pari daryayi 22938 این ارسال پرطرفدار است. اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۰ توجه توجه....: این تاپیک بنا به درخواست عده کثیری از دوستان که کمبود مکانی برای نگهداری از دوستانی که احتیاج به مراقبت خاصی! دارند احداث شده است لطفا در صورت آگاهی از وجود چنین دوستانی یا در صورتی که تمایل به تبدیل دشمنانتان به یک روان شاد ! را دارید کیس مورد نظر را معرفی کرده تا در اسرع وقت از او نگهداری شود لازم به ذکر است موارد اورژانس در اولویت است لذا خواهشنمدم نوبت را رعایت فرموده کیس مورد نظر باید شامل موارد زیر باشد: کاربری با روانی شاد کاربری که بالا خانه خانه خود را اجاره داده کاربری که بالاخانه را تعطیلات فرستاده کاربری که در خطر تهدید از دست دادن بالا خانه است :w127: کاربری که شما از دست او عاصی شده اید! کاربری که ویروس واگیر روان شادی دارد در صورت تمایل خودتان و سایر موارد.... لازم به ذکر است که اینجانب و همکاران هیچ گونه مسئولیتی در برابر عواقب شرکت در این تاپیک نپذیرفته . خود دانید 123 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۰ من با پای خودم میام،نمیخوام مسئولان تیمارســـتان ، دستامو ببندند و منو به زور رو تخت این تاپیک طناب پیچی کنند. 28 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۰ جاننننننن نواندیشان بخشای زیادیش دارالمجانینه(شوخی بودا به کسی برنخوره) 22 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۰ من میشناسم نمیدونین چقدر ادم خل و دیوونه ایه دیگه دارم از دستش سر به بیابون میذارم اصلا تعادل روانی نداره گاهی هم دچار خود درگیری مضمن میشه خلاصه که ... تحویل شما میدمش باشد که اصلاح شود میگن اسمش مسعوده 21 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۰ من هم با پای خودم میام .... کساییی که تیک دارن هم میتونن بیان ؟ 18 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۰ :ws28: حالا چه خدماتی میدین ؟ برنامه اش چیه ؟ هزینه اش چقدره ؟ 17 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۰ من چرا اينجام؟ منو چرا قاظي خودتون كردين؟ 16 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۰ من هم با پای خودم میام ....کساییی که تیک دارن هم میتونن بیان ؟ آره عزیزم چرا که نه؟ :ws28: حالا چه خدماتی میدین ؟ برنامه اش چیه ؟ هزینه اش چقدره ؟ خدمات درمانی دیگه از همه مهمتر شناسایی دوستان هم درد تا در انزوا نمانیم 14 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۰ من میشناسم نمیدونین چقدر ادم خل و دیوونه ایه دیگه دارم از دستش سر به بیابون میذارم اصلا تعادل روانی نداره گاهی هم دچار خود درگیری مضمن میشه خلاصه که ... تحویل شما میدمش باشد که اصلاح شود میگن اسمش مسعوده اولویت بندی داریم اول کیس های حاد شام و نهارم میدن؟ می گیم بدن بهشون اگه زنده موندن عملیات کی شروع میشه؟ ضمن معرفی اولین کیس 4 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۰ ضمن معرفی اولین کیس حالا کیس از کجا بیاریم؟ 3 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۰ من ی نفرو میشناسم! ولی اگه اسمشو بگم احتمالا جنون بش دست میده و منو میکشه! چیکار باید بکنم؟ 3 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۰ باز به شما تونستید یجا درست کنید برای روان شادها یه تک دونه خانه سالمندان برای ما درست نکردند بریم توش راحت بمونیم 4 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۰ من ی نفرو میشناسم!ولی اگه اسمشو بگم احتمالا جنون بش دست میده و منو میکشه! چیکار باید بکنم؟ بگو با پای خودش بیاد وگرنه میاریمش 1 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۰ حالا کیس از کجا بیاریم؟ وقتی ادمین درخواست معرفی می ده ... خودش پیدا می شه یکیش خود من 3 لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۰ حالا کیس از کجا بیاریم؟ من چند تایی کیس خالی گوشه زیرزمین دارم ، میخواین براتون بیارم یا بفرستم 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۰ درست اومدم راهو؟ اینجا اگه خورد و خوراک مجانیه منم هستم. 9 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۰ نفر اولی که غیر خودم معرفی میکنم: amin 202 6 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۰ درست اومدم راهو؟ اینجا اگه خورد و خوراک مجانیه منم هستم. دیدین گفتم! به شما دسر هم مدیم خوبه؟ برو بچ بذاریم اولویت رو با مدیر ارشد یا کیس مهمتری سراغ دارین؟ 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده