asal sadra 3752 ارسال شده در 12 تیر، 2011 عسل مهناز نیست مطمئن باش... به گزینه های بعدی فکر کن.... هس هدایی مهناز دیگه دوباره نگاش کن 2
آرانوس 6500 ارسال شده در 12 تیر، 2011 ایندفه دست پر اومدم معمار 67 ، ارچی ، پوران مهر ، ارانوس ، اناستازیا ، سارا 20 ، متین خاکسار ، پریناز ، پری کوچولو ، وفا ، شمیم درسته این یه حدسم یا یدونه دیگه بحدسم ؟ چچچچچچچچچچچچچچ من کجام شبیه معماراست اگه شبنم بود یه کم بهت امیدوار میشدم:icon_pf (34): نه عسیسم.... شبنم نیست... نازی نازی... ببخشی... از این به بعد بهت اطلاع میدم... دلیل رنگ ها هم لینک ها هستن ... من رنگشون رو عوض نکردم ... و در آخر ... مهناز نیست... نه ...هیلدا هم نیست ... ببخشید دیر جواب دادم... حالا گریه نکن ... ایشاا... دور بعدی...:shad: ادامه بده ... من همچنان بر حدسم پابرجام غیراین دیگه مگه بگم مسعوده 3
bme.masood 5832 ارسال شده در 12 تیر، 2011 چچچچچچچچچچچچچچ من کجام شبیه معماراست اگه شبنم بود یه کم بهت امیدوار میشدم:icon_pf (34):من که نرفتم همه حدسامو چک کنم یه سر تالار معماری زدم ، هرچی دیدم نوشتم من همچنان بر حدسم پابرجام غیراین دیگه مگه بگم مسعوده :imoksmiley: راس میگی بری تو پروفم میبینی به عکس بشگیه من شبیهه نکنه خواهر گمشده منه ؟ نه نیست ، بیخیال ( خود درگیری مضمن ) 2
آرانوس 6500 ارسال شده در 12 تیر، 2011 :imoksmiley:راس میگی بری تو پروفم میبینی به عکس بشگیه من شبیهه نکنه خواهر گمشده منه ؟ نه نیست ، بیخیال ( خود درگیری مضمن ) بذار برم ببینم................................................. ...................... خودشی مسعود باور کن:ws3: بهت تبریک میگم بعد این همه سال بالخره تونستی گمشدتو پیدا کنی مژدگونی منم یادت نره مهناز شک نکنید فقط شبنم:167: 2
bme.masood 5832 ارسال شده در 12 تیر، 2011 بذار برم ببینم....................................................................... خودشی مسعود باور کن:ws3: بهت تبریک میگم بعد این همه سال بالخره تونستی گمشدتو پیدا کنی مژدگونی منم یادت نره این زهرا نامردم که گذاشت رفت ، حالا من تا صبح خوابم نمیبره :shame: من خواهر گمشدمو تا صبح نمیشناسم اگه وجود منو انکار کرد چی ؟ فیلم هندی دیدم اونم مال ده 40 تو بیا مشهد مژدگونیت با من :167: 2
bme.masood 5832 ارسال شده در 12 تیر، 2011 from_hellهست خانوم فرا فکنی نکن . میدونم که خودتی حالا بیا و صادق باش بگو خودتی یا نه ؟ 3
Mahnaz.D 61917 ارسال شده در 12 تیر، 2011 مهناز شک نکنید اگه به عکس الانم دقت کنی می فهمی که من نیستم 3
آرانوس 6500 ارسال شده در 12 تیر، 2011 این زهرا نامردم که گذاشت رفت ، حالا من تا صبح خوابم نمیبره :shame: من خواهر گمشدمو تا صبح نمیشناسم اگه وجود منو انکار کرد چی ؟ فیلم هندی دیدم اونم مال ده 40 تو بیا مشهد مژدگونیت با من :167: وااااااااااا تو مگه کاروزندگی نداری خو برو بخواب:w00: :ws44::ws44::ws44:چه صحنه هایی آدم میبینه نه اون این کارو نمیکنه آههههه مسعود فقط اون لحظه دیدار منم خبر کنی بهتون بخندم دس شوما درد نکنه شما مشدیا تو این زمینه ها کلا امتحانتو پس دادین و رفوزه شدین:167::167: 2
shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 12 تیر، 2011 خانوم فرا فکنی نکن . میدونم که خودتی حالا بیا و صادق باش بگو خودتی یا نه ؟ نه من نیستم من تصمیم دارم عکسمو بدم ولی هنوز وقت نکردم شما که همه اهل عالم و حدسیدت 2
bme.masood 5832 ارسال شده در 12 تیر، 2011 وااااااااااا تو مگه کاروزندگی نداری خو برو بخواب:w00: :ws44::ws44::ws44:چه صحنه هایی آدم میبینه نه اون این کارو نمیکنه آههههه مسعود فقط اون لحظه دیدار منم خبر کنی بهتون بخندم دس شوما درد نکنه شما مشدیا تو این زمینه ها کلا امتحانتو پس دادین و رفوزه شدین:167::167: وااای الان یادم اومد گزارش کار میکرو باید واسه فردا صبح بنویسم :imoksmiley: رفتم بخوابم باشه حتما خبرت میکنم ارانوس حالا شما یبار دیگه امتحان کن بد نمیبینی میبینی این همه من میام بیرجند هیچکس تحویلم نمیگیره هیشی نمیگم 2
bme.masood 5832 ارسال شده در 12 تیر، 2011 نه من نیستممن تصمیم دارم عکسمو بدم ولی هنوز وقت نکردم شما که همه اهل عالم و حدسیدت من با دست های پشت پرده در ارتباطم ، واسه همین اکانتم نا محدوده پس یادم باشه مسابقات بعدی حتما شما رو حدس بزنم 2
آرانوس 6500 ارسال شده در 12 تیر، 2011 وااای الان یادم اومد گزارش کار میکرو باید واسه فردا صبح بنویسم :imoksmiley:رفتم بخوابم باشه حتما خبرت میکنم ارانوس حالا شما یبار دیگه امتحان کن بد نمیبینی میبینی این همه من میام بیرجند هیچکس تحویلم نمیگیره هیشی نمیگم :ws28::ws28: منم خبرنگارارو میگم بیان از این واقعه مهم گزارش بگیرن:w16: آدم با طناب پوسیده یه بار تو چاه مییره این دفعه اومدی بوگو به بروبچ بیرجندی میگم واست از شترای نهبندان قربونی کنن:167: اینا بی ربط نیستا من حدس زدم اول همون شبنم دوم مسعود 2
shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 12 تیر، 2011 من با دست های پشت پرده در ارتباطم ، واسه همین اکانتم نا محدوده پس یادم باشه مسابقات بعدی حتما شما رو حدس بزنم یادت نره 2
Atre Baroon 19624 ارسال شده در 12 تیر، 2011 من میگم که فقط خودتی بوگو خودتی خلاص حالا که اصرار میکنی،پس خودمم 2
ارسال های توصیه شده