MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۲ دیشب گفته بودین بیام باهاتون لری بحرفم تا 18 و بچه ها چیزی نفهمن!بعد به 18 میگین هیچی سرم نمیشه بعد الان دوباره میگین لری بحرفم او موقه فک کردم د گوگل سرچ کردیه 3 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۲ او موقه فک کردم د گوگل سرچ کردیه آهاااااااا 4 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۲ شیه ننه؟به تو حلفی زتم؟کسی بهت حلفی زته؟ باز با ابجی ننه بد حرف زدی؟ امان از پیری 4 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۲ باز با ابجی ننه بد حرف زدی؟ امان از پیری ننه تو چن تا ابژی داری مگه؟ 4 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۲ آهاااااااا حالا این اصطلاحو ترجمه بک ... سخونم سی بی! 4 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۲ ننه تو چن تا ابژی داری مگه؟ یه 10 ، 20 تایی هستیم 4 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۲ حالا این اصطلاحو ترجمه بک ... سخونم سی بی! نِزانَم یَ چَ سَ یَ لریَ...کُردی بیش...ترجمه کَم اَرات... (معلومه هنوز باورتون نشده که دیشب توو گوگل نزدم ) 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۲ حالا که تقریبا لر از آب دراودی بیا لری بحرفیم کسی چیزی نفحمه:gnugghender: 18 و مابقی هم تو کف بمونن ینی تو زبون بختیاریم بلت نیستی:icon_pf (34): اصن فارسی چطوری میحرفی؟ من اینجا وظایفو مشخص میکنم ... 18 رئیسه ...تولتا رو تمیز میشوره بطوری که بوی گلاب ازشون بیات:hapydancsmil: سلام ...ممنون ک ب دیوونه ها و روانی های اینجا سر میزنین اولا 18نه افشین:vahidrk: دوما تو کار خیر محدودیتی نیست همه می تونن رئیس شن وتوالت بشورن:gnugghender: سوم لری بختیاری رو می فهمم ولی مال ما با اونا فرق داره 3 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۲ یه 10 ، 20 تایی هستیم 10-20 تا ...:jawdrop: نِزانَم یَ چَ سَیَ لریَ...کُردی بیش...ترجمه کَم اَرات... (معلومه هنوز باورتون نشده که دیشب توو گوگل نزدم ) یه خو لکی بی ..اسمشه عوض کردیه لری کردی ایی اصلاحم کمی قدیمیه گوتم بینم بلدی یا نه مم کمی لکی بلدم ...ولی مسلت نیسم 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۲ تولتا رو شوستی رئیسسسسسس؟ امشب حوصله نداشتم گذاشتم برا فردا نیروی بازو مسخرم میکنین...باشه اعتماد به سقف از نوع کاذبش کمه 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۲ 10-20 تا ...:jawdrop: یه خو لکی بی ..اسمشه عوض کردیه لری کردی ایی اصلاحم کمی قدیمیه گوتم بینم بلدی یا نه مم کمی لکی بلدم ...ولی مسلت نیسم قربون او زون لریت برم مسلط 2 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۲ اولا 18نه افشین:vahidrk:دوما تو کار خیر محدودیتی نیست همه می تونن رئیس شن وتوالت بشورن:gnugghender: سوم لری بختیاری رو می فهمم ولی مال ما با اونا فرق داره لهجه لریت تو حلقم! 2 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۲ 10-20 تا ...:jawdrop: یه خو لکی بی ..اسمشه عوض کردیه لری کردی ایی اصلاحم کمی قدیمیه گوتم بینم بلدی یا نه مم کمی لکی بلدم ...ولی مسلت نیسم امشب حوصله نداشتم گذاشتم برا فردا کمه آرنولدو خودم بزرگ کردم ننه 2 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۲ یا خدااااااااااااا!!!! این همه دیوونه؟!!! 2 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۲ امشب حوصله نداشتم گذاشتم برا فردا سریع برو بشوررررررررر ....همین الان 1 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۲ 10-20 تا ...:jawdrop: یه خو لکی بی ..اسمشه عوض کردیه لری کردی ایی اصلاحم کمی قدیمیه گوتم بینم بلدی یا نه مم کمی لکی بلدم ...ولی مسلت نیسم یه خرده لری و کردی باهم فرق دارن....مثلن شما میگین"گوتم"ولی ما میگیم"وُتِم":ws37: یا مثلا "بلدی"رو میگیم"زانی":ws37: 2 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۲ یا خدااااااااااااا!!!! این همه دیوونه؟!!! تازه بعضیامونم نیستن رفتن قایم شدن...خجالت میکشن بیان 3 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۲ قربون او زون لریت برم مسلط من بح بیشطر ظبانحای دونیا مثلتم 2 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۲ تازه بعضیامونم نیستن رفتن قایم شدن...خجالت میکشن بیان خجالت چرا؟؟ دیوونه ها بیمارن مجرم که نیستن:w58: 2 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۲ یا خدااااااااااااا!!!! این همه دیوونه؟!!! علیک سلام ... به دیونه خونه خوش اومدی ... اینجا در داره ...در بزن بهد بیا توو یه خرده لری و کردی باهم فرق دارن....مثلن شما میگین"گوتم"ولی ما میگیم"وُتِم":ws37:یا مثلا "بلدی"رو میگیم"زانی":ws37: اون کردی نی لکیه 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده