دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۲ سلامبرین کنار... رئیس اومده.. سلام دیشب گفتن رئیس باید دسشوئی ها رو بشوره شما استعفا بده بهترته 3 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۲ سلامدیشب گفتن رئیس باید دسشوئی ها رو بشوره شما استعفا بده بهترته من خودم رئیسم من میگم کی دستشویی ها رو بشوره کی نشوره 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۲ شنیدم که میگن دیووانه چو دیووانه ببیند خوشش آید 3 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۲ شنیدم که میگن دیووانه چو دیووانه ببیند خوشش آید 3 لینک به دیدگاه
elh@m_arch 1548 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۲ دوستای دیفونه!!!!! من اومدم!!!!!!با یه دسته گل خوشل واسه دوستا........ 4 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۲ m_a[/MENTION]rch;1299686]دوستای دیفونه!!!!! من اومدم!!!!!!با یه دسته گل خوشل واسه دوستا........ هورااااااااااااااااااااا:hapydancsmil::hapydancsmil: 4 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۲ یه جا نابود میکنم لشکرتونو با کدوم نیرو؟ 3 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۲ وروجک و اقای نجارو ندیدی ننه ؟ نصف عمرت بر فنا رفته پس اورین پسمل گلم اره ننه عوض کردم من وروجکو میشناسم اجی ، یه فامیل از دستش به امانن کجاش معروفهیعنی مثلا توو گوگل چی زدم؟ زدم:معنی "لیوتمممم لیوههههه" لابد آره؟ نه نزدم گفتم که...لری متوجه میشم یه رگم کُرده ..برا همین لری هم متوجه میشم.. کُردی ایلامی رو کامل متوجه میشم اما حرف زدن برام یکم مشکله.... بچه ها میدوننهم آریودخت هم جوزف هم مهناز و ........... یه جا نابود میکنم لشکرتونو باز گفت ضعیفه شما که گفتی من لری بلد نیستم...گفتین توو گوگل سرچ کردم چی شد حالا خودتون هیچی سرتون نمیشه حالا که تقریبا لر از آب دراودی بیا لری بحرفیم کسی چیزی نفحمه:gnugghender: 18 و مابقی هم تو کف بمونن وقتی خواهرت رو بردن اعمال قانون کردن می فهمه که جرم چه آدرس زبون بختیاری ها رو دیگه مرتیکه خودتی جغله:vahidrk: ینی تو زبون بختیاریم بلت نیستی:icon_pf (34): اصن فارسی چطوری میحرفی؟ من خودم رئیسممن میگم کی دستشویی ها رو بشوره کی نشوره من اینجا وظایفو مشخص میکنم ... 18 رئیسه ...تولتا رو تمیز میشوره بطوری که بوی گلاب ازشون بیات:hapydancsmil: [/url];1299686]دوستای دیفونه!!!!! من اومدم!!!!!!با یه دسته گل خوشل واسه دوستا........ سلام ... ممنون ک ب دیوونه ها و روانی های اینجا سر میزنین 3 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۲ شنیدم که میگن دیووانه چو دیووانه ببیند خوشش آید اصرار نکن اینجا کسی خوشش از تو نمیاد ... 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۲ اصرار نکن اینجا کسی خوشش از تو نمیاد ... منم تایید می کنم 5 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۲ منم تایید می کنم تولتا رو شوستی رئیسسسسسس؟ 2 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۲ اصرار نکن اینجا کسی خوشش از تو نمیاد ... 3 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۲ با کدوم نیرو؟ نیروی بازو حالا که تقریبا لر از آب دراودی بیا لری بحرفیم کسی چیزی نفحمه:gnugghender: 18 و مابقی هم تو کف بمونن مسخرم میکنین...باشه اصرار نکن اینجا کسی خوشش از تو نمیاد ... منم تایید می کنم اعتماد به سقف از نوع کاذبش 3 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۲ شیه ننه؟به تو حلفی زتم؟کسی بهت حلفی زته؟ نیروی بازو مسخرم میکنین...باشه اعتماد به سقف از نوع کاذبش کجاش مسخرت کردم دیفونههههه؟!! 2 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۲ شیه ننه؟به تو حلفی زتم؟کسی بهت حلفی زته؟ کجاش مسخرت کردم دیفونههههه؟!! دیشب گفته بودین بیام باهاتون لری بحرفم تا 18 و بچه ها چیزی نفهمن! بعد به 18 میگین هیچی سرم نمیشه بعد الان دوباره میگین لری بحرفم 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده