MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۲ اصن من میگم کسی بحرفه یا نحرفه 2 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۲ من اینجا وظایفو میگم ...:vahidrk: :ubhuekdv133q83a7yy7 3 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۲ اصن من میگم کسی بحرفه یا نحرفه من رئیسم من اصن میگم کی بگه کی نگه 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۲ من رئیسممن میگم کی بگه کی نگه تعریف رئیس در قانون اساسی دیوونه خونه اومده: رئیس کسی است که دستشویی ها را می شوید بابا کار عار نیست برو بشور 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۲ من رئیسممن اصن میگم کی بگه کی نگه کاری نکن علیه ات کودتا راه بندازیم 3 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۲ من رئیسممن اصن میگم کی بگه کی نگه رئیس حق نداره چیزی بگه ....فقط باید توالت بشوره 3 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۲ تعریف رئیس در قانون اساسی دیوونه خونه اومده: رئیس کسی است که دستشویی ها را می شویدبابا کار عار نیست برو بشور من رئیسم قانونم خودمم اصن من میگم کی قانون وضع کنه کی نکنه 3 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۲ کاری نکن علیه ات کودتا راه بندازیم اورین گاندی 3 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۲ من رئیسمقانونم خودمم اصن من میگم کی قانون وضع کنه کی نکنه رئیس قانون نیست توالت شوره 3 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۲ کاری نکن علیه ات کودتا راه بندازیم من رئیسم من میگم کی کودتا کنه کی نکنه رئیس حق نداره چیزی بگه ....فقط باید توالت بشوره اصن لامصب یه دیکتاتوری ای حکمفرما کردم که اصن به دستشویی لازم ندارین که بخواد کثیف بشه! ایزی لایف................ 3 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۲ رئیس قانون نیست توالت شوره نخیر رئیس دیکتاتوره 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۲ من رئیسمقانونم خودمم اصن من میگم کی قانون وضع کنه کی نکنه شرمنده وضع قانون کار مجلس دیوانگانه اگه دستشویی ها رو همین الان نشوری بدلیل عدم کفایت استیضاحت می کنیم 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۲ نخیررئیس دیکتاتوره یگان کودتا در راهه اماده به دار آویخته شدن باش 3 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۲ شرمنده وضع قانون کار مجلس دیوانگانه اگه دستشویی ها رو همین الان نشوری بدلیل عدم کفایت استیضاحت می کنیم من رئیسم من میگم کی رو استیضاح بکنن کی رو نه 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۲ من رئیسم من میگم کی رو استیضاح بکنن کی رو نه اتفاقا رئیس کمیسیون مربوطه من هستم اگه به رای مجلس نری کنار از ارتش کمک می گیریم 3 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۲ من رئیسممن میگم کی کودتا کنه کی نکنه اصن لامصب یه دیکتاتوری ای حکمفرما کردم که اصن به دستشویی لازم ندارین که بخواد کثیف بشه! ایزی لایف................ من میگم کی بره توالت کی نره ...پس برو توالتا بشور ... گاندی راهنماییش کن 2 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۲ من رئیسم من میگم کی رو استیضاح بکنن کی رو نه رئیس فقط باید به دستور حاکم عمل کنه 2 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۲ اتفاقا رئیس کمیسیون مربوطه من هستم اگه به رای مجلس نری کنار از ارتش کمک می گیریم من رئیس رئیسام اینجا که مصر نیست! اینجا دیوونه خونه ی منه 3 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۲ رئیس فقط باید به دستور حاکم عمل کنه من رئیس حاکم ها هم هستم 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۲ من رئیس رئیسام اینجا که مصر نیست! اینجا دیوونه خونه ی منه نخیرم مال تو نیست مال همه ی دیوونه هاست من گاندی هستم من رهبرم هر کس که کج رفت می ندازمش بیرون 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده