آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۲ سلامدیوونه خونه ی من چرا خلوته؟؟؟ سلوم رئیسی دیوونه جو 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۲ یعنی الان اون "باز نیز" هم برا تاکید بیشتره اگه تفکر و تامل کنم که کلاتون پس معرکس آخه "بر" که همون "ضد" هست ولش مهم نی اصن من رئیسم من میگم چه کلمه ای چه معنی ای میده چه معنی ای نمیده الان من شبیه کی شدم شبیه دستشویی شورها 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۲ خوشبختم منم آرتاش هستمآره منظورم همون شوماست یعنی شما خیلی محترمانه هستش چشم بصیرت میخواد من شوما رو یک نفر میبینم اما بهتون میگم شوما استغفرالله بابا شوما دارین پست خودتونو به من میدید چرا این یکی خیلی وضعش خراب شده داره هزیون میگه سریع مورفین بهش تزریق کنید بیهوش شه 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۲ این یکی خیلی وضعش خراب شده داره هزیون میگه سریع مورفین بهش تزریق کنید بیهوش شه حرف خودمو به خودم تحویل میدید آقا افشین100- 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۲ حرف خودمو به خودم تحویل میدید آقا افشین100- من نفهمیدم چی گفتی ولی مطمئنم در حالت هوشیاری نبودی آقا افشین100- 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۲ من نفهمیدم چی گفتی ولی مطمئنم در حالت هوشیاری نبودی 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۲ :ws28::vahidrk: کاری نکن اینقدر بزنم تو سرت تا کچل شی:vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۲ کاری نکن اینقدر بزنم تو سرت تا کچل شی:vahidrk: کشل شماین دادا 1 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۲ شبیه دستشویی شورها بله :ubhuekdv133q83a7yy7 در نبود من دل مانده معاون اول من هست و اطاعت از ایشون اطاعت از من هست شما هم برو دنبال ساقی بگرد 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۲ کشل شماین دادا شما هم دارین میشین بابا بله :ubhuekdv133q83a7yy7 در نبود من دل مانده معاون اول من هست و اطاعت از ایشون اطاعت از من هست شما هم برو دنبال ساقی بگرد پیشته:vahidrk: 3 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۲ شما هم دارین میشین بابا پیشته:vahidrk: خب پس شما را به صورت عکس زیر تنبیه میکنیم::: معاون اولمان این کار را میکند 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۲ شما هم دارین میشین بابا پیشته:vahidrk: دروخگو 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۲ خبپس شما را به صورت عکس زیر تنبیه میکنیم::: معاون اولمان این کار را میکند خودت و معاونت فعلا زوج وفرد کنین روزای زوج یکیتون روزای فرد اون یکی دستشویی ها رو بشورین بعدش بیا به دعوامون برسیم 3 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۲ خودت و معاونت فعلا زوج وفرد کنین روزای زوج یکیتون روزای فرد اون یکی دستشویی ها رو بشورین بعدش بیا به دعوامون برسیم من رئیسم من میگم کی به دعواش برسه کی نرسه 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۲ من رئیسممن میگم کی به دعواش برسه کی نرسه رئیس؟ 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده