Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۰ کهربا یا سمندون؟ این دو نفر برق میخونن پس نیستن...حواست باشه پرتو داره گمراه میکنه....:167: 3 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۰ میشه حدسایی که دوستان تا الان زدن رو تو یه پست بنویسی ببینم کیا نبودن؟! 2 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۰ این دو نفر برق میخونن پس نیستن...حواست باشه پرتو داره گمراه میکنه....:167: :jawdrop: افسانهههههههه ... زیرآب منو میزنی؟ 3 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۰ میشه حدسایی که دوستان تا الان زدن رو تو یه پست بنویسی ببینم کیا نبودن؟! باشه .. حتماً ... امر دیگه ای اگر هست در خدمتم ... 1 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۰ :jawdrop: افسانهههههههه ... زیرآب منو میزنی؟ خو چرا بچه مردمو گمراه میکنی ؟ :w00: یعنی کیه که شمالیه...دانشجو برق و مهندسی پزشکی و معماری هم نیست ؟ گرافیک نمیخونه ؟ 3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۰ ااا. شمالیه؟ من فهمیدم کیه 2 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۰ خو چرا بچه مردمو گمراه میکنی ؟ :w00:یعنی کیه که شمالیه...دانشجو برق و مهندسی پزشکی و معماری هم نیست ؟ گرافیک نمیخونه ؟ من گفتم شمالیه؟ نه شمالی نیست... نچ ... گرافیک نمیخونه ... ااا. شمالیه؟من فهمیدم کیه خوبه ... نزدیک شدی... بوگو ... :icon_pf (19): 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۰ مینا جوجو ؟ آفرین ... نزدیک شدی ... :shad: میشه لینک پروفایلشو بدی؟ :JC_thinking: 2 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۰ شمالی هستن ... کامپیوتر نیست ... صنایع هم نیست ... من گفتم شمالیه؟ نه شمالی نیست... نچ ... گرافیک نمیخونه ... :banel_smiley_4: :banel_smiley_4: 1 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۰ آفرین ... نزدیک شدی ... :shad: میشه لینک پروفایلشو بدی؟ :JC_thinking: جدی گفتی یا مسخرم کردی؟ http://www.noandishaan.com/forums/member.php?u=1036 2 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۰ حدس اول ؟ :jawdrop:ادامه بده ... آره دیگه پس حدس چندم ؟ :smiley (18): دومی رو هم بذار یه کم دیگه راهنمایی کنی میگم 3 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۰ من برگشتم 2باره که اولین حدسمو بزنم mini نیست دخیخا به دلایلی که عده ای بهم تخلب رسوندن خودشه مطمئن مینا خانومه :persiana__hahaha: 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۰ :banel_smiley_4: :banel_smiley_4: mini نیست جدی گفتی یا مسخرم کردی؟ http://www.noandishaan.com/forums/member.php?u=1036 مسخره که نکردم ... داشتم شوخی می کردم ... :flowerysmile: نه مینا جوجو نیست ... مکانیک میخونه؟بانو نچ .. مکانیک نمی خونه ... آره دیگه پس حدس چندم ؟ :smiley (18):دومی رو هم بذار یه کم دیگه راهنمایی کنی میگم باشه ... دوستان الآن صفحه اول رو ویرایش می کنم ... 2 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۰ من برگشتم 2باره که اولین حدسمو بزنم دخیخا به دلایلی که عده ای بهم تخلب رسوندن خودشه مطمئن مینا خانومه :persiana__hahaha: چند بار اولین حدستو میزنی ؟ :w00: مینی نیست بابا ... 2 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۰ mini:w16: مینی نخیـــــــر ... الآن یه عکس دیگه میزارم ...بلکه راهنمایی شه ... 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده