آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۲ بد اخلاقی نکردم خو...همه جا حقوقو آخر ماه میدن شوما حقوقتون محفوظه شوتوفاپه عکس کاملا واقعیه من شنیدم تو دیوونه خونه ماهی 2بار حقوق میدنواسه همین اومدم اینجا شوتوفاپ نیستش؟مریضیش چیه اینجوری شده؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3 2 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۲ من شنیدم تو دیوونه خونه ماهی 2بار حقوق میدنواسه همین اومدم اینجاشوتوفاپ نیستش؟مریضیش چیه اینجوری شده؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3 اگرم دو بار حقوق بدن یکیش 15 امه یکیش 30ام امروز چندمه؟؟؟؟ (عکس واقعیه/یه نوع مریضی هست...) 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۲ اگرم دو بار حقوق بدن یکیش 15 امه یکیش 30امامروز چندمه؟؟؟؟ (عکس واقعیه/یه نوع مریضی هست...) آخرای ماهه رئیس :gnugghender: خوب چه نوع مریضی؟ 2 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۲ یعنی الان اون "باز نیز" هم برا تاکید بیشتره اگه تفکر و تامل کنم که کلاتون پس معرکس خیر، این برای تاکید بیشتر نیست بلکه یکی از تکنیکهای من در ساختار نوشتاری و یک نوع ادبیات سلیس( صلیس-سلیص-ثلیص-ثلیس-صلیص-صلیث-سلیث-ثلیث) که ویژه متخصصین در این زمینه است میباشد. والا من بعید میدونم که جنابعالی قدرت تفکر و تامل داشته باشید... پ ن:البته آرزو بر جوانان عیب نیست 3 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۲ آخرای ماهه رئیس :gnugghender: خوب چه نوع مریضی؟ (راستش دقیق نمیدونم اما مریضی پوستی یا ژنتیکی میتونه باشه) 3 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۲ 18 کار این توالت شورمون چطوره؟ 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۲ (راستش دقیق نمیدونم اما مریضی پوستی یا ژنتیکی میتونه باشه) طفلک رئیس کشل پولامونو آماده کنید :gnugghender: 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۲ 18 کار این توالت شورمون چطوره؟ شومام اومدین آقای پاک شوما 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۲ گفتم کشل شمایینبعد گفتم پی نه بابا خزانه خالیه می دونم گذاشتمت سر کار یه کم مشغول باشی کشل جان من زیر دست شما چیزی نذاشتمنکنه خزانه رو دزدیدی رفتی باهاش شیشه خریدی؟؟؟؟؟؟؟ من رئیسم من میگم کی دستور بده کی نده من رهبرم تو رو می تونم اخراج کنم این جلمه ی اخرتم رو کاما گذاری کن مردم برداشت بد نکنن 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۲ می دونم گذاشتمت سر کار یه کم مشغول باشی کشل جان :banel_smiley_4:زشتالوی کشل 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۲ اگرم دو بار حقوق بدن یکیش 15 امه یکیش 30امامروز چندمه؟؟؟؟ (عکس واقعیه/یه نوع مریضی هست...) امروز خود سی ام هست یالا پولا رو بریز:vahidrk: 18 کار این توالت شورمون چطوره؟ از زیر کار در میره همه اش باید نزول درجه اش بدیم توالت شوری براش زیادیه 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۲ :banel_smiley_4:زشتالوی کشل بفرمایید کارتون چیه؟ 2 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۲ می دونم گذاشتمت سر کار یه کم مشغول باشی کشل جان من رهبرم تو رو می تونم اخراج کنم این جلمه ی اخرتم رو کاما گذاری کن مردم برداشت بد نکنن دیوونه خونه رهبر نداره 3 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۲ شومام اومدین آقای پاک شوما تو که قرار بود بیهوش شده باشی از زیر کار در میره همه اش باید نزول درجه اش بدیم توالت شوری براش زیادیه نظر خوبیه ... دیوونه خونه رهبر نداره من میگم کجا رهبر داره کجا نداره! 4 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۲ دیوونه خونه رهبر نداره عزیزم من قانون اساسی اینجا رو از بر دارم تو قانون نگفته رهبر گفته گاندی که من هم الان گاندی ام 4 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۲ سرعت نتم خیلی کمهههههههههه ... 4 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۲ عزیزم من قانون اساسی اینجا رو از بر دارم تو قانون نگفته رهبر گفته گاندی که من هم الان گاندی ام پس شوما رو باید به دیوونه خونه های هندوستان معرفی کنم 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۲ پس شوما رو باید به دیوونه خونه های هندوستان معرفی کنم اونجا به رهبر دیوونه خونه اشون می گن استالین 3 لینک به دیدگاه
FARHUD 3117 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۲ اینجا به رهبر دیوونه خونه چی میگن؟اصلا اینجا رهبر داره؟ 3 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۲ اینجا به رهبر دیوونه خونه چی میگن؟اصلا اینجا رهبر داره؟ رهبر مهبر نداریم یه رئیس داره که اونم منم 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده