MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۲ من رئیس رئیسام اینجا که مصر نیست! اینجا دیوونه خونه ی منه تو فخط توالت شور این دیونه خونه ای .... تو توالت شوره توالت شورایی ... 3 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۲ من رئیس حاکم ها هم هستم حاکم یه دونست...رئیس نداره ...رئیس حاکم داره:2rqfst4: 3 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۲ تو فخط توالت شور این دیونه خونه ای .... تو توالت شوره توالت شورایی ... پرستار؟؟ این یکی حالش خیلی خرابه! یه سرم براش بدین وصل کنم! میخوام خودم وصل کنما:gnugghender: 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۲ پرستار؟؟این یکی حالش خیلی خرابه! یه سرم براش بدین وصل کنم! میخوام خودم وصل کنما:gnugghender: شرمنده تو از تمام مسئولیت هات خلع شدی 2 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۲ پرستار؟؟این یکی حالش خیلی خرابه! یه سرم براش بدین وصل کنم! میخوام خودم وصل کنما:gnugghender: مث اینکه یادت رفته من اینجا پزشک عمرانم 2 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۲ پرستار اول بگیریم یکم بزنیمش دلمون حال بیاد!!! 2 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۲ شرمنده تو از تمام مسئولیت هات خلع شدی دروووووت ای گاندی ... این توالت شورو بفرس سر کارش 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۲ دروووووت ای گاندی ... این توالت شورو بفرس سر کارش نخییییر باید یه رئیس دیگه پیدا کنم فعلا تو رو با حفظ سمت رئیس می کنم بری توات رو بشوری 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۲ پرستار اول بگیریم یکم بزنیمش دلمون حال بیاد!!! دنبال چی می کرده تو سرش؟ 2 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۲ نخییییر باید یه رئیس دیگه پیدا کنمفعلا تو رو با حفظ سمت رئیس می کنم بری توات رو بشوری من حاکمم نمیتونم رئیس باشم ... قبل این خودت رئیس بوتی....الانم خوتتی ...قرار بوت توالتا رو برق بندازی 2 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۲ پرستار اول بگیریم یکم بزنیمش دلمون حال بیاد!!! هیشکی نمیتونه منو بزنه ... میدم گامبی؟ بخورتت 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۲ من حاکمم نمیتونم رئیس باشم ... قبل این خودت رئیس بوتی....الانم خوتتی ...قرار بوت توالتا رو برق بندازی من ترفیع گرفتم الان گاندی هستم از توالت شوری عار ندارم ولی تو باید یاد بگیری بدو عشقم که توالتا منتطرن 3 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۲ من ترفیع گرفتم الان گاندی هستم از توالت شوری عار ندارم ولی تو باید یاد بگیری بدو عشقم که توالتا منتطرن باوشه من ریاستو بدست میگیرم ولی از اونجا ک من وظایفو مشخص میکنم گاندی باید توالت شور شه 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۲ باوشه من ریاستو بدست میگیرم ولی از اونجا ک من وظایفو مشخص میکنم گاندی باید توالت شور شه شرمنده گاندی فراتر اینه که حاکم بتونه بهش دستور بده یا کاری بهش محول کنه 3 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۲ شرمنده گاندی فراتر اینه که حاکم بتونه بهش دستور بده یا کاری بهش محول کنه گاندی در برابر من هیچی نیست ... من الان عزرائیلم ... 2 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۲ باوشه من ریاستو بدست میگیرم ولی از اونجا ک من وظایفو مشخص میکنم گاندی باید توالت شور شه شرمنده گاندی فراتر اینه که حاکم بتونه بهش دستور بده یا کاری بهش محول کنه شما خودتون با هم مشکل دارید منم که رئیسم دلم میخواد جفتتون رو بفرستم انفرادی جیگرم حال بیاد یه پروژه ی Saw9 هم روتون اجرا میکنم:gnugghender: 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۲ گاندی در برابر من هیچی نیست ... من الان عزرائیلم ... زیادی مصرف کردی توهم زدی عزیزم بخواب برا خودت دردسر درست نکن 4 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۲ شما خودتون با هم مشکل دارید منم که رئیسم دلم میخواد جفتتون رو بفرستم انفرادی جیگرم حال بیاد یه پروژه ی Saw9 هم روتون اجرا میکنم:gnugghender: همیشه یک نفر بر مسند قدرت میشینه ما بدون توجه به مشکلات داخلی علیه تو متحدیم 4 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۲ شما خودتون با هم مشکل دارید منم که رئیسم دلم میخواد جفتتون رو بفرستم انفرادی جیگرم حال بیاد یه پروژه ی Saw9 هم روتون اجرا میکنم:gnugghender: توالتا رو شوستی رئیس توالت شور؟ زیادی مصرف کردی توهم زدی عزیزم بخواب برا خودت دردسر درست نکن :hapydancsmil::thumbsdownsmiley::thumbsdownsmiley::53tnkbetm2eof1u84pj:53tnkbetm2eof1u84pj:2i1d1co::spiteful::1238::1238::1238::1238::1238::1238::1238::shad::shad::shad::62izy85::evilsmile::imoksmiley::imoksmiley::imoksmiley::imoksmiley::imoksmiley::imoksmiley::imoksmiley::imoksmiley::imoksmiley::imoksmiley::imoksmiley: 4 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۲ همیشه یک نفر بر مسند قدرت میشینه ما بدون توجه به مشکلات داخلی علیه تو متحدیم ما اول بر علیه اونیم بعد بر علیه خودمون 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده