دل مانده 7714 ارسال شده در 18 آبان، 2013 سلامبرین کنار... رئیس اومده.. سلام دیشب گفتن رئیس باید دسشوئی ها رو بشوره شما استعفا بده بهترته 3
Ali.Fatemi4 22826 ارسال شده در 18 آبان، 2013 سلامدیشب گفتن رئیس باید دسشوئی ها رو بشوره شما استعفا بده بهترته من خودم رئیسم من میگم کی دستشویی ها رو بشوره کی نشوره 3
elh@m_arch 1548 ارسال شده در 18 آبان، 2013 دوستای دیفونه!!!!! من اومدم!!!!!!با یه دسته گل خوشل واسه دوستا........ 4
آرتاش 33340 ارسال شده در 18 آبان، 2013 m_a[/MENTION]rch;1299686]دوستای دیفونه!!!!! من اومدم!!!!!!با یه دسته گل خوشل واسه دوستا........ هورااااااااااااااااااااا:hapydancsmil::hapydancsmil: 4
MOJTABA 77 8304 ارسال شده در 18 آبان، 2013 وروجک و اقای نجارو ندیدی ننه ؟ نصف عمرت بر فنا رفته پس اورین پسمل گلم اره ننه عوض کردم من وروجکو میشناسم اجی ، یه فامیل از دستش به امانن کجاش معروفهیعنی مثلا توو گوگل چی زدم؟ زدم:معنی "لیوتمممم لیوههههه" لابد آره؟ نه نزدم گفتم که...لری متوجه میشم یه رگم کُرده ..برا همین لری هم متوجه میشم.. کُردی ایلامی رو کامل متوجه میشم اما حرف زدن برام یکم مشکله.... بچه ها میدوننهم آریودخت هم جوزف هم مهناز و ........... یه جا نابود میکنم لشکرتونو باز گفت ضعیفه شما که گفتی من لری بلد نیستم...گفتین توو گوگل سرچ کردم چی شد حالا خودتون هیچی سرتون نمیشه حالا که تقریبا لر از آب دراودی بیا لری بحرفیم کسی چیزی نفحمه:gnugghender: 18 و مابقی هم تو کف بمونن وقتی خواهرت رو بردن اعمال قانون کردن می فهمه که جرم چه آدرس زبون بختیاری ها رو دیگه مرتیکه خودتی جغله:vahidrk: ینی تو زبون بختیاریم بلت نیستی:icon_pf (34): اصن فارسی چطوری میحرفی؟ من خودم رئیسممن میگم کی دستشویی ها رو بشوره کی نشوره من اینجا وظایفو مشخص میکنم ... 18 رئیسه ...تولتا رو تمیز میشوره بطوری که بوی گلاب ازشون بیات:hapydancsmil: [/url];1299686]دوستای دیفونه!!!!! من اومدم!!!!!!با یه دسته گل خوشل واسه دوستا........ سلام ... ممنون ک ب دیوونه ها و روانی های اینجا سر میزنین 3
MOJTABA 77 8304 ارسال شده در 18 آبان، 2013 شنیدم که میگن دیووانه چو دیووانه ببیند خوشش آید اصرار نکن اینجا کسی خوشش از تو نمیاد ... 2
afshin18 11175 ارسال شده در 18 آبان، 2013 اصرار نکن اینجا کسی خوشش از تو نمیاد ... منم تایید می کنم 5
دل مانده 7714 ارسال شده در 18 آبان، 2013 با کدوم نیرو؟ نیروی بازو حالا که تقریبا لر از آب دراودی بیا لری بحرفیم کسی چیزی نفحمه:gnugghender: 18 و مابقی هم تو کف بمونن مسخرم میکنین...باشه اصرار نکن اینجا کسی خوشش از تو نمیاد ... منم تایید می کنم اعتماد به سقف از نوع کاذبش 3
MOJTABA 77 8304 ارسال شده در 18 آبان، 2013 شیه ننه؟به تو حلفی زتم؟کسی بهت حلفی زته؟ نیروی بازو مسخرم میکنین...باشه اعتماد به سقف از نوع کاذبش کجاش مسخرت کردم دیفونههههه؟!! 2
دل مانده 7714 ارسال شده در 18 آبان، 2013 شیه ننه؟به تو حلفی زتم؟کسی بهت حلفی زته؟ کجاش مسخرت کردم دیفونههههه؟!! دیشب گفته بودین بیام باهاتون لری بحرفم تا 18 و بچه ها چیزی نفهمن! بعد به 18 میگین هیچی سرم نمیشه بعد الان دوباره میگین لری بحرفم 3
ارسال های توصیه شده