MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۲ پیج 200 و یکو افتتاح میکنمممم 1 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۲ اصن مدیر تالار خودش کو؟؟؟ هان؟ این چه وضعشه عاخه؟؟ دارالمجانین رو ول کرده به امون خدا... لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۲ توجه توجه....: این تاپیک بنا به درخواست عده کثیری از دوستان که کمبود مکانی برای نگهداری از دوستانی که احتیاج به مراقبت خاصی! دارند احداث شده است لطفا در صورت آگاهی از وجود چنین دوستانی یا در صورتی که تمایل به تبدیل دشمنانتان به یک روان شاد ! را دارید کیس مورد نظر را معرفی کرده تا در اسرع وقت از او نگهداری شود لازم به ذکر است موارد اورژانس در اولویت است لذا خواهشنمدم نوبت را رعایت فرموده کیس مورد نظر باید شامل موارد زیر باشد: کاربری با روانی شاد کاربری که بالا خانه خانه خود را اجاره داده کاربری که بالاخانه را تعطیلات فرستاده کاربری که در خطر تهدید از دست دادن بالا خانه است :w127: کاربری که شما از دست او عاصی شده اید! کاربری که ویروس واگیر روان شادی دارد در صورت تمایل خودتان و سایر موارد.... لازم به ذکر است که اینجانب و همکاران هیچ گونه مسئولیتی در برابر عواقب شرکت در این تاپیک نپذیرفته . خود دانید الان تو دریایی؟؟ 1 لینک به دیدگاه
آقای دکتر 319 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۲ اصن مدیر تالار خودش کو؟؟؟هان؟ این چه وضعشه عاخه؟؟ دارالمجانین رو ول کرده به امون خدا... خدارحمتش كنه از بستي ديوونگي كرد خلاصش كرديم بيچاره رو 1 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۲ خدارحمتش كنه از بستي ديوونگي كرد خلاصش كرديم بيچاره رو جدییییییییییییییییی؟؟؟ ای ول:hapydancsmil::tt2::shad::1238::connie_24::Ghelyon::Laie_28::2rqfst4::2525s::dancegirl2::w42::w14::w70::w330::elivg5ddfqdy8k5mocf:2eaoapgxehimkak1y7e:80x7izu87acutttcy9t:ws17::ghd8rpyczsi4wew2e4j لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۲ ما نیز دیوانه هستیم اینجا رئییییس منم من میگم کی دیوونه باشه، که نباشه:vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۲ اینجا رئییییس منم من میگم کی دیوونه باشه، که نباشه:vahidrk: سلام آقای رئیس:banel_smiley_52: لدفن مارم دیوونه اعلام کنید 1 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۲ سلام آقای رئیس:banel_smiley_52:لدفن مارم دیوونه اعلام کنید باید دیوونگیت بهمون اثبات بشه:zadan: ثابت کن؟ ثابت کن یه دیوونه ی روانی هستن؟ زود؟ ثابت کن؟ :v57xpgj21gn50sq6izf 1 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۲ باید دیوونگیت بهمون اثبات بشه:zadan: ثابت کن؟ ثابت کن یه دیوونه ی روانی هستن؟ زود؟ ثابت کن؟ :v57xpgj21gn50sq6izf خووووووب.....:girl_in_dreams: من ..... چی بگم آخه دیوونم دیگه اسممو توو لیست دیوونه ها بنویسین من برم (فک کنم اثبات شد...فقط دیوونه ها با رئیسشون اینجوری میحرفن) 1 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۲ خووووووب.....:girl_in_dreams: من ..... چی بگم آخه دیوونم دیگه اسممو توو لیست دیوونه ها بنویسین من برم (فک کنم اثبات شد...فقط دیوونه ها با رئیسشون اینجوری میحرفن) آجر همراهت داری؟ 2 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۲ آجر همراهت داری؟ اونکه همیشه همرامه 1 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۲ اونکه همیشه همرامه چطوری دیوونه؟ 1 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۲ چطوری دیوونه؟ این یعنی قبول شدم دیگه؟ 1 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۲ این یعنی قبول شدم دیگه؟ یه سوال دارم؟ وقتی به یه نفر میگن دیوونه شوخی دارن باهاش؟؟؟؟ مگه دیوونه هم شوخی کردن داره؟؟؟:vahidrk: 1 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۲ یه سوال دارم؟ وقتی به یه نفر میگن دیوونه شوخی دارن باهاش؟؟؟؟ مگه دیوونه هم شوخی کردن داره؟؟؟:vahidrk: الان که فک میکنم میبینم شغلتون خیلی مناسبه براتون 1 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۲ الان که فک میکنم میبینم شغلتون خیلی مناسبه براتون :whistles: 1 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۲ :whistles: از یه دیوونه چه توقعی دارین من میرم خودکشی کنم 1 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۲ از یه دیوونه چه توقعی دارین من میرم خودکشی کنم خود کشی مال عاقلاس!!! دیوونه ها فقط دیوونگی میکنن اینجوری: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده