mim-shimi 25686 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۸۹ اِهمممم.....اعلام حضور میکنیم عصبانی نشین خو....شکلک ترسولرز فقط خواستم بگم خسته نباشین سلام چرا عصبانی؟ ممنون شما هم خسته نباشین 2 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۸۹ سلامچرا عصبانی؟ ممنون شما هم خسته نباشین بخاطر اسپم دیگه 3 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۸۹ بخاطر اسپم دیگه نه بابا مهمون حبیب خداس لینک به دیدگاه
f123 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۸۹ سلام خسته نباشید میخواستم بپرسم هزینه آنالیز عناصر (سلنیم ،پالادیم ،....)با دستگاه icp چقدر میشه لطفا سریعتر جواب بدید.یا یک جا رو معرفی کنید بپرسم. با تشکر 1 لینک به دیدگاه
B.Hadi 485 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۸۹ سلام مهندس جان خوبی؟ من باید یه پروژه کوچیک راجب شیشه گری پیدا کنم زودی ممنون میشم کمکم کنی مرسی 1 لینک به دیدگاه
محمــد 4415 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۰ سلام به همه دوستان عزيز مفتخرم كه مديريت تالار مهندسي شيمي نوانديشان رو در اختيار دارم. در اينجا پاسخگوي پيشنهادات و انتقادات و همچنين سوالات و مشكلات شما در مورد مهندسي شيمي هستم 12 لینک به دیدگاه
M.P.E.B 4852 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۰ منم به نوبه خود مدير شدنتون را تبريك ميگم. انشاا... موفقيتتون را در تمام امور شاهد باشيم. 6 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۰ تبریک میگم محمد جان ضمن تشکراز میم شیمی عزیز ارزوی موفقیت روزافزون برای همه دوستان عزیز رو دارم موفق باشیم 6 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۰ هر روز بدنبال یک روشنایی در این تالار هستیم ولی متاسفانه روز به روز بیشتر به باتلاق کشیده میشه! 1 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۰ هر روز بدنبال یک روشنایی در این تالار هستیم ولی متاسفانه روز به روز بیشتر به باتلاق کشیده میشه! کسی که خواهان روشنایی،منزوی نیست. میشه خواهش کنم بیشتر راهنمایی کنید تا از باتلاق بیرون بیاد! 1 لینک به دیدگاه
سنا سادات 2449 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۰ سلام منم یه پایان نامه درباره گرفتن روغن از دانه های روغنی رو میخوام متشکرم لینک به دیدگاه
mehr.z 15 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۱ salam b nazar shoma mohandese ba tajrobe ee miayd mishe emailetono dashte basham ??inja k hichkas be adam javab nemide:ws52: mamnoon 2 لینک به دیدگاه
ara engineer 1866 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۱ salamb nazar shoma mohandese ba tajrobe ee miayd mishe emailetono dashte basham ??inja k hichkas be adam javab nemide:ws52: mamnoon اخ نگو این طوری ناراحت میشم از خودم بپرس تا راهنماییت کنم. 1 لینک به دیدگاه
محمــد 4415 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۱ میم شیمی نیستی؟؟ الان این سوال رو از کی پرسیدی؟ 2 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۱ الان این سوال رو از کی پرسیدی؟ آخه قرار بود بیاد اینجا با هم صحبت کنیم. 2 لینک به دیدگاه
محمــد 4415 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۱ آخه قرار بود بیاد اینجا با هم صحبت کنیم. دیگه جا نبود بجز اینجا؟ 2 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۱ دیگه جا نبود بجز اینجا؟ دردو دل که نمیخواستیم بکنیم. قرار بود راجع به مسابقه حضور ذهن بحرفیم.:icon_razz: 1 لینک به دیدگاه
محمــد 4415 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۱ دردو دل که نمیخواستیم بکنیم. قرار بود راجع به مسابقه حضور ذهن بحرفیم.:icon_razz: پس چرا نیستش؟ 2 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۱ پس چرا نیستش؟ قبلا گفته بود که نتش مشکل پیدا کرده. راستی شما چرا تو مسابقه ی حضور ذهن شرکت نمیکنین؟؟ 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده