MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۲ شفاف سازی مینمایمدیوونه>>>>>به منه بقیشم با شماس نح با خودش بودم 4 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۲ ولی خداییش تا حالا این همه دیوونه رو یه جا ندیده بودم شب بخیر، خداوند شفای عاجل عنایت فرماید 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۲ نکنین همچین کاریو...بی خانمان میشمخودش داره از مادر پیرش مراقبت میکنه سریال طنز بود...چن وقت پیش کانال سه گذاشته بود."تشکر "با "هومن برق نورد" و "شقایق دهقان" توش بودن یونیسف باید تصمیم گیری کنه من هیچ کارم 2 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۲ نح با خودش بودم با خودش؟؟ خودش رو نمیشناسم 4 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۲ با خودش؟؟ خودش رو نمیشناسم منم نمی شناسم ؟ بپرس تو جیب جا میشه؟ 4 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۲ با خودش؟؟ خودش رو نمیشناسم خوتش ینی او!:icon_pf (34): 4 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۲ نح با خودش بودم چاخان ولی خداییش تا حالا این همه دیوونه رو یه جا ندیده بودمشب بخیر، خداوند شفای عاجل عنایت فرماید ممنون برین کنار من گفتم که احترام بزارن... یونیسف باید تصمیم گیری کنه من هیچ کارم شما کلن بیخیال باشین....دنیا گلستون میشه سلام ساقی جونم چاپلوس 3 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۲ سلام ساقی جونم ساقی شیه .... این علامت مخصوص حاکم بزرگ 77و داره 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۲ شما کلن بیخیال باشین....دنیا گلستون میشه چاپلوس شرمنده وظیفه ی انسانیمه استخون درد نداشتی بفهمی ساقی چیه:vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۲ منم نمی شناسم ؟بپرس تو جیب جا میشه؟ اگه جا نشه حتما اسبه!! خوتش ینی او!:icon_pf (34): آهان!! آره منم او رو میشناسم!! راس میگیاااااااااااا 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۲ اگه جا نشه حتما اسبه!! آهان!! آره منم او رو میشناسم!! راس میگیاااااااااااا پس اگه جا بشه پشکل اسبه؟ 3 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۲ ساقی شیه .... این علامت مخصوص حاکم بزرگ 77و داره شما 77 داری اما من 4!!! گرید من از شما بیشتره 4 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۲ شرمنده وظیفه ی انسانیمهاستخون درد نداشتی بفهمی ساقی چیه:vahidrk: الان من شما رو این شکلی فرض میکنم: یه کچل ِ معتاد 4 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۲ الان من شما رو این شکلی فرض میکنم:یه کچل ِ معتاد درسته معتادم ولی سیگاری نیستم 3 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۲ درسته معتادم ولی سیگاری نیستم عوضش کچل که هستین 1 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۲ اگه جا نشه حتما اسبه!! آهان!! آره منم او رو میشناسم!! راس میگیاااااااااااا من ک متوجه نشدم تو بگو؟ 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۲ عوضش کچل که هستین اینم از عکسم کچلم؟ 1 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۲ شما 77 داری اما من 4!!!گرید من از شما بیشتره من حاکم بزرگم هر کی 77داره بهش احترام بزارین 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده