_90::banel_smiley_90::banel_smiley_90::banel_smiley_90::banel_smiley_90: :banel_smiley_90::banel_smiley_90::banel_smiley_90::banel_smiley_90::banel_smiley_90::banel_smiley_90: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 2 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۲ از همین جا اعلام کودتا می کنم :gnugghender:به دلیل سربار زدن رئیس دیوونه (علی ساقی) خونه از مسئولیت های خویش از این لحظه ایشون هیچ مسئولیتی نداره و تا زمان انتخابات به صورت موقت اداره ی اینجا رو به 77 می سپارم ارتش با مخالفان با شدن برخورد می کند:icon_pf (95): :banel_smiley_90::banel_smiley_90::banel_smiley_90::banel_smiley_90::banel_smiley_90::banel_smiley_90: :banel_smiley_90::banel_smiley_90::banel_smiley_90::banel_smiley_90::banel_smiley_90::banel_smiley_90: :banel_smiley_90::banel_smiley_90::banel_smiley_90::banel_smiley_90::banel_smiley_90::banel_smiley_90: :banel_smiley_90::banel_smiley_90::banel_smiley_90::banel_smiley_90::banel_smiley_90::banel_smiley_90: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . من هم با کودتا موافقم پس من میشم ریس:gnugghender: 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۲ من هم با کودتا موافقم پس من میشم ریس:gnugghender: فعلا 77 رو رئیس موقت گذاشتیم بعدا می تونی تو انتخابات آزاد باهاش رقابت کنی می دونی که وظیفه ی رئیس دیوونه خونه دستشویی شستنه 3 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۲ فعلا 77 رو رئیس موقت گذاشتیم بعدا می تونی تو انتخابات آزاد باهاش رقابت کنی می دونی که وظیفه ی رئیس دیوونه خونه دستشویی شستنه عاغا دیونم می دونی بگو خب من انتخابات حالیم نیست من ریسم قانونم عوض میکنم ازن این به بعد مسئولیت و نگهداری دستشویی با معاونین ریس دوانه خونهس منم میگم سبز زرد ابی قرمز (نقش رقص نورو ایفا می کنم) 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۲ عاغا دیونم می دونی بگو خب من انتخابات حالیم نیست من ریسم قانونم عوض میکنم ازن این به بعد مسئولیت و نگهداری دستشویی با معاونین ریس دوانه خونهس منم میگم سبز زرد ابی قرمز (نقش رقص نورو ایفا می کنم) شرمنده رئیس قبلی همین حرفا رو زد که کودتا شد قانون اساسی دست رئیس نیست متاسفانه این مورد چندین بار قید شده 3 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۲ شرمنده رئیس قبلی همین حرفا رو زد که کودتا شد قانون اساسی دست رئیس نیست متاسفانه این مورد چندین بار قید شده عاغا از الان مسئول کودتا با به سبک زنبور درمان تنبیه بشه و ریس قبلی به سر کارش برگرده وگرنه با همکاری دیگر دیوانه خونها ما هم کودتا می کنیم و در می دان دیوانه خونه جنگ راه میندازیم 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۲ عاغا از الان مسئول کودتا با به سبک زنبور درمان تنبیه بشه و ریس قبلی به سر کارش برگرده وگرنه با همکاری دیگر دیوانه خونها ما هم کودتا می کنیم و در می دان دیوانه خونه جنگ راه میندازیم ارتش به شدت باهات برخورد می کنه :vahidrk: به عنوان آشوبگر اعدامت می کنم 3 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۲ ارتش به شدت باهات برخورد می کنه :vahidrk:به عنوان آشوبگر اعدامت می کنم ارتش من قویتره چوپون داره نمیزاره:53tnkbetm2eof1u84pj:texc5lhcbtrocnmvtp8:2525s::2525s::whistles: 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۲ ارتش من قویتره چوپون داره نمیزاره:53tnkbetm2eof1u84pj:texc5lhcbtrocnmvtp8:2525s::2525s::whistles: تو ارتشت بیگانه است برا همین برای نفوذ کافی نداره من حمایت مردم رو هم دارم 2 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۲ تو ارتشت بیگانه است برا همین برای نفوذ کافی نداره من حمایت مردم رو هم دارم یک کمی عمیق شو من مردمی ترما حق بامنها 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده