mim-shimi 25686 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۱ بچه ها بقیشو برین اینجا: [h=3]گفتگو درمورد کنکور ارشد مهندسی شیمی[/h] 2 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۱ حتما که نباید مسابقه برگزار کنیم ؟ خدا رو شکر همه فارغ التحصیل هستیم اگر هر کدوممون یک مطلب جدید تو تالار بزنیم میدونید میتونیم بازدیدکنندگان زیادی را جذب کنیم؟ کاملا موافقم از جذب کاربر هم که بگذریم، خودمون اون مطلبو که بخونیم، اطلاعاتمونم بالاتر میره 2 لینک به دیدگاه
محمــد 4415 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۱ کاملا موافقماز جذب کاربر هم که بگذریم، خودمون اون مطلبو که بخونیم، اطلاعاتمونم بالاتر میره بحث عوض شد همه جیم زدن 3 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۱ البته خیلیا هم کنکور دارن و نمیتونن زیاد فعالیتی داشته باشن و کمتر میان ایشالا دو ماه دیگه همه چه خوبه خوب میشه 3 لینک به دیدگاه
ara engineer 1866 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۱ بچه ها چرا واقعا بحث مهندسی کمه خصوصا رشته ما که خیلی باحاله... 2 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۱ من که هستم. آره باید یه تحول اساسی ایجاد کنیم. یه ذره تالار فعال تر بشه. 2 لینک به دیدگاه
ara engineer 1866 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۱ بیاید شروع کنم بحث های صنعتی بکنیم از تئوری بیایم بیرون.... 2 لینک به دیدگاه
محمــد 4415 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۱ بچه ها چرا واقعا بحث مهندسی کمه خصوصا رشته ما که خیلی باحاله... مساله اینه که هیچ کس همکاری نمیکنه و یک نفر نمیتونه هزارتا کار انجام بده منم مثل شما گرایش صنایع غذایی خوندم و وقتی اومدم تو سایت با فعالیت تو تالار مهندسی شیمی مطالب زیادی در مورد مهندسی شیمی کسب کردم خود شما هم میتونید اینجا فعالیت کنید فقط کافیه که بخواین شما بنا به اینکه به چه مبحثی از مهندسی شیمی علاقه دارین میتونین فعالیت خودتون رو به صوت علمی آغاز کنید و اگر در این زمینه کمک خواستین من میتونم کمکتون کنم 3 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۱ متاسفانه ما تجربه ی کار عملی رو نداریم. در مورد من که اینجوریه . حالا شما ها رو نمیدونم. همین مطالب تئوری هم اگه از حالت کپی پیست در بیاد خودش کلیه. 2 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۱ ما دنبالش هستیم با تالار مکانیک بحث و مسابقه بین رشته ای بزاریم که خیلی به هر دو رشته کمک میکنه ایشالا خیلی زود واردش میشیم 2 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۱ متاسفانه ما تجربه ی کار عملی رو نداریم. در مورد من که اینجوریه . حالا شما ها رو نمیدونم. همین مطالب تئوری هم اگه از حالت کپی پیست در بیاد خودش کلیه. فرنوش جون قرار نیس خیلی شاخ باشی که....مطالب آزمایشگاهاتون و این جور چیزا کمک میکنه....هرکی یه جمله هم به اطلاعات بقیه کمک کنه خیلی خوبه 2 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۱ ما دنبالش هستیم با تالار مکانیک بحث و مسابقه بین رشته ای بزاریم که خیلی به هر دو رشته کمک میکنهایشالا خیلی زود واردش میشیم موفق شدی بهalimec بگی که برنده شده و بیاد سوال بعدی رو اعلام کنه؟؟ 1 لینک به دیدگاه
ara engineer 1866 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۱ مساله اینه که هیچ کس همکاری نمیکنه و یک نفر نمیتونه هزارتا کار انجام بدهمنم مثل شما گرایش صنایع غذایی خوندم و وقتی اومدم تو سایت با فعالیت تو تالار مهندسی شیمی مطالب زیادی در مورد مهندسی شیمی کسب کردم خود شما هم میتونید اینجا فعالیت کنید فقط کافیه که بخواین شما بنا به اینکه به چه مبحثی از مهندسی شیمی علاقه دارین میتونین فعالیت خودتون رو به صوت علمی آغاز کنید و اگر در این زمینه کمک خواستین من میتونم کمکتون کنم موضوع اینجاست که من کارمندم و از محل کارم میام تو سایت خیلی وقت ندارم سعی میکنم تو زمینه رشتمون فعالیت کنم ولی اینکه بخوام برای موضوع های جدید وقت بزارمو خودم پیشنهاد بدم نمیتونم.... 2 لینک به دیدگاه
ara engineer 1866 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۱ فرنوش جون قرار نیس خیلی شاخ باشی که....مطالب آزمایشگاهاتون و این جور چیزا کمک میکنه....هرکی یه جمله هم به اطلاعات بقیه کمک کنه خیلی خوبه دقیقا پس کی میخوای در مورد کارهای عملی اطلاعات جمع کنی..... 2 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۱ موضوع اینجاست که من کارمندم و از محل کارم میام تو سایت خیلی وقت ندارم سعی میکنم تو زمینه رشتمون فعالیت کنم ولی اینکه بخوام برای موضوع های جدید وقت بزارمو خودم پیشنهاد بدم نمیتونم.... حالا من از دروس شما اطلاع چندانی ندارم.ولی شما میتونی تو زمینه ی رشته ی خودت فعالت کنی.خیلی هم عالیه. ما هم یه چیزی یاد میگیریم. 1 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۱ موفق شدی بهalimec بگی که برنده شده و بیاد سوال بعدی رو اعلام کنه؟؟ نه متاسفانه اگه تا امشب نشد کاری کنیم، میگم یکی دیگه طرح کنه 3 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۱ نه متاسفانهاگه تا امشب نشد کاری کنیم، میگم یکی دیگه طرح کنه باشه مرسی. 2 لینک به دیدگاه
ara engineer 1866 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۱ حالا من از دروس شما اطلاع چندانی ندارم.ولی شما میتونی تو زمینه ی رشته ی خودت فعالت کنی.خیلی هم عالیه. ما هم یه چیزی یاد میگیریم. اخ فدات شم من کلا 18 واحد برای گرایشم بوده قبلا گفتم که ازش خوشم نمیومده و کلا الانم به عنوان مهندس شیمی کار میکنم. 3 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۱ اخ فدات شم من کلا 18 واحد برای گرایشم بوده قبلا گفتم که ازش خوشم نمیومده و کلا الانم به عنوان مهندس شیمی کار میکنم. آره قبلا هم گفته بودی. پس تجربه کاری داری.همون تجربه هاتو برامون بگی کافیه. 4 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۱ متاسفانه ما تجربه ی کار عملی رو نداریم. در مورد من که اینجوریه . حالا شما ها رو نمیدونم. همین مطالب تئوری هم اگه از حالت کپی پیست در بیاد خودش کلیه. سلام من دارم به صورت عملی کارمی کنم تمام واحدهایی که پاس کردیم یه طرف ولی تجربه وکار عملی یه طرف دیگه ولی همین م برای شروع خوب اگه تئوری قوی باشید وخوب یاد بگیرید عملی هم موفق میشید 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده