دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۲ خجالت چرا؟؟ دیوونه ها بیمارن مجرم که نیستن:w58: مگه تاپیک معتاداس اینجا 3 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۲ خجالت چرا؟؟ دیوونه ها بیمارن مجرم که نیستن:w58: این دیونه ست نیدونه شی میگه ... بخیهم دارن معالجه میشن 2 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۲ علیک سلام ... به دیونه خونه خوش اومدی ... اینجا در داره ...در بزن بهد بیا توو اون کردی نی لکیه کردی ِ ایلامیه 2 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۲ این دیونه ست نیدونه شی میگه ... بخیهم دارن معالجه میشن کاش شمارم میبردن 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۲ لهجه لریت تو حلقم! خفه نشی آرنولدو خودم بزرگ کردم ننه همیشه تعریف می کرد که دل خوشی از ننه اش نداره سریع برو بشوررررررررر ....همین الان چیزم نمی شه من بح بیشطر ظبانحای دونیا مثلتم خجالت چرا؟؟ دیوونه ها بیمارن مجرم که نیستن:w58: بیمار نیستن عشقن 1 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۲ من بح بیشطر ظبانحای دونیا مثلتم جای شکرش باقیه که نگفتین"همــــــه " ی زبانهای دنیا 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۲ مگه تاپیک معتاداس اینجا چند روز پیش بود 2 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۲ همیشه تعریف می کرد که دل خوشی از ننه اش نداره غلط کرده 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۲ غلط کرده با بچه درست صحبت کن فردا روانی میشه 1 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۲ علیک سلام ... به دیونه خونه خوش اومدی ... اینجا در داره ...در بزن بهد بیا توو اون کردی نی لکیه درا رو 60 قفله کردن کسی در نره، چه جوری باز میکنین درو؟؟ کجایی هستی شما؟؟ مثلثی ها؟؟؟ منم هم کردی هم لری و هم کمی لکی بلتم مگه تاپیک معتاداس اینجا هرکی بیاد اینجا معتاد شده؛ شک نکن این دیونه ست نیدونه شی میگه ... بخیهم دارن معالجه میشن با کی الان؟؟ مخاطب؟؟ 3 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۲ هرکی بیاد اینجا معتاد شده؛ شک نکن با کی الان؟؟ مخاطب؟؟ شفاف سازی مینمایم دیوونه>>>>>به منه بقیشم با شماس 3 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۲ علی ساقی بود یاد دکتر افتادم...توو سریال "دزد وپلیس":ws28: 3 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۲ با بچه درست صحبت کن فردا روانی میشه به درک مهم نی 3 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۲ کاش شمارم میبردن من خودم پزشک معالجم خفه نشی همیشه تعریف می کرد که دل خوشی از ننه اش نداره چیزم نمی شه بیمار نیستن عشقن جای شکرش باقیه که نگفتین"همــــــه " ی زبانهای دنیا حیج کص طنحا نیثط گوگل طرنثلیط و گوگل حمیشح حمراح مهن! البطح فک نکنم ظبون حیچده(افجین) طو گوگل پیدا شح 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۲ به درکمهم نی شکایت می کنم حضانتش رو ازت می گیرم یاد دکتر افتادم...توو سریال "دزد وپلیس":ws28: ندیدم 3 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۲ آقای رئیس بزرگ،آقای فاطمی، درحال مشاهده ی این موضوع میباشن...احترام بگذارید 2 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۲ درا رو 60 قفله کردن کسی در نره، چه جوری باز میکنین درو؟؟کجایی هستی شما؟؟ مثلثی ها؟؟؟ منم هم کردی هم لری و هم کمی لکی بلتم هرکی بیاد اینجا معتاد شده؛ شک نکن با کی الان؟؟ مخاطب؟؟ همش تخصیر این حسنه ... این بود جواب اعتماد ما ب شما حسن؟!! مثلثیا کجایین دیگه؟ بمن چه! مخاطب چ شکریهمن با همونم 2 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۲ شکایت می کنم حضانتش رو ازت می گیرم ندیدم نکنین همچین کاریو...بی خانمان میشم خودش داره از مادر پیرش مراقبت میکنه سریال طنز بود...چن وقت پیش کانال سه گذاشته بود."تشکر "با "هومن برق نورد" و "شقایق دهقان" توش بودن 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده