pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۰ فرض کنيد در صحرايی قرار داريد و ٥ حيوان زير در اختيار شما هستند: • يک شير • يک گاو • يک اسب • يک گوسفند • يک ميمون برای عبور از صحرا بايد از شر يکی از اين حيوانها خلاص شويد. کداميک را رها می کنيد؟ اکنون شمائيد و چهار حيوان ديگر. صحرا گرم و سوزان است و راه درازی در پيش است. همه جا را شن و ماسه پوشانده است. تصميم می گيريد برای هر چه سريعتر خارج شدن از صحرا، يکی ديگر از حيوانات را جا بگذاريد. اين بار کداميک را رها می کنيد. حال ٣ حيوان برای شما باقی مانده است. باز هم می رويد و می رويد و می رويد. همچنان گرما و گرما و گرما. انگار آبادی که به دنبالش هستيد غيب شده است. چاره ای نداريد جز اين که يکی ديگر از حيوانات را جا بگذاريد. اکنون شما مانده ايد و دو حيوان ديگر. تا افق و تا آنجا که چشم می بيند صحرا ادامه دارد. متأسفانه چاره ای نيست جز اين که برای حرکت سريعتر يکی ديگر از حيوانات را نيز رها کنيد. کداميک را رها می کنيد و کداميک را نگه می داريد؟ قبل از اين که به قسمت جواب برويد، مطمئن باشيد که ترتيب رها کردن حيوانات را به خاطر داشته باشيد. 14 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۰ جواب اين آزمون براساس يک افسانه کهن ژاپنی است. صحرا نشانگر سختی و گرفتاری است. و حيوانات به ترتيب نشانگر: شير = غرور ميمون= فرزندانتان گوسفند= دوستی گاو= نيازهای اوليه اسب= عشق و وابستگی بنابراين، بر اساس اين افسانه، شما هنگام رو به رو شدن با سختيها و گرفتاريها در زندگی، اين چيزها را به ترتيب قربانی می کنيد. آخرين حيوان، نشانگر چيزی است که شما به قيمت از دست دادن بقيه، آن را برای خود نگاه می داريد. 12 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۰ من اول از همه شیر و آخر از همه اسب را رها کردم. اما در مورد میمون،به نظرم نمیاد زیاد به بچه ها ربطی داشته باشند...... 4 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۰ من اول از همه شیر و آخر از همه اسب را رها کردم. اما در مورد میمون،به نظرم نمیاد زیاد به بچه ها ربطی داشته باشند...... خیلی بی ربطه می دونم اما نمی دونم چرا یاد اون آزمایشه افتادم که یه میمون رو توی یه قفس با بچه اش نگه داشتن بعد زیر پاشون رو شروع کردن به گرم کردن میمونه اول بچه شو بغلش گرفت و بالا پایین پرید بعد که دید داره می سوزه اونو گذاشت زیر پاش!!!!!!!!!!! 8 لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۰ میمون گاو گوسفند شیر اسب اول بچه هامو ول کردم:icon_pf (34): 7 لینک به دیدگاه
arghavan 1343 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۰ میمون :babygirl: ( الهی من بمیرم براشون) گوسفند شیر (بلاخره ولش کردم) اسب :wow: گاو :5c6ipag2mnshmsf5ju3 3 لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۲ شیر-میمون-گاو-گوسفند-اسب ولی میمون اصلا شبیه بچه نیس به نظرم :5c6ipag2mnshmsf5ju3 3 لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۲ میمون گوسفند شیر گاو البته به نظرم این میمونه یه ذره مشکل داره هااا چون تو تست اکثرا بچه ها تو اولین انتخاب ها میمون رو رها کردن در صورتیکه در واقعیت اینطور نیست و انسان خیلی خیلی سخت از بچه هاش دل میکنه..... 2 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۲ میمون گوسفند شیر گاو اسب:5c6ipag2mnshmsf5ju3 3 لینک به دیدگاه
rezashterri 38 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۳ fباسلام وقبولی طاعات 1-شیر 2-میمون 3-گاو 4-گوسفند را رها می کردم 1 لینک به دیدگاه
rezashterri 38 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۳ باسلام قبولی طاعات 1-شیر 2-میمون 3-گاو 4-گوسفند:icon_gol: 1 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۳ گاو گوسفند میمون شیر اسب البته به نظرم یه کم رفتارم نامعقول به نظر میرسه 1 لینک به دیدگاه
مرغ باغ ملکوت 1609 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۳ میمون شیر گوسفند گاو اسب فکر نمیکردم انقد بیرحم باشم که بچه هامو اول از همه رها کنم:4564::4564: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده