afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۲ بچه ها ایشون اوضاعشون وخیمه بذارید اول قرصاشونو بخورن من با قرص مخالفم ضرر داره آدم روانی باشه خفن تره 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۲ من موافقت خود را اعلام میفرمایم:mrsbeasley: آجی درکشون کنیددستت طلا 2 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۲ بالاخره یکی باید این کار رو انجام بده(عوضش اختلاس می کنم تلافی شه) ایول رئیس واخعی اومد ... دهکی نه بابا:1111:راوانیم نیستم فقط 2تا اجر دارم:viannen_38:زشتالو:w589: پس دیونه ای من رئیسم پس اولم تائید شد ... فخط تولتا رو خوب بشور ...بوی عطر بدن الهی...الان دیگه مطمئن شدم قرصاتونو نخوردین....شنیدم میگن وقتی روانی ها قرصشونو نمیخورن فک میکنن دیگران قرصشونو نخوردنهمین امشب دستور میدم پیداتون کنن چرا فرار کردین آخه.... شوما کلا مشکل دارین ...الان دیگه شک ندارم دیونه ای ...:icon_pf (34): من گفتم نشوسته خورده نگفتم نخورده... 1 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۲ من با قرص مخالفم ضرر دارهآدم روانی باشه خفن تره شوما الان نمیدونید چه عوارضی داره بی قرصی باید بخورید آقا مجتبی مسئول قرص دادن هستن 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۲ من موافقت خود را اعلام میفرمایم:mrsbeasley: :vahidrk: 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۲ ایول رئیس واخعی اومد ... پس دیونه ای تائید شد ... فخط تولتا رو خوب بشور ...بوی عطر بدن شوما کلا مشکل دارین ...الان دیگه شک ندارم دیونه ای ...:icon_pf (34): من گفتم نشوسته خورده نگفتم نخورده... دیوانه نیستم فقط آجر دارم کشل 3 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۲ :vahidrk: آجر دارماااااااااااااا 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۲ ایول رئیس واخعی اومد ... پس دیونه ای تائید شد ... فخط تولتا رو خوب بشور ...بوی عطر بدن شوما کلا مشکل دارین ...الان دیگه شک ندارم دیونه ای ...:icon_pf (34): من گفتم نشوسته خورده نگفتم نخورده... یه ربات طراحی کردم خودش توالتا رو می شوره دارم می سازمش الان شوما الان نمیدونید چه عوارضی داره بی قرصی باید بخورید آقا مجتبی مسئول قرص دادن هستن من خودم روانشناسم می دونم کی رو به روانپزشک احتیاج که با گفتار درمانی و از این چیزا 3 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۲ ایول رئیس واخعی اومد ... پس دیونه ای تائید شد ... فخط تولتا رو خوب بشور ...بوی عطر بدن شوما کلا مشکل دارین ...الان دیگه شک ندارم دیونه ای ...:icon_pf (34): من گفتم نشوسته خورده نگفتم نخورده... WANTED . . . .MOJTABA 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۲ دیوانه نیستم فقط آجر دارم کشل آجر از مصادیق بیمار روانیه آجر دارماااااااااااااا به یه لر می خوای اجر پرت کنی؟ 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۲ یه ربات طراحی کردم خودش توالتا رو می شوره دارم می سازمش الان من خودم روانشناسم می دونم کی رو به روانپزشک احتیاج که با گفتار درمانی و از این چیزا منم دکتر مغز و اعصابم 2 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۲ دیوانه نیستم فقط آجر دارم کشل آجرت کو پ؟؟؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۲ منم دکتر مغز و اعصابم بعد کار دکتر مغز و اعصاب چیه؟ WANTED. . . .MOJTABA چند؟ 3 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۲ آجر از مصادیق بیمار روانیه به یه لر می خوای اجر پرت کنی؟ هر کی جلوم باشه پرت میکنم...حالا خوددادنی من خودم یه پا ضد گلوله و ضد آجرم هیشکی حریف من نمیشه 3 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۲ یه ربات طراحی کردم خودش توالتا رو می شوره دارم می سازمش الان من خودم روانشناسم می دونم کی رو به روانپزشک احتیاج که با گفتار درمانی و از این چیزا بیدارشو دیوونه داری حزیون میگی 3 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۲ بعد کار دکتر مغز و اعصاب چیه؟ چند؟ بیست ریال 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۲ هر کی جلوم باشه پرت میکنم...حالا خوددادنیمن خودم یه پا ضد گلوله و ضد آجرم هیشکی حریف من نمیشه ضد سنگ که نیستی خودت و آجرات رو با سنگ رو هوا می زنم:icon_pf (95): 3 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۲ آجر از مصادیق بیمار روانیه به یه لر می خوای اجر پرت کنی؟ مگه لری دیونه؟ 3 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۲ امضاهای آقایان افشین و مجتبی منو نابود کرده فلسفه توش نهفته اس اصن.... 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۲ بیست ریال فقط با دلار کار می کنم بیدارشو دیوونه داری حزیون میگی خلاصه گفتم 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده