afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۲ ما اول بر علیه اونیم بعد بر علیه خودمون به این می گن پیمان اخوت لری بععععله 5 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۲ ما اول بر علیه اونیم بعد بر علیه خودمون :ws28: یادش بخیر زبان فارسی دبیرستان رئیس خسته شد رفتیم بخوابیم شلوغ هم نکنین و الا دهن واکنی رو به تقلید از اره رو کلتون نصب میکنم!!! 5 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۲ به این می گن پیمان اخوت لری بععععله :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: :ws28:یادش بخیر زبان فارسی دبیرستان رئیس خسته شد رفتیم بخوابیم شلوغ هم نکنین و الا دهن واکنی رو به تقلید از اره رو کلتون نصب میکنم!!! مگه فارسی دبیرستان شی بوت؟ 18 فک کنم از حال و هوای توالتا لذت برده شب بخیر منم میخاام بخابم 5 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۲ :ws28:یادش بخیر زبان فارسی دبیرستان رئیس خسته شد رفتیم بخوابیم شلوغ هم نکنین و الا دهن واکنی رو به تقلید از اره رو کلتون نصب میکنم!!! بای رئیس سابق 5 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۲ اصرار نکن اینجا کسی خوشش از تو نمیاد ... منظورم شوما و 18 بودش 4 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۲ :ws28:یادش بخیر زبان فارسی دبیرستان رئیس خسته شد رفتیم بخوابیم شلوغ هم نکنین و الا دهن واکنی رو به تقلید از اره رو کلتون نصب میکنم!!! منم از اون موقع که اون درسو توو دبیرستان بهمون دادن هر وقت کسی بگه "برعلیه" یاد زبان فارسی میفتم :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: مگه فارسی دبیرستان شی بوت؟ 18 فک کنم از حال و هوای توالتا لذت برده شب بخیر منم میخاام بخابم یه درس بود که میگفت دو تا کلمه ی مترادف رو نباید پشت سر هم بیاریم الان معنی "بر" و "علیه" یکیه پس نباید دوتا شونو پشت هم بگیم همون"علیه" بگین کافیه وگرنه معنی ِ "بر بر" یا "علیه علیه"رو میده خانم معلم دل مانده هستم و به جای خط کش آجر میگیرم دستم راستی جمله بندی ِ آقای فاطمی منو کشت و نابود کرد ریاست اینجا شایسته خودشونه توجه کنین: اینجا رئیس منممن میگم کی بخنده که نخنده من رئیسممن باید بگم استاد کی دستور بده کی نده:vahidrk: اصن اینجا دیوونه خونه ی منه من میگم کی رئیس باشه کی نباشه من خودم رئیسم من میگم کی دستشویی ها رو بشوره کی نشوره من رئیسممن میگم کی زبون دراز کنه کی نکنه من رئیسممن میگم به کی احترام بذارین به کی نذارین من رئیسممن میگم کی باید توالت بشوره کی نشوره من رئیسممن میگم کی وظایفو بگه کی نگه من رئیسممن میگم کی بگه کی نگه من رئیسممن اصن میگم کی بگه کی نگه من رئیسمقانونم خودمم اصن من میگم کی قانون وضع کنه کی نکنه من رئیسممن میگم کی کودتا کنه کی نکنه من رئیسم من میگم کی رو استیضاح بکنن کی رو نه 5 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۲ وای اجی ترکیدم :icon_gol::icon_gol: 6 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۲ منظورم شوما و 18 بودش من مجتبی 77 هستم ... "شوما" اسم پودر ماشین لباس شوییه ...نکنه منظورتون "شما"ست؟ درضمن اگرم منظورتون "شما" باشه و باز نیزجملتون مغلطه است ...چون من یک نفر هستم نه چند نفر... حالا فرض میکنیم که "شما" را جهت احترام به اینجانب بکار برده اید و باز نیز من متاسفم زیرا ساختار جمله یتان محترمانه نیست .... خلاصه و یک کلام مجنونه این مجلس مشخص شد... منم از اون موقع که اون درسو توو دبیرستان بهمون دادن هر وقت کسی بگه "برعلیه" یاد زبان فارسی میفتم یه درس بود که میگفت دو تا کلمه ی مترادف رو نباید پشت سر هم بیاریم الان معنی "بر" و "علیه" یکیه پس نباید دوتا شونو پشت هم بگیم همون"علیه" بگین کافیه وگرنه معنی ِ "بر بر" یا "علیه علیه"رو میده خانم معلم دل مانده هستم و به جای خط کش آجر میگیرم دستم راستی جمله بندی ِ آقای فاطمی منو کشت و نابود کرد ریاست اینجا شایسته خودشونه توجه کنین: با عرض پوزش باید عرض کنم که بنده برای تاکید بیشتر این دو کلمه را پشت سر هم قرار دادم... لطفا قبل از اینکه بخوانید و نظر بدهید ...بخوانید و اندکی تفکر و تامل فرمایید و بعد نظر خود را القا بنومایید 5 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۲ منم از اون موقع که اون درسو توو دبیرستان بهمون دادن هر وقت کسی بگه "برعلیه" یاد زبان فارسی میفتم یه درس بود که میگفت دو تا کلمه ی مترادف رو نباید پشت سر هم بیاریم الان معنی "بر" و "علیه" یکیه پس نباید دوتا شونو پشت هم بگیم همون"علیه" بگین کافیه وگرنه معنی ِ "بر بر" یا "علیه علیه"رو میده خانم معلم دل مانده هستم و به جای خط کش آجر میگیرم دستم راستی جمله بندی ِ آقای فاطمی منو کشت و نابود کرد ریاست اینجا شایسته خودشونه توجه کنین: عجب 4 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۲ منم از اون موقع که اون درسو توو دبیرستان بهمون دادن هر وقت کسی بگه "برعلیه" یاد زبان فارسی میفتم یه درس بود که میگفت دو تا کلمه ی مترادف رو نباید پشت سر هم بیاریم الان معنی "بر" و "علیه" یکیه پس نباید دوتا شونو پشت هم بگیم همون"علیه" بگین کافیه وگرنه معنی ِ "بر بر" یا "علیه علیه"رو میده خانم معلم دل مانده هستم و به جای خط کش آجر میگیرم دستم راستی جمله بندی ِ آقای فاطمی منو کشت و نابود کرد ریاست اینجا شایسته خودشونه توجه کنین: جان من بر علیه معنیش میشه : بر بر ضد نه علیه علیه یعنی بفرستمش دستشویی بشوره دیگه 5 لینک به دیدگاه
سنا سادات 2449 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۲ خدا شفا بده بیاین همتونو دخیل حرم میکنم:ws28: 5 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۲ من مجتبی 77 هستم ... "شوما" اسم پودر ماشین لباس شوییه ...نکنه منظورتون "شما"ست؟ درضمن اگرم منظورتون "شما" باشه و باز نیزجملتون مغلطه است ...چون من یک نفر هستم نه چند نفر... حالا فرض میکنیم که "شما" را جهت احترام به اینجانب بکار برده اید و باز نیز من متاسفم زیرا ساختار جمله یتان محترمانه نیست .... خلاصه و یک کلام مجنونه این مجلس مشخص شد... با عرض پوزش باید عرض کنم که بنده برای تاکید بیشتر این دو کلمه را پشت سر هم قرار دادم... لطفا قبل از اینکه بخوانید و نظر بدهید ...بخوانید و اندکی تفکر و تامل فرمایید و بعد نظر خود را القا بنومایید خوشبختم منم آرتاش هستم آره منظورم همون شوماست یعنی شما خیلی محترمانه هستش چشم بصیرت میخواد من شوما رو یک نفر میبینم اما بهتون میگم شوما استغفرالله بابا شوما دارین پست خودتونو به من میدید چرا 5 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۲ من مجتبی 77 هستم ... "شوما" اسم پودر ماشین لباس شوییه ...نکنه منظورتون "شما"ست؟ درضمن اگرم منظورتون "شما" باشه و باز نیزجملتون مغلطه است ...چون من یک نفر هستم نه چند نفر... حالا فرض میکنیم که "شما" را جهت احترام به اینجانب بکار برده اید و باز نیز من متاسفم زیرا ساختار جمله یتان محترمانه نیست .... خلاصه و یک کلام مجنونه این مجلس مشخص شد... با عرض پوزش باید عرض کنم که بنده برای تاکید بیشتر این دو کلمه را پشت سر هم قرار دادم... لطفا قبل از اینکه بخوانید و نظر بدهید ...بخوانید و اندکی تفکر و تامل فرمایید و بعد نظر خود را القا بنومایید یعنی الان اون "باز نیز" هم برا تاکید بیشتره اگه تفکر و تامل کنم که کلاتون پس معرکس جان من بر علیه معنیش میشه : بر بر ضد نه علیه علیه یعنی بفرستمش دستشویی بشوره دیگه آخه "بر" که همون "ضد" هست ولش مهم نی اصن من رئیسم من میگم چه کلمه ای چه معنی ای میده چه معنی ای نمیده الان من شبیه کی شدم 4 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۲ سلام دیوونه خونه ی من چرا خلوته؟؟؟ 4 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۲ سلامدیوونه خونه ی من چرا خلوته؟؟؟ سلام نمیدونم ...شما رئیسین... شما باید بگین کجا چرا خلوته کجا چرا نیس 4 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۲ سلامنمیدونم ...شما رئیسین... شما باید بگین کجا چرا خلوته کجا چرا نیس آهان... خوبه شما به قوانین رئیس و مرئوسی من آشنایین:hapydancsmil: همینجا از این پست استفاده میکنم و شما رو به عنوان معاون اولم منصوب میکنم امید است که در این سمت بر مسائل دارالمجانین فایق آیید و همه دیوونه ها رو به ملکوت اعلی بفرستید 4 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۲ آهان... خوبه شما به قوانین رئیس و مرئوسی من آشنایین:hapydancsmil: همینجا از این پست استفاده میکنم و شما رو به عنوان معاون اولم منصوب میکنم امید است که در این سمت بر مسائل دارالمجانین فایق آیید و همه دیوونه ها رو به ملکوت اعلی بفرستید بله شما باید بگین کی معاون اوله کی نیس ممنونم 4 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۲ بله شما باید بگین کی معاون اوله کی نیسممنونم من رئیسم من باید بگم کی ممنون باشه کی نباشه 4 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۲ من رئیسممن باید بگم کی ممنون باشه کی نباشه بله قربان 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده