afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۲ لشکراتونو یه جا بزارینشون دم کوزه و آبشونو میل بفرمایید منظورم خود آقا مجتبی بود.....ولی حالا که اصرار دارین باشه......شما هم دارای همون صفاتی پس وقتی محاصره کردن خونه تون رو اون موقع اگه می تونی حرف از کوزه بزن:gnugghender: من کشل بودم کچل نیستم(آرتاش گفته) خواستم اگه منظورت منه اصلاح کنی 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۲ زکی!ینی لری ما با شوما فرق میکنه 18؟ یا تو لریت قوی نی ... فرق داره احتمالا اینقدر لریم قویه یه عده بهم می گفتن استاد 2 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۲ وقتی محاصره کردن خونه تون رو اون موقع اگه می تونی حرف از کوزه بزن:gnugghender:من کشل بودم کچل نیستم(آرتاش گفته) خواستم اگه منظورت منه اصلاح کنی اون موقع حرف از بشکه میزنم اصلاحش کردم دیگه.....گفتم شمام هستی 2 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۲ خیلی زشته......از یه روانی بعیده که حرف یه دیوونه رو باور نکنه.......یعنی دیوونتم دیوونه این جمله معروفه ...زدی تو گوگل الان یه اصطلاح دیگه میگم اگه راس میگی اینو ترجمه کن سخونم سی بی ! 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۲ اون موقع حرف از بشکه میزنماصلاحش کردم دیگه.....گفتم شمام هستی بشکه برا یکیش بقیه اش چی؟ من کچل نیستم باید کشلش کنب 2 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۲ ضعیفه این 18 لریش به لری نمیبره بیا خودمون لری بحرفیم این تو کف بمونه 2 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۲ فرق داره احتمالا اینقدر لریم قویه یه عده بهم می گفتن استاد حیف بی 1 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۲ ضعیفه این 18 لریش به لری نمیبره بیا خودمون لری بحرفیم این تو کف بمونه 2 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۲ شوخی کردم ...یه دیار بی داره د گوگل سرچ میکه ...هیچی سرش نمی 2 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۲ این جملهای معمولی رو که میفهمی؟:icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۲ باز قفل اینجا رو کی شکوند؟؟ علیک سلام ما قفلو نشکوندیم ...کلید داشتیم ... کلیدو هم از حسن گرفتیم...مشکلی هست؟ 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۲ این جملهای معمولی رو که میفهمی؟:icon_pf (34): لر کجا هستی ؟تا بگم بهت اگه لرستانی که زبون هم رو نمی فهمیم اگه بختیاری هستی که بهتره و نزدیکتره 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۲ باز قفل اینجا رو کی شکوند؟؟ قفل بوده اینجا؟ 2 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۲ علیک سلام ما قفلو نشکوندیم ...کلید داشتیم ... کلیدو هم از حسن گرفتیم...مشکلی هست؟ ای بابا ببین چندتا کلید ساختنا نه راحت و آسوده به کارتون ادامه بدین 3 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۲ لر کجا هستی ؟تا بگم بهتاگه لرستانی که زبون هم رو نمی فهمیم اگه بختیاری هستی که بهتره و نزدیکتره لرستانیم که زبونمو نمیفهمی ... پس بیا تو لری بختیاریو نشونم بده منم لری اینجا رو نشونت میدم ... 2 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۲ قفل بوده اینجا؟ 1 زمانی قفلش کردیم رفتیم گردش برگشتیم دیدیم باز شده اینجا 3 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۲ ای بابا ببین چندتا کلید ساختنانه راحت و آسوده به کارتون ادامه بدین حسن شاه کلید داره دفه دیگه مزاحم ما شی میدم لولو بخورتت 1 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۲ لرستانیم که زبونمو نمیفهمی ... پس بیا تو لری بختیاریو نشونم بده منم لری اینجا رو نشونت میدم ... 50 کیلومتر به پایین که بری یه آبشار هست بعد یه سنگی هست اوجا زیر سنگه قایمش کردم 1 زمانی قفلش کردیم رفتیم گردش برگشتیم دیدیم باز شده اینجا ناراحتی داره؟ یه جایی برا شادی داشته باشه 3 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۲ حسن شاه کلید داره دفه دیگه مزاحم ما شی میدم لولو بخورتت 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده