afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۲ کشل شمایین من هستم ولی تو دوبرابر من هستی جان رئیس؟ دستشویی منتظر شماست بیا برو 1 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۲ جان رئیس؟ رئیس میخواستم بگم فقط شما میدونید کی کجا بره و چیکار کنه 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۲ من هستم ولی تو دوبرابر من هستی نه خیرمش 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۲ نه خیرمش عکست لو رفته ایناهاش . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . :icon_razz: چقدرم بداخلاقی 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۲ رئیس میخواستم بگم فقط شما میدونید کی کجا بره و چیکار کنه چاپلوس:84eb3ampc0vsywihe0i 3 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۲ من هستم ولی تو دوبرابر من هستی دستشویی منتظر شماست بیا برو :167: زنبورا کافی نبودن؟ رئیس میخواستم بگم فقط شما میدونید کی کجا بره و چیکار کنه بله عزیز . . . خداییش تو کف احترام به ارباب رجوع موندین؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۲ عکست لو رفتهایناهاش . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . :icon_razz: چقدرم بداخلاقی من اون وسطا عکس خودمو دیدم چاپلوس:84eb3ampc0vsywihe0i رئیسا باید پول بریزن تو حساب بقیهاالان حقوق من باید واریز بشه رئیس ما هم آقا علی هستش 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۲ :167:زنبورا کافی نبودن؟ بله عزیز . . . خداییش تو کف احترام به ارباب رجوع موندین؟؟؟ اصلا تو کف که سحله زیر کف رفتیم رئیس حقوقمونو کی میدید پس 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۲ :167:زنبورا کافی نبودن؟ بله عزیز . . . خداییش تو کف احترام به ارباب رجوع موندین؟؟؟ من خودم زبوردارم عشقم نه 3 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۲ اصلا تو کف که سحله زیر کف رفتیمرئیس حقوقمونو کی میدید پس هنوز که آخر ماه نشده؟ 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۲ من اون وسطا عکس خودمو دیدم رئیسا باید پول بریزن تو حساب بقیهاالان حقوق من باید واریز بشه رئیس ما هم آقا علی هستش کچلوکه دیروز خزانه رو با گلاب شست پول نداره برا همین باید عوضش کار اجباری انجام بده 2 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۲ من خودم زبوردارم عشقمنه این شکلی شدی عوضش مثل این یارو که تو عکس زیر کلاه داره: (کسایی که ناراحتی قلبی دارن نبینن) برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۲ کچلوکه دیروز خزانه رو با گلاب شست پول نداره برا همین باید عوضش کار اجباری انجام بده شما مگه تو خزانه بودی؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۲ هنوز که آخر ماه نشده؟ رئیس بداخلاق زشتالو:w589: اصلانم نوموخوام:1111: 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۲ هنوز که آخر ماه نشده؟ حقوق ماه قبل ترش چی اون رو هم که هنوز ندادی 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۲ کچلوکه دیروز خزانه رو با گلاب شست پول نداره برا همین باید عوضش کار اجباری انجام بده شمایین پیییییییییییییییی نه بابا این شکلی شدی عوضش مثل این یارو که تو عکس زیر کلاه داره: (کسایی که ناراحتی قلبی دارن نبینن) برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام این واقعیه؟فتوشاپه؟ 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۲ شمایینپیییییییییییییییی نه بابا این واقعیه؟فتوشاپه؟ چی؟ شما مگه تو خزانه بودی؟؟؟ از زیر دستام که خبر دارم این شکلی شدی عوضش مثل این یارو که تو عکس زیر کلاه داره: (کسایی که ناراحتی قلبی دارن نبینن) برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام موضوع رو عوض نکن میرم شام بخورم اگه برگشتم تا حق زیردستات رو ندادی دستور میدم تیربارانت کنن 2 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۲ رئیس بداخلاق زشتالو:w589: اصلانم نوموخوام:1111: بد اخلاقی نکردم خو... همه جا حقوقو آخر ماه میدن شوما حقوقتون محفوظه حقوق ماه قبل ترش چی اون رو هم که هنوز ندادی شما فعلا باس بری جراحی پلاستیک با این صورت داغونت شمایینپیییییییییییییییی نه بابا این واقعیه؟فتوشاپه؟ شوتوفاپه عکس کاملا واقعیه 3 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۲ چی؟ از زیر دستام که خبر دارم موضوع رو عوض نکن میرم شام بخورم اگه برگشتم تا حق زیردستات رو ندادی دستور میدم تیربارانت کنن من زیر دست شما چیزی نذاشتم نکنه خزانه رو دزدیدی رفتی باهاش شیشه خریدی؟؟؟؟؟؟؟ من رئیسم من میگم کی دستور بده کی نده 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۲ چی؟ گفتم کشل شمایین بعد گفتم پی نه بابا خزانه خالیه 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده