MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۲ اینم از عکسم کچلم؟ کلاه کیستو بردار کچلللللل 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۲ من حاکم بزرگم هر کی 77داره بهش احترام بزارین من هم گاندی هستم بیشتر احترام بذارید 3 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۲ اینم از عکسم کچلم؟ عه پس این عکس شماس ما ازش استفاده میکنیم راضی باشیناااااااا چه مشهورین شما 3 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۲ من برم دیگه.... لعنت به اینترنت که جذاب تر از کفش پاشنه بلنده شب همگی خوش 4 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۲ عه پس این عکس شماس ما ازش استفاده میکنیمراضی باشیناااااااا چه مشهورین شما اره یه زمانی موهام همینجوری بود کلاه کیستو بردار کچلللللل باشه 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۲ من برم دیگه....لعنت به اینترنت که جذاب تر از کفش پاشنه بلنده شب همگی خوش خواب عقرب ببینی بای 3 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۲ اره یه زمانی موهام همینجوری بود باشه پس کچلین الان خواب عقرب ببینی بای شمام خواب ببینی گاندی شدین بعد میگین بهم احترام بزارین ولی هیشکی احترام نمیزاره شما هم ضایع میشین :icon_gol: 3 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۲ من هم گاندی هستم بیشتر احترام بذارید به این میتونین کمی احترام بزاین چون تا7 ستاره داره من برم دیگه....لعنت به اینترنت که جذاب تر از کفش پاشنه بلنده شب همگی خوش شب بخیر 3 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۲ پس کچلین الان شمام خواب ببینی گاندی شدین بعد میگین بهم احترام بزارین ولی هیشکی احترام نمیزاره شما هم ضایع میشین :icon_gol: خودم عسکشو دیدم .....کشل مو فرفری 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۲ پس کچلین الان شمام خواب ببینی گاندی شدین بعد میگین بهم احترام بزارین ولی هیشکی احترام نمیزاره شما هم ضایع میشین :icon_gol: لو رفتم؟ 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۲ به این میتونین کمی احترام بزاین چون تا7 ستاره داره شب بخیر خودم عسکشو دیدم .....کشل مو فرفری این عکس هم مال دوران جوونیمه 3 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۲ من حاکم بزرگم هر کی 77داره بهش احترام بزارین من رئیسم من میگم به کی احترام بذارین به کی نذارین 3 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۲ لو رفتم؟ کچلیتون لو رفت ایندفه دیگه جدی رفتم 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۲ من رئیسممن میگم به کی احترام بذارین به کی نذارین نخیر رئیس باید توالت بشوره کچلیتون لو رفتایندفه دیگه جدی رفتم برو دیگه 3 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۲ من رئیسممن میگم به کی احترام بذارین به کی نذارین من اینجا وظایفو میگم .... رئیس نمیتونه دستور بده فقط باید توالت بشوره کچلیتون لو رفتایندفه دیگه جدی رفتم شب بخیر بای 3 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۲ نخیر رئیس باید توالت بشوره برو دیگه من رئیسم من میگم کی باید توالت بشوره کی نشوره 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۲ من رئیسممن میگم کی باید توالت بشوره کی نشوره کسی که توالت نشوره که نمیشه بهش گفت رئیس 2 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۲ من اینجا وظایفو میگم ....رئیس نمیتونه دستور بده فقط باید توالت بشوره شب بخیر بای من رئیسم من میگم کی وظایفو بگه کی نگه 3 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۲ من رئیسممن میگم کی باید توالت بشوره کی نشوره من اینجا وظایفو میگم ...:vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۲ کسی که توالت نشوره که نمیشه بهش گفت رئیس من رئیسم من میگم کی بگه کی نگه 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده