Afsaneh.M 19632 ارسال شده در 13 تیر، 2011 29 صفحه ؟؟؟ :jawdrop: من قبلی ها رو حوصلم نمیشه بخونم یکی آمار بده چه خبر ؟ معلوم نشد کی بود ؟ اگر تا الان کسی نگفته باز میتونیم حدس بزنیم ؟ 3
Afsaneh.M 19632 ارسال شده در 13 تیر، 2011 مهندسی برق و مهندسی پزشکی نمیخونه ولی مهندسی معماری می خونه ... ای گمراه کننده :w00: من میخواستم بگم mini ، معمار67سبز ، mahnaz.d ولی گفتی معماری نمیخونه :w00: تو حدس های منو سوزوندی :w00: حدس هامو پس بده دوباره حدس بزنم 4
الهام. 8079 ارسال شده در 13 تیر، 2011 29 صفحه ؟؟؟ :jawdrop:من قبلی ها رو حوصلم نمیشه بخونم یکی آمار بده چه خبر ؟ معلوم نشد کی بود ؟ اگر تا الان کسی نگفته باز میتونیم حدس بزنیم ؟ منم همینی که افسانه گفت!!! 3
fereshteh angel 45 ارسال شده در 13 تیر، 2011 اخی.......دلت میاد عسکه ان کوشولو رو سولاخ سولا خ کنی...ندا تن چه خوشگل و معصوم داره نگات میکنه..........خجالت بیکیش:w00: 3
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 13 تیر، 2011 این شخص تحت تعقیبه. :icon_pf (95): 20000 دلار واسش جایزه در نظر گرفتن، هرکی لو بده که کیه 3
asal sadra 3752 ارسال شده در 13 تیر، 2011 مهنازه اگه مهناز نباشه که احتمالش یه درصد :girl_in_dreams: پس اورامان(مریم) اِس ولی نه مهناز دد مهناز خوب 2
partow 25305 مالک ارسال شده در 13 تیر، 2011 hilda , هست یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نه گلم ... هیلدا نیست... :4uboxsmiley: مرسسیولی مهناز منم گمراه نمیشم حالا همین یه دفعه رو گمراه شو ... مهناز نیست ...باور کن ... :mornincoffee: خو بگو کدوم بهتر بود یا درست بود که بدونم چقدر سرچ مفیدی داشتم حالا میشه بگی تا حالا کسی درست حدس زده یا نه ؟ تا حالا... یادم نمیاد درست حدس زده باشی ... در مورد سایر بچه ها هم ... آره ... 7-8 نفری درست گفتن ... عسل مهناز نیست مطمئن باش... به گزینه های بعدی فکر کن.... اگر مهناز بود چی؟ نمیشه الان بگی کی برنده شده زهرا ؟ تو رو خدا :167: اخه من تا 2 بیکارم چیکار کنم ؟ شب شما هم خوش خجالت بکش ... شب دیر می خوابی .. الآن ساعت 12 ایناست ... هنوز خوابی ... چچچچچچچچچچچچچچ من کجام شبیه معماراست اگه شبنم بود یه کم بهت امیدوار میشدم:icon_pf (34): من همچنان بر حدسم پابرجام غیراین دیگه مگه بگم مسعوده شبنم نیست باورکن.. شاید مسعوده ..... :ws28: مهناز شک نکنید منم دیگه دارم شک می کنم... چه اصراری داری اخه ... from_hellهست نه ... ادامه بده ... این زهرا نامردم که گذاشت رفت ، حالا من تا صبح خوابم نمیبره :shame: من خواهر گمشدمو تا صبح نمیشناسم اگه وجود منو انکار کرد چی ؟ فیلم هندی دیدم اونم مال ده 40 تو بیا مشهد مژدگونیت با من :167: آی کیو ها ما نیستیم پس چی شد؟ هستیم در خدمتتون ... حالا که اصرار میکنی،پس خودمم بالاخره کی شد؟....یه فاطمه نامیه به هر حال فاطمه نام نیست... باور کن ... :mornincoffee: خیلی جالب بود ... 29 صفحه ؟؟؟ :jawdrop:من قبلی ها رو حوصلم نمیشه بخونم یکی آمار بده چه خبر ؟ معلوم نشد کی بود ؟ اگر تا الان کسی نگفته باز میتونیم حدس بزنیم ؟ تا حالا 10-12 نفری حدس درست زدن .. :w31: ادامه بده ... ای گمراه کننده :w00: من میخواستم بگم mini ، معمار67سبز ، mahnaz.d ولی گفتی معماری نمیخونه :w00: تو حدس های منو سوزوندی :w00: حدس هامو پس بده دوباره حدس بزنم اینجوریاست ... منم همینی که افسانه گفت!!! بازم اینجوریاست ... مهنازه اگه مهناز نباشه که احتمالش یه درصد :girl_in_dreams:پس اورامان(مریم) اِس ولی نه مهناز دد مهناز خوب می گم مهناز نیست ... کجاش شبیه مهناز آخه؟ فقط یه کوچولو شبیه ... 3
asal sadra 3752 ارسال شده در 13 تیر، 2011 نوچ کی جواب این مسابقرو میدین:brodkavelarg: مهنازه:brodkavelarg: اگه نبود که بعیده اورامان:brodkavelarg: 2
Ehsan 112346 ارسال شده در 13 تیر، 2011 من برادر دو قلویش را میشناسم !!!!!! چند ساله تحت تعقیبه،نمیدونم این خواهرش است یا نه........ 4
asal sadra 3752 ارسال شده در 13 تیر، 2011 من برادر دو قلویش را میشناسم !!!!!! چند ساله تحت تعقیبه،نمیدونم این خواهرش است یا نه........ :ws28::ws28: داداش نداشت که ینی تو هم میخوای بگی مهناز نیست:viannen_38: ولی مهنازه مهنازم که داداش نداشت!!! یا داشت!!!!!!!!:w874: 2
partow 25305 مالک ارسال شده در 13 تیر، 2011 نوچ کی جواب این مسابقرو میدین:brodkavelarg:مهنازه:brodkavelarg: اگه نبود که بعیده اورامان:brodkavelarg: نازی ... عصبانی نشو ...:banel_smiley_52: 5-6 روز دیگه می خواستم بگم ... تصمیم گرفتم 3-4 روز دیگه بگم ... :banel_smiley_52: :banel_smiley_52: من برادر دو قلویش را میشناسم !!!!!! چند ساله تحت تعقیبه،نمیدونم این خواهرش است یا نه........ :ws28: نخیر ... این بود که ... 3
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 13 تیر، 2011 من برادر دو قلویش را میشناسم !!!!!! چند ساله تحت تعقیبه،نمیدونم این خواهرش است یا نه........ خود خودشه :guntootsmiley2: 3
partow 25305 مالک ارسال شده در 13 تیر، 2011 کی جوابو میگی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بگو سارا دیگه سارا نیست ... بیلیو می ... 1
Ehsan 112346 ارسال شده در 13 تیر، 2011 داداش نداشت که ینی تو هم میخوای بگی مهناز نیست:viannen_38: ولی مهنازه مهنازم که داداش نداشت!!! یا داشت!!!!!!!! الان بحث داداش و خواهر و این ها نیست.....:w00: مهم اینست که این دو نفر دارند آزادنه در شهر میچرخند،و هر لحظه ممکنه جان هزاران بیگناه به خطر بیافته !!!! اگر مهناز باشه که حتما الان تو تگزاس داره آموزش دوئل میبینه..... :icon_pf (34): 2
fereshteh angel 45 ارسال شده در 13 تیر، 2011 الان بحث داداش و خواهر و این ها نیست.....:w00: مهم اینست که این دو نفر دارند آزادنه در شهر میچرخند،و هر لحظه ممکنه جان هزاران بیگناه به خطر بیافته !!!! اگر مهناز باشه که حتما الان تو تگزاس داره آموزش دوئل میبینه..... :icon_pf (34): اخه به این طفلی میاد ادم کش باشه؟:icon_pf (34):
asal sadra 3752 ارسال شده در 13 تیر، 2011 نازی ... عصبانی نشو ...:banel_smiley_52: 5-6 روز دیگه می خواستم بگم ... تصمیم گرفتم 3-4 روز دیگه بگم ... :banel_smiley_52: :banel_smiley_52: تو از جونت سیر شدی همین الان بگو مهنازه ما بریم سر خونه زندگیمون :ws28: نخیر ... این بود که ... الان بحث داداش و خواهر و این ها نیست.....:w00: مهم اینست که این دو نفر دارند آزادنه در شهر میچرخند،و هر لحظه ممکنه جان هزاران بیگناه به خطر بیافته !!!! اگر مهناز باشه که حتما الان تو تگزاس داره آموزش دوئل میبینه..... :icon_pf (34): اونا دو نفر نیستن اونا یه نفرن که تغییر چهره میدن 1
partow 25305 مالک ارسال شده در 13 تیر، 2011 تو از جونت سیر شدی همین الان بگو مهنازه ما بریم سر خونه زندگیمون اونا دو نفر نیستن اونا یه نفرن که تغییر چهره میدن الآن؟؟؟؟!!! ساعت 8 میگم ... :shad: 1
ارسال های توصیه شده