MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۲ 50 کیلومتر به پایین که بری یه آبشار هست بعد یه سنگی هست اوجا زیر سنگه قایمش کردم ناراحتی داره؟ یه جایی برا شادی داشته باشه چ ربطی داشت دیونه؟ بزن کنار بزار باد بیاد 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۲ چ ربطی داشت دیونه؟ بزن کنار بزار باد بیاد ادرسش رو نشونت دادم دیگه کلوتم کلو 2 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۲ بزن کنار بزار باد بیاد با خواهر من درست صوبت کن 4 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۲ با خواهر من درست صوبت کن خواهرت مجرمه 2 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۲ خواهرت مجرمه خوب کاری کرده مجرمه ، اصلا هر کاره ای که دلش بخواد میتونه باشه 3 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۲ ادرسش رو نشونت دادم دیگهکلوتم کلو ادرس شیو دادی دیونه؟ خواهرت مجرمه با خواهل ننه من دوروس صوبت کن مرتیکه:vahidrk: 3 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۲ با خواهر من درست صوبت کن سلام ننه ... خوبی؟ این خواهلت خیلی اذیت میکنه ... بُتوشش 3 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۲ سلام ننه ... خوبی؟ این خواهلت خیلی اذیت میکنه ... بُتوشش باز تو وروجک اینجایی؟ خواب نداری پسر جانم؟ با خواهر ننه درست صوبت کن بچه عزیزه تربیتش عزیز تر ، از وقت خوابتم گذشته برو بخوااااااااااب 3 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۲ باز تو وروجک اینجایی؟خواب نداری پسر جانم؟ با خواهر ننه درست صوبت کن بچه عزیزه تربیتش عزیز تر ، از وقت خوابتم گذشته برو بخوااااااااااب وروجک شییه ننه ... من اینجا پزشک عمرانم چسب ننه ...الان میلم میخابمممم راستی ننه ویندوزتو عوض کردی؟ 3 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۲ با خواهر من درست صوبت کن فــــــــــــــدای آجی جون خودم من مجرم نیستم آجو بهتون میزنن 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۲ خوب کاری کرده مجرمه ، اصلا هر کاره ای که دلش بخواد میتونه باشه وقتی خواهرت رو بردن اعمال قانون کردن می فهمه که جرم چه ادرس شیو دادی دیونه؟با خواهل ننه من دوروس صوبت کن مرتیکه:vahidrk: آدرس زبون بختیاری ها رو دیگه مرتیکه خودتی جغله:vahidrk: 3 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۲ وروجک شییه ننه ... من اینجا پزشک عمرانم چسب ننه ...الان میلم میخابمممم راستی ننه ویندوزتو عوض کردی؟ وروجک و اقای نجارو ندیدی ننه ؟ نصف عمرت بر فنا رفته پس اورین پسمل گلم اره ننه عوض کردم فــــــــــــــدای آجی جون خودم من مجرم نیستم آجو بهتون میزنن من وروجکو میشناسم اجی ، یه فامیل از دستش به امانن 3 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۲ من یه زمان اینجا بستری بودم یادش بخیر دیگه خوب شدم مرخصم کردن نامردا یادمه بیکار میشدیم موی همو میکشیدیم 4 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۲ من یه زمان اینجا بستری بودمیادش بخیر دیگه خوب شدم مرخصم کردن نامردا یادمه بیکار میشدیم موی همو میکشیدیم پس بگو من این شیطنتو از کی به ارث بردم 3 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۲ پس بگو من این شیطنتو از کی به ارث بردم اره مادر ما نسل در نسل بیکار میشدیم موهای همدیگرو میکشیدیم 4 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۲ اره مادرما نسل در نسل بیکار میشدیم موهای همدیگرو میکشیدیم من عاشق این کارم 4 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۲ من عاشق این کارم تو از خون خودمی الان بهم ثابت کردی 4 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۲ تو از خون خودمی الان بهم ثابت کردی صد البته 4 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۲ این جمله معروفه ...زدی تو گوگل الان یه اصطلاح دیگه میگم اگه راس میگی اینو ترجمه کن سخونم سی بی ! کجاش معروفه یعنی مثلا توو گوگل چی زدم؟ زدم:معنی "لیوتمممم لیوههههه" لابد آره؟ نه نزدم گفتم که...لری متوجه میشم یه رگم کُرده ..برا همین لری هم متوجه میشم.. کُردی ایلامی رو کامل متوجه میشم اما حرف زدن برام یکم مشکله.... بچه ها میدوننهم آریودخت هم جوزف هم مهناز و ........... بشکه برا یکیش بقیه اش چی؟من کچل نیستم باید کشلش کنب یه جا نابود میکنم لشکرتونو ضعیفه این 18 لریش به لری نمیبره بیا خودمون لری بحرفیم این تو کف بمونه باز گفت ضعیفه شما که گفتی من لری بلد نیستم...گفتین توو گوگل سرچ کردم چی شد حالا شوخی کردم ...یه دیار بی داره د گوگل سرچ میکه ...هیچی سرش نمی خودتون هیچی سرتون نمیشه 3 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۲ سلام برین کنار... رئیس اومده.. 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده