asal sadra 3752 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۰ عسل مهناز نیست مطمئن باش... به گزینه های بعدی فکر کن.... هس هدایی مهناز دیگه دوباره نگاش کن 2 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۰ ایندفه دست پر اومدم معمار 67 ، ارچی ، پوران مهر ، ارانوس ، اناستازیا ، سارا 20 ، متین خاکسار ، پریناز ، پری کوچولو ، وفا ، شمیم درسته این یه حدسم یا یدونه دیگه بحدسم ؟ چچچچچچچچچچچچچچ من کجام شبیه معماراست اگه شبنم بود یه کم بهت امیدوار میشدم:icon_pf (34): نه عسیسم.... شبنم نیست... نازی نازی... ببخشی... از این به بعد بهت اطلاع میدم... دلیل رنگ ها هم لینک ها هستن ... من رنگشون رو عوض نکردم ... و در آخر ... مهناز نیست... نه ...هیلدا هم نیست ... ببخشید دیر جواب دادم... حالا گریه نکن ... ایشاا... دور بعدی...:shad: ادامه بده ... من همچنان بر حدسم پابرجام غیراین دیگه مگه بگم مسعوده 3 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۰ چچچچچچچچچچچچچچ من کجام شبیه معماراست اگه شبنم بود یه کم بهت امیدوار میشدم:icon_pf (34):من که نرفتم همه حدسامو چک کنم یه سر تالار معماری زدم ، هرچی دیدم نوشتم من همچنان بر حدسم پابرجام غیراین دیگه مگه بگم مسعوده :imoksmiley: راس میگی بری تو پروفم میبینی به عکس بشگیه من شبیهه نکنه خواهر گمشده منه ؟ نه نیست ، بیخیال ( خود درگیری مضمن ) 2 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۰ :imoksmiley:راس میگی بری تو پروفم میبینی به عکس بشگیه من شبیهه نکنه خواهر گمشده منه ؟ نه نیست ، بیخیال ( خود درگیری مضمن ) بذار برم ببینم................................................. ...................... خودشی مسعود باور کن:ws3: بهت تبریک میگم بعد این همه سال بالخره تونستی گمشدتو پیدا کنی مژدگونی منم یادت نره مهناز شک نکنید فقط شبنم:167: 2 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۰ بذار برم ببینم....................................................................... خودشی مسعود باور کن:ws3: بهت تبریک میگم بعد این همه سال بالخره تونستی گمشدتو پیدا کنی مژدگونی منم یادت نره این زهرا نامردم که گذاشت رفت ، حالا من تا صبح خوابم نمیبره :shame: من خواهر گمشدمو تا صبح نمیشناسم اگه وجود منو انکار کرد چی ؟ فیلم هندی دیدم اونم مال ده 40 تو بیا مشهد مژدگونیت با من :167: 2 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۰ from_hellهست خانوم فرا فکنی نکن . میدونم که خودتی حالا بیا و صادق باش بگو خودتی یا نه ؟ 3 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۰ هس هدایی مهناز دیگه دوباره نگاش کن آی کیو ها ما نیستیم 4 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۰ مهناز شک نکنید اگه به عکس الانم دقت کنی می فهمی که من نیستم 3 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۰ این زهرا نامردم که گذاشت رفت ، حالا من تا صبح خوابم نمیبره :shame: من خواهر گمشدمو تا صبح نمیشناسم اگه وجود منو انکار کرد چی ؟ فیلم هندی دیدم اونم مال ده 40 تو بیا مشهد مژدگونیت با من :167: وااااااااااا تو مگه کاروزندگی نداری خو برو بخواب:w00: :ws44::ws44::ws44:چه صحنه هایی آدم میبینه نه اون این کارو نمیکنه آههههه مسعود فقط اون لحظه دیدار منم خبر کنی بهتون بخندم دس شوما درد نکنه شما مشدیا تو این زمینه ها کلا امتحانتو پس دادین و رفوزه شدین:167::167: 2 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۰ خانوم فرا فکنی نکن . میدونم که خودتی حالا بیا و صادق باش بگو خودتی یا نه ؟ نه من نیستم من تصمیم دارم عکسمو بدم ولی هنوز وقت نکردم شما که همه اهل عالم و حدسیدت 2 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۰ وااااااااااا تو مگه کاروزندگی نداری خو برو بخواب:w00: :ws44::ws44::ws44:چه صحنه هایی آدم میبینه نه اون این کارو نمیکنه آههههه مسعود فقط اون لحظه دیدار منم خبر کنی بهتون بخندم دس شوما درد نکنه شما مشدیا تو این زمینه ها کلا امتحانتو پس دادین و رفوزه شدین:167::167: وااای الان یادم اومد گزارش کار میکرو باید واسه فردا صبح بنویسم :imoksmiley: رفتم بخوابم باشه حتما خبرت میکنم ارانوس حالا شما یبار دیگه امتحان کن بد نمیبینی میبینی این همه من میام بیرجند هیچکس تحویلم نمیگیره هیشی نمیگم 2 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۰ نه من نیستممن تصمیم دارم عکسمو بدم ولی هنوز وقت نکردم شما که همه اهل عالم و حدسیدت من با دست های پشت پرده در ارتباطم ، واسه همین اکانتم نا محدوده پس یادم باشه مسابقات بعدی حتما شما رو حدس بزنم 2 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۰ وااای الان یادم اومد گزارش کار میکرو باید واسه فردا صبح بنویسم :imoksmiley:رفتم بخوابم باشه حتما خبرت میکنم ارانوس حالا شما یبار دیگه امتحان کن بد نمیبینی میبینی این همه من میام بیرجند هیچکس تحویلم نمیگیره هیشی نمیگم :ws28::ws28: منم خبرنگارارو میگم بیان از این واقعه مهم گزارش بگیرن:w16: آدم با طناب پوسیده یه بار تو چاه مییره این دفعه اومدی بوگو به بروبچ بیرجندی میگم واست از شترای نهبندان قربونی کنن:167: اینا بی ربط نیستا من حدس زدم اول همون شبنم دوم مسعود 2 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۰ من با دست های پشت پرده در ارتباطم ، واسه همین اکانتم نا محدوده پس یادم باشه مسابقات بعدی حتما شما رو حدس بزنم یادت نره 2 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۰ پس چی شد؟ من میگم که فقط خودتی بوگو خودتی خلاص 3 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۰ من میگم که فقط خودتی بوگو خودتی خلاص حالا که اصرار میکنی،پس خودمم 2 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۰ بالاخره کی شد؟....یه فاطمه نامیه به هر حال 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده