دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۲ برو یه 2تا چایی واسه منو 18 بیار ...:hapydancsmil: "من و 18" نه بابا بگین همون 18 براتون چایی بیاره 2 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۲ این بویر احمد چرا ناقصه؟ لری بحرفیم کسی چیزی نفهمه؟ 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۲ بویر احمد یعنی"همین اطراف"---------- آره راس میگینا:mornincoffee: ----------- من تجربی بودم .....جونوره همین اطراف من و دوستامه همین اطراف تو که نیست شما خواب ببینی دولاراتونو دزدیدن هنوز دریافتی نداشتم که خواب دزدیده شدنشون رو ببینم 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۲ این بویر احمد چرا ناقصه؟ لری بحرفیم کسی چیزی نفهمه؟ چنش ناقصه؟ 2 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۲ "من و 18"نه بابا بگین همون 18 براتون چایی بیاره پ تو اینجا شیکاره ای ضعیفه؟ 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۲ "من و 18"نه بابا بگین همون 18 براتون چایی بیاره از خداتم باشه (دلار انعام می دم) 2 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۲ چنش ناقصه؟ نونم ونظرم درازتر بی ... لیوتم لیوهههه 2 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۲ همین اطراف من و دوستامه همین اطراف تو که نیست هنوز دریافتی نداشتم که خواب دزدیده شدنشون رو ببینم خوب حالا صداتونو برا من بلندد نکنینا همون بهتر که اطراف من و شهرم نباشین -------- ناراحت نباشین حالا.....ما که نمیدونیم دولار چیه....شاید اصن نشه دزدیدش.... 2 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۲ پ تو اینجا شیکاره ای ضعیفه؟ دفعه آخرت باشه میگی ضعیفه اصن شما از کجا میدونی؟شاید یه مرد زشت و چاقالو و شکم گنده ی کچل باشم...مث بعضیا 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۲ نونم ونظرم درازتر بی ... لیوتم لیوهههه بیر احمی اسم شهرستانمونه نه استان ای قسمت سرخشه خمم نفهمیسم 1 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۲ این بویر احمد چرا ناقصه؟ لری بحرفیم کسی چیزی نفهمه؟ الان منظورتون از "کسی" منم من متوجه میشم دادا 2 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۲ دفعه آخرت باشه میگی ضعیفهاصن شما از کجا میدونی؟شاید یه مرد زشت و چاقالو و شکم گنده ی کچل باشم...مث بعضیا من چشم بصیرت دارم برو برا منو 18چایی بیار کچل چاقالو زشتووووو .... 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۲ خوب حالاصداتونو برا من بلندد نکنینا همون بهتر که اطراف من و شهرم نباشین -------- ناراحت نباشین حالا.....ما که نمیدونیم دولار چیه....شاید اصن نشه دزدیدش.... متاسفانه مفتخر نشدین اطراف ما باشین منو نزن لشکر کشی می کنم یهو :banel_smiley_90::banel_smiley_90::banel_smiley_90::banel_smiley_90::banel_smiley_90::banel_smiley_90: :banel_smiley_90::banel_smiley_90::banel_smiley_90::banel_smiley_90::banel_smiley_90::banel_smiley_90: :banel_smiley_90::banel_smiley_90::banel_smiley_90::banel_smiley_90::banel_smiley_90::banel_smiley_90: :banel_smiley_90::banel_smiley_90::banel_smiley_90::banel_smiley_90::banel_smiley_90::banel_smiley_90: هرچیزی رو میشه دزیدید دفعه آخرت باشه میگی ضعیفهاصن شما از کجا میدونی؟شاید یه مرد زشت و چاقالو و شکم گنده ی کچل باشم...مث بعضیا منظورت منم 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۲ الان منظورتون از "کسی" منممن متوجه میشم دادا تو اولیشی ولی تنها نیستی 2 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۲ الان منظورتون از "کسی" منممن متوجه میشم دادا پ نه پ با دیوار بودم .... الان اگه راس میگی این "لیوتمممم لیوههههه" رو ترجمه کن 2 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۲ متاسفانه مفتخر نشدین اطراف ما باشینمنو نزن لشکر کشی می کنم یهو :banel_smiley_90::banel_smiley_90::banel_smiley_90::banel_smiley_90::banel_smiley_90::banel_smiley_90: :banel_smiley_90::banel_smiley_90::banel_smiley_90::banel_smiley_90::banel_smiley_90::banel_smiley_90: :banel_smiley_90::banel_smiley_90::banel_smiley_90::banel_smiley_90::banel_smiley_90::banel_smiley_90: :banel_smiley_90::banel_smiley_90::banel_smiley_90::banel_smiley_90::banel_smiley_90::banel_smiley_90: هرچیزی رو میشه دزیدید منظورت منم لشکراتونو یه جا بزارینشون دم کوزه و آبشونو میل بفرمایید منظورم خود آقا مجتبی بود.....ولی حالا که اصرار دارین باشه......شما هم دارای همون صفاتی پس 1 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۲ پ نه پ با دیوار بودم .... الان اگه راس میگی این "لیوتمممم لیوههههه" رو ترجمه کن خیلی زشته......از یه روانی بعیده که حرف یه دیوونه رو باور نکنه....... یعنی دیوونتم دیوونه 2 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۲ زکی!ینی لری ما با شوما فرق میکنه 18؟ یا تو لریت قوی نی ... 1 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۲ من چشم بصیرت دارم برو برا منو 18چایی بیار کچل چاقالو زشتووووو .... عه اینو داره با خودش حرف میزنه صفات خودشو میگه بعد میگه پاشو برو چایی بیار 1 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۲ زکی!ینی لری ما با شوما فرق میکنه 18؟ یا تو لریت قوی نی ... اَرا لریم قوی نیَه؟ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده