دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۲ ضد سنگ که نیستی خودت و آجرات رو با سنگ رو هوا می زنم:icon_pf (95): برو کنار بزار باد بیاد بچه 2 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۲ فقط با دلار کار می کنم خلاصه گفتم شما اصن میدونی دولار خوردنیه یا پوشیدنی 1 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۲ امضاهای آقایان افشین و مجتبی منو نابود کردهفلسفه توش نهفته اس اصن.... اره ...خیلی پر محتواس 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۲ مگه لری دیونه؟ ها امضاهای آقایان افشین و مجتبی منو نابود کردهفلسفه توش نهفته اس اصن.... فلسفه اش رو چه طوری فهمیدی؟ (وقتی استرس و اضطراب دارم برم کنار آتیش ارامش می گیرم) 2 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۲ ها فلسفه اش رو چه طوری فهمیدی؟ (وقتی استرس و اضطراب دارم برم کنار آتیش ارامش می گیرم) ما هر دو لریم ....فلسهش اینه:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۲ برو کنار بزار باد بیاد بچه جابه جا شو باد بت بخوره جغله شما اصن میدونی دولار خوردنیه یا پوشیدنی نمی دونم والا فقط دیدم تو فیلمای وسترن می گن اینقدر دلار فلانی وانتد 1 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۲ اره ...خیلی پر محتواس خیلی محتوا ازش میچکه ها فلسفه اش رو چه طوری فهمیدی؟ (وقتی استرس و اضطراب دارم برم کنار آتیش ارامش می گیرم) چون متن خیلی طولانی ای بود 1 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۲ ما هر دو لریم ....فلسهش اینه:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: لر کجایی؟ 1 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۲ خیلیمحتوا ازش میچکه چون متن خیلی طولانی ای بود کم کو و گزیده گو چون در بعععععععله ولی من نفهمیدم منظور در بازه یا در بسته لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۲ جابه جا شو باد بت بخوره جغله نمی دونم والا فقط دیدم تو فیلمای وسترن می گن اینقدر دلار فلانی وانتد شما یه کم جابه جا شی حله من همونشم ندیدم....اصن چی هس این دولار....هر چی هس بالا و پایین میره.اینو میدونم 2 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۲ کم کو و گزیده گو چون دربعععععععله ولی من نفهمیدم منظور در بازه یا در بسته احتمالا منظورشون یه نوع جونور بوده 2 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۲ شما یه کم جابه جا شی حلهمن همونشم ندیدم....اصن چی هس این دولار....هر چی هس بالا و پایین میره.اینو میدونم این دولار چیز الکیه برحسب قرون حساب کنین 1 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۲ این دولار چیز الکیه برحسب قرون حساب کنین باشه امر دیگه ای بود ما درخدمتیم 1 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۲ مگه تو کوشایی؟ بویراحمد شما یه کم جابه جا شی حلهمن همونشم ندیدم....اصن چی هس این دولار....هر چی هس بالا و پایین میره.اینو میدونم توانایی جابه جایی ندارم شاید منظورشون توپ گوشتیه هم ارزش داره هم بالا پایین میره هم جابه احتمالا منظورشون یه نوع جونور بوده نمی دنم والا جونورشناسیم خوب نیست رشته ام ریاضی بود دبیرستان:5c6ipag2mnshmsf5ju3 2 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۲ خوب ....... بنظرم آقایون لر رو تنها بزارم بهتره تا میتونین همو بزنین...خوب؟:gnugghender: آفرین..... شب خوش 2 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۲ باشه امر دیگه ای بود ما درخدمتیم برو یه 2تا چایی واسه منو 18 بیار ...:hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۲ خوب .......بنظرم آقایون لر رو تنها بزارم بهتره تا میتونین همو بزنین...خوب؟:gnugghender: آفرین..... شب خوش ما هماهنگیمون خوبه مشکل نداریم خواب سوسک بالدار ببینی 2 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۲ بویراحمد توانایی جابه جایی ندارم شاید منظورشون توپ گوشتیه هم ارزش داره هم بالا پایین میره هم جابه نمی دنم والا جونورشناسیم خوب نیست رشته ام ریاضی بود دبیرستان:5c6ipag2mnshmsf5ju3 بویر احمد یعنی"همین اطراف" ---------- آره راس میگینا:mornincoffee: ----------- من تجربی بودم .....جونوره 2 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۲ ما هماهنگیمون خوبه مشکل نداریمخواب سوسک بالدار ببینی شما خواب ببینی دولاراتونو دزدیدن 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده