MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۲ با آبجیم درست صوبت کنیناااااااااابچه با من درنیفت بد میبینی کچل خان آژیت بشه حرف گوش کنی نی توام هیش کاری نمیتونی بکنی روانیییی 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۲ باید بری بشوری ...من اینجا دستور میدم ... اره با همون بشور پس توام کشلییییی ....:icon_pf (34): من نگفتم دیوونه ای گفتم روانیییی ...حالا که میگی دیوونه هم هستی پس اوضات خیلی خرابه... واسه همینم هس ک کشلیییی واس چی اصلاش وما دستور بدین؟من خودم دستور میدن زود تند سریع برید بشورید ببینم اصلا خودتون برید بشورید ببینم همه کشل هستن به جز ما:hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۲ واس چی اصلاش وما دستور بدین؟من خودم دستور میدن زود تند سریع برید بشورید ببینماصلا خودتون برید بشورید ببینم همه کشل هستن به جز ما:hapydancsmil: دقیقا همینه.ما فقط کشل نیستیم آژیت بشه حرف گوش کنی نی توام هیش کاری نمیتونی بکنی روانیییی قرصاشو نخورده بنده خدا از وقت خوابشم گذشته از ت_ی_م_ا_ر_س_ت_ا-ن فرار کردین؟ راستشو بگین خجالت نکشین 3 لینک به دیدگاه
elh@m_arch 1548 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۲ سلام دیفونه های گل و گلاب!!! 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۲ صوبت نباشه اینجا من وظایفو مشخص میکنم ...:2i1d1co: الان اینجا رئیس کیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟ دعوا نکنید وزیر بهداشت عوض شده ریاست اینجا رو داده به من 4 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۲ m_a[/MENTION]rch;1299119]سلام دیفونه های گل و گلاب!!! سلام الهام جونم خوش اومدی به جمع ما 4 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۲ m_a[/MENTION]rch;1299119]سلام دیفونه های گل و گلاب!!! سلام:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v 4 لینک به دیدگاه
elh@m_arch 1548 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۲ میسی این گل واسه شوما دوستای گله!!! 4 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۲ m_a[/MENTION]rch;1299125]میسی این گل واسه شوما دوستای گله!!! دستت درد نکنه چقدر خوشگلن 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۲ دعوا نکنید وزیر بهداشت عوض شده ریاست اینجا رو داده به من کشل سوم اومد 2 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۲ m_a[/MENTION]rch;1299125]میسی این گل واسه شوما دوستای گله!!! خودت گلی بابا چرا زحمت کشیدی 4 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۲ واس چی اصلاش وما دستور بدین؟من خودم دستور میدن زود تند سریع برید بشورید ببینماصلا خودتون برید بشورید ببینم همه کشل هستن به جز ما:hapydancsmil: حرفای دخترا برعکسه ... فخط من میتونم دستور بدم روانی دقیقا همینه.ما فقط کشل نیستیم قرصاشو نخورده بنده خدا از وقت خوابشم گذشته از ت_ی_م_ا_ر_س_ت_ا-ن فرار کردین؟ راستشو بگین خجالت نکشین اره آژیت قرصاشو نشوسته خورده ... الان تو تیمارستانی دیوونه زنجیری m_a[/MENTION]rch;1299119]سلام دیفونه های گل و گلاب!!! سلام ... من اینچا پزشکم دعوا نکنید وزیر بهداشت عوض شده ریاست اینجا رو داده به من هر کی رئیسه باید بره تولتا رو بشوره 4 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۲ حرفای دخترا برعکسه ...فخط من میتونم دستور بدم روانی اره آژیت قرصاشو نشوسته خورده ... الان تو تیمارستانی دیوونه زنجیری سلام ... من اینچا پزشکم هر کی رئیسه باید بره تولتا رو بشوره بالاخره یکی باید این کار رو انجام بده(عوضش اختلاس می کنم تلافی شه) 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۲ حرفای دخترا برعکسه ... فخط من میتونم دستور بدم روانی اره آژیت قرصاشو نشوسته خورده ... الان تو تیمارستانی دیوونه زنجیری سلام ... من اینچا پزشکم هر کی رئیسه باید بره تولتا رو بشوره دهکی نه بابا:1111: راوانیم نیستم فقط 2تا اجر دارم:viannen_38:زشتالو:w589: 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۲ کشل سوم اومد من رئیسم پس اولم 4 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۲ حرفای دخترا برعکسه ... فخط من میتونم دستور بدم روانی اره آژیت قرصاشو نشوسته خورده ... الان تو تیمارستانی دیوونه زنجیری سلام ... من اینچا پزشکم هر کی رئیسه باید بره تولتا رو بشوره الهی...الان دیگه مطمئن شدم قرصاتونو نخوردین....شنیدم میگن وقتی روانی ها قرصشونو نمیخورن فک میکنن دیگران قرصشونو نخوردن همین امشب دستور میدم پیداتون کنن چرا فرار کردین آخه.... 4 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۲ من رئیسم پس اولم بچه ها ایشون اوضاعشون وخیمه بذارید اول قرصاشونو بخورن 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۲ الهی...الان دیگه مطمئن شدم قرصاتونو نخوردین....شنیدم میگن وقتی روانی ها قرصشونو نمیخورن فک میکنن دیگران قرصشونو نخوردنهمین امشب دستور میدم پیداتون کنن چرا فرار کردین آخه.... روانیا وقتی قرصاشون رو نمی خورن باهوشتر می شن 2 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۲ بچه ها ایشون اوضاعشون وخیمه بذارید اول قرصاشونو بخورن من موافقت خود را اعلام میفرمایم:mrsbeasley: 3 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۲ روانیا وقتی قرصاشون رو نمی خورن باهوشتر می شن 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده