Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۲ اومدم احساس همدردی کنم ... وگرنه تو رو که یه قرونم نمیبرن تو داری گریه میکنی!!! منم میبرم میفروشمت!!!:hapydancsmil: بدو بدو MOJTABA 77 دارم... بدو بدو... 3 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۲ تو داری گریه میکنی!!! منم میبرم میفروشمت!!!:hapydancsmil: بدو بدو MOJTABA 77 دارم... بدو بدو... من به حال تو گریه کردم روانییی 3 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۲ من به حال تو گریه کردم روانییی شانس بیاری یه زلیخا بیاد بخردت که بشی یوزارسیف 3 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۲ شانس بیاری یه زلیخا بیاد بخردت که بشی یوزارسیف تو که وجود خارجی نداری چطور میخای منو بفروشی؟ 3 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۲ تو که وجود خارجی نداری چطور میخای منو بفروشی؟ اصن بشین میخوام دندونتو بکشم: 3 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۲ اصن بشین میخوام دندونتو بکشم: من دندونام مصنوعیه ... برو واسم مسواکشون بزن ... 3 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۲ من دندونام مصنوعیه ... برو واسم مسواکشون بزن ... الان میرم برات میشورمش و میام 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۲ دیگه استاد باید بسوزه و بسازه ... غذا هم درست کن هم غذا درست میکنین اما لباسارو میشورین هم کل سیستمو تمیز میکنین هم اینجارو جارو میکشید و .و......بشه کشل 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۲ من دندونام مصنوعیه ... برو واسم مسواکشون بزن ... الان میرم برات میشورمش و میام کلی خندیدم به این 2تا پست ای خدا:ws47: 3 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۲ کلی خندیدم به این 2تا پست ای خدا:ws47: اینجا رئیس منم من میگم کی بخنده که نخنده 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۲ اینجا رئیس منممن میگم کی بخنده که نخنده کی گفته خودم رئیسم کشل خان:w888: 3 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۲ کی گفته خودم رئیسم کشل خان:w888: نخیرم آجر داری؟ 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۲ نخیرمآجر داری؟ بهلهههههههههههه اگه داشتم میزدم تو سر شما دیجه 3 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۲ بهلههههههههههههاگه داشتم میزدم تو سر شما دیجه خب پس نداری حالا هم رئیس منم 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۲ خب پس نداریحالا هم رئیس منم دارم 2تا دارمرئیسم خودمم کشل خان:vahidrk: 3 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۲ دارم 2تا دارمرئیسم خودمم کشل خان:vahidrk: رئیییییییییییسسسسسسس منم 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۲ رئیییییییییییسسسسسسس منم :ws28:بابا من رئیسم دستور دادم برام اجر بیارید اونم دست شماست دارید با سرعت میاید که مبادا کتک بخورید 3 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۲ :ws28:بابا من رئیسم دستور دادم برام اجر بیارید اونم دست شماست دارید با سرعت میاید که مبادا کتک بخورید نخیر من همیشه مقدار کمی آجر همراه خودم میبرم 4 لینک به دیدگاه
آقای دکتر 319 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۲ دعواااااا نكنيييييييد الان قرصا تون رو ميارم بخوريد 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۲ نخیرمن همیشه مقدار کمی آجر همراه خودم میبرم :2i1d1co:آره منم باور کردم من رئیسم 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده